top of page
Søk
  • Andaktsskriver

Haste melding fra Robert F. Kennedy, Jr.: Unngå Corona vaksine for enhver pris



Dette er et presserende budskap fra Robert F. Kennedy jr., sønn av Robert F. Kennedy og nevø av tidligere president John F. Kennedy. til alle mennesker over hele verden.


Oppsummert: Covid-vaksinen bør unngås for enhver pris. Finn ut hvorfor nedenfor!

"Jeg vil gjerne trekke oppmerksomheten til viktige spørsmål knyttet til neste vaksinasjon mot Covid-19.


"For første gang i vaksinasjonens historie griper de såkalte mRNA-vaksinene fra den nyeste generasjonen direkte inn i pasientens genetiske materiale og endrer derfor hans individuelle genetiske materiale, som representerer genetisk manipulasjon, som allerede var forbudt og hittil ansett som kriminell.


"Denne intervensjonen kan sammenlignes med genmodifiserte matvarer, som også er svært kontroversielle.


"Selv om media og politikere for tiden avdramatiserer problemet og på en tåpelig måte kaller for en ny type vaksine, for at alt skal gå tilbake til det normale, er denne vaksinasjonen problematisk i form av helse, moral og etikk, men også i form av genetisk skade som, i motsetning til skaden forårsaket av tidligere vaksiner, vil være irreversible og uopprettelig.

"Kjære pasienter, etter en enkelt mRNA vaksine, vil man ikke lenger være i stand til å behandle symptomene ved vaksinen på en komplementær måte.


"Du må leve med konsekvensene fordi du ikke lenger vil være i stand til å bli kurert, ved å fjerne giftstoffer fra menneskekroppen , akkurat som en person med en genetisk defekt som Down syndrom, Klinefelter syndrom, Turner syndrom, stoppe genetisk hjertesykdom, hemofili, cystisk fibrose, Retts syndrom, etc.), fordi den genetiske defekten er evig!

"Dette betyr: Hvis et vaksinasjonssymptom utvikler seg etter en mRNA-vaksinasjon, vil verken jeg eller noen annen terapeut kunne hjelpe deg, da skaden forårsaket av denne vaksinasjonen vil være genetisk irreversibel.


"Etter min mening representerer disse nye vaksinene en forbrytelse mot menneskeheten som aldri har blitt begått på en så betydelig måte i historien.


"Som den erfarne legen Dr Wolfgang Wodarg sa: Faktisk denne "lovende vaksinen" for de aller fleste mennesker bør forbys, fordi det er genteknologi!"


Så ønsker du å bli en genmodifisert zombie? eller en levende robot? Det er ditt valg, men jeg vil ikke. Flere vaksinasjon nyheter på Strange Sounds og Steve Quayle.

143 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page