top of page
Søk
  • Andaktsskriver

Sykepleier: Delta variant er sansynligvis vaksine skader

Oppdatert: 18. sep. 2021

VAKSINEKRISEN. En amerikansk sykepleier sier at sykehuset der hun jobber aldri ble (selv i 2020) overbelastet på grunn av COVID-pasienter. Det mest sjokkerende er at økningen i deltavarianten faktisk er vaksineskade, ifølge varsleren.

Tekst og oversettelse: Torbjörn Sassersson, | Temabilde: Sykepleier. Foto: Gustavo Fring. Tillatelse: Pexels.com



Se video her;


Sykepleieren sier også at de fleste sykehusansatte fortsatt ikke er klar over at PCR-tester er upålitelige og at omsorg er basert på testresultatene.


Selv om du ikke har noen COVID-symptomer, vil en positiv PCR-test plassere deg i en COVID-avdeling der standardprotokollen krever behandling med Remdesivir og ofte en respirator. Imidlertid blir de fleste pasienter verre på Remdesivir, som har vist seg å forårsake både hjerte- og nyreproblemer, sier den anonyme sykepleieren.

Hun påpeker at Remdesivir ble gitt i kombinasjon med Ivermectini en kort periode , og i løpet av den tiden var pasientresultatene betydelig bedre. Ivermektin ble deretter fjernet fra protokollen, selv om det fungerte bra mot Covid-19.


Sykepleieren bekrefter at det ikke er noen tester som kan identifisere deltavarianten av koronaviruset, selv om en genetisk sekvensering i et forskningslaboratorium kan skille mellom dem. Varsleren sier også at hun aldri har sett deltavarianten som er spesifisert i pasientjournalene. I stedet står det Coivd-19.


Dette stiller spørsmål ved om de fleste Covid19-pasienter er smittet med en deltavariant i det hele tatt, eller om covid-pasienter til og med har Covid-19 fordi PCR-tester gir 95% falske positive testresponser (rød notat).



Økningen i deltavarianten vil sannsynligvis være vaksineskade

Sykepleieren rapporterer også at hun ser et betydelig antall vaksineskader, men at disse vaksinelesjonene ikke rapporteres til Vaccine Adverse Effect Reporting System (VAERS). Hver gang hun uttrykte sine mistanker til de ansvarlige legene, har hun blitt avvist. Vaksineskade ignoreres.


Det mest sjokkerende er at den antatte økningen i deltasaker faktisk er vaksineskade, ifølge varsleren.

Tekst og oversettelse: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Kilder: Steve Peters Show and Mercola.com


125 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page