top of page
Søk
  • Andaktsskriver

Leger om bisarre fenomener i vaksinert blod: "Har aldri sett noe lignende"


Den tyske legen Bärbel Ghitalla er sjokkert over det hun noterte i blodprøver fra vaksinerte mennesker.


Endringer og abnormiteter i blodet fra korona vaksiner forvirrer leger i flere deler av verden. De peker på fenomener som aldri har blitt registrert i noen sammenheng før, og ingen kan nå med sikkerhet forklare nøyaktig hva det er som har blitt oppdaget.


Bisarre fenomener oppdaget i blodet til flere korona -vaksinerte pasienter har blant annet fått den tyske legen Bärbel Ghitalla og hennes kollega Axel Bollard til å diskutere saken, som er skildret i en kort dokumentar.


I denne sammenhengen påpeker Bollard blant annet at mange leger aktivt avstår fra å rapportere vaksineskader fordi hele rapporteringsprosedyren ikke bare innebærer et potensielt stigma, men også mye ekstraarbeid for dem.


- Jeg ser alltid at bivirkningene rapporteres ned eller de sier at de ikke kan knyttes til vaksinen. Hjerteinfarktene og slagene er ikke avhengig av vaksinen, den rapporteres ned, fastslår han.


Ghitalla er derimot veldig bekymret for det hun oppdaget under mikroskopet fra blodprøve-analyser tatt på hennes vaksinerte pasienter.


- Jeg har aldri sett disse formene før. Dette er den første ekstreme formen en dag etter vaksinasjonen, forteller hun.


Hun sier at hun vanligvis tar mellom 10 og 20 blodprøver per uke, og at hun aldri har sett denne typen endringer før i karrieren.


- Du kan se det tydeligere i mikroskopet, det hadde en virkelig metallisk glød, sier hun og får støtte av Bollard. - Strukturene er som kantete, og det er ikke normalt, fyller Bollard inn og påpeker at det som sees i analysen reflekterer lys som organisk materiale vanligvis gjør.


Bärbel forklarer at hun ble bekymret for pasienten med det merkelige fenomenet i blodet fordi bildet så det samme ut selv etter at pasienten hadde drukket vann og fått i seg skikkelig oksygen.


Bärbel peker videre på bilder fra en blodprøve tatt fra en 72 år gammel kvinne som tok sin andre vaksinedose og også her oppstår det samme merkelige fenomenet med en metallisk glød rundt blodcellene og hvor blodcellene er stablet oppå hverandre (såkalt rouleauxformasjon) - noe som er typisk for mennesker med blodkreft og flere andre sykdommer. - Også her kan du merke rouleauxformasjonen, opplyser Bärbel.






154 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page