top of page
Søk
  • Vekter77

14 Illuminati-symboler og deres betydninger

Illuminati betyr "opplyst", og medlemmer av dette hemmelige samfunnet er kjent for å bruke levende symboler for å kunngjøre deres tilstedeværelse. SpiritualRay tar en nærmere titt på de ulike Illuminati-symbolene og deres relaterte betydninger populært brukt til å formidle kryptiske meldinger til massene


Visste du det?

John Langdon, en amerikansk grafisk designer og ambigramkunstner, ble bedt om å lage Illuminati-ambigrammet for romanen Angels & Demons (Engler og Demoner) av Dan Brown. Imponert over sine kreasjoner baserte Dan Brown hovedpersonen Robert Langdon på ham.


Kall det konspirasjon, propaganda, mystikk, hemmelig samfunn eller mental kontroll, Illuminati anses å være et gammelt hemmelig samfunn som tilsynelatende ingen kan ignorere. Takket være teknologi kan man observere de subtile tegnene og symbolene den bruker for å få sin tilstedeværelse til å føles. Skjult for vanlig syn, venter disse symbolene på å bli lagt merke til, la oss ta en titt på dem.


Opprinnelsen til Illuminatis orden

Før vi forstår opprinnelsen til dette samfunnet, la meg sitere grunnleggeren av Illuminati, Adam Weishaupt, som sier,: Universell lykke komplett og rask kan oppnås ved å kvitte seg med hierarki, rang og rikdom. Prinser og nasjoner vil forsvinne uten vold fra jorden; menneskeheten vil bli en familie; verden vil bli en bolig av fornuftige mennesker.


Disse tankene til Adam Weishaupt tydelig indikerer hans ønske om en ny tilnærming til hvordan verdensorden fungerte i løpet av disse dager. En kort research om ham ville hjelpe oss å forstå dette ønsket på en bedre måte. Adam Weishaupt ble født i Ingolstadt i Bayern den 6 februar 1748. Hans tidlige utdannelse var under jesuittenes mektigste institutt. Jesuittene hadde innflytelse over det religiøse og politiske scenariet på den tiden, og Adam ble trett av det. Som utvalgt til kanonloven (Oa: det har med kirkelige lover, muligens det ordet man bruker om skriften: Kanonisert), ønsket Adam å endre jesuittenes tunge innflytelse, med sine radikale og fritttenkende Alder for opplysningsfilosofier. Med tiden ble han også oppmerksom på okkultisme og hermetisme (Oa: en demonisk åndsretning fra ca 200-300 e.Kr).


Han tenkte på å bli frimurer, men gjorde slutt på ideen, ettersom det ikke fullt ut tilfredsstille hans søking. Han innså snart at for å styrte jesuittenes religiøse og politiske grunnprinsipper, måtte han danne sitt eget hemmelige samfunn, med et eliteteam som trodde på hans propaganda, og så, den 1 mai 1776, Illuminati ordren ble dannet. Over tid vokste den hemmelige sekten med medlemmer som spenner fra ulike deler av eliten, og en av de store påvirkningene er den berømte og mystiske okkultisten på den tiden Cagliostro.


Det ble oppløst i år 1788 av regjeringen for lovgivende og kriminelle anklager. I virkeligheten oppløste det hemmelige samfunnet seg aldri helt, faktisk spredte det sine tentakler inn i frimureri og Rosenkorsordenen og infiltrerte Amerika gjennom sine grunnleggere, som var en del av disse hemmelige samfunnene.


Hvorfor behovet for symboler i Illuminati?

Gjennom antikken har mennesket oppfunnet symboler for å beskrive et konsept eller en idé bedre enn ord. Hvert hemmelig samfunn kommer med sine skjulte ideologier og agendaer, som tar form av symbologi. Disse symbolene brukes som et kommunikasjonsmiddel blant medlemmene for å skille seg fra hverandre og presentere en tanke som et ideogram. Symboler danner et bilde eller et budskap, hvorav noen kan være tilsiktet, og andre kan være så subtile at du kanskje ikke forstår det med mindre du tilhører et hemmelig samfunn.


Etter starten og oppløsningen fusjonerte Illuminati med frimurerne, som er et samfunn som bruker mange symboler. Dermed ble bruken av symboler til. For eksempel er "El diablo" (Oa: Betyr djevelen på spansk) håndtegnet et frimurersymbol; de tilber den hornete geiteguden 'Baphomet' (Oa: også et symbol på djevelen). Det symboliserer en hilsen til de andre Frimurerne. Et stort antall symboler og tall kommer fra det okkulte, for eksempel pentagram; numerologi er bruk av tall for å betegne ting, filosofier og mennesker, for eksempel 666 som er djevelens tegn.


Ulike Illuminati Symboler Og Deres Betydninger


Det altseende øyet og pyramiden

Denne insignien (symbolet) ble adoptert av Adam Weishaupt, grunnleggeren av bayerske Illuminati, under grunnleggelsen 1 mai 1776. De latinske ordene 'NOVUS ORDO SECLORUM' betyr ganske enkelt 'En ny ordre for Tiden'. Den hemmelige agendaen som Illuminati arbeider på er å skape en elite, en-verdens regjering som vil mobilisere fordelingen av makt og penger under sin kontroll.

De tretten trinnene symboliserer de tretten sataniske blodslinjene som er en del av denne kulten. Det altseende øyet symboliserer Lucifer's Øye eller Horus Øye, eller det kan betegnes som et allspionerende øye, noe som betyr et øye på hele folket.


Pyramiden

Pyramiden er tydeligvis det mest brukte symbolet i verden. De gamle egypterne holdt det i ærbødighet som et åndelig symbol, den hypotenuse siden er barneguden Horus,den oppreiste siden er kvinnelige gud Isis, og basen er den mannlige Gud Osiris. En trekant betegner tallet 3, som på hebraisk / babylonsk språk står for åndelighet. Det er teorier om at toppen av pyramiden står for himmelen og basen er jorden og helvete.

Ifølge okkulte tro brukes en enkelt trekant til å tilkalle ånder eller demoner under et ritual, noe som gjør det veldig ettertraktet. Det symboliserer også makt, toppen som representerer eliten som kontrollerer verden, og basen er veier av dominans, for eksempel militær, finans, media, utdanning, politikk og religion.


Horus' øye på pyramiden

Øyet er forbundet som et symbol på en altseende gud, en allestedsnærværende kilde som ser etter menneskeheten. I Illuminati-sirkler representerer Pyramidens øye kongelig makt, og betegner elitene som følger den. Det ser ut til å flyte på pyramiden, noe som betyr at eliten ser seg selv som gud og våker over alt som menneskeheten gjør. Dessuten, det ble angivelig vedtatt av det hemmelige politiet i Illuminati, hvis rolle var å sikre at medlemmene var tro mot ordenen.

Noen symboloolog hevder at det kan være Saturns øye, mens andre hevder at det er Horus' øye


Baphomet

Middelalderlegender sier at djevelen skapte geiten. Satan selv, noen ganger, dukket opp som en geit. I moderne tid symboliserer Baphomet – geitehodehornguden okkultisme, heksekunst og satanisme. Opprinnelsen til Baphomet – en hedensk gud – kan sees i ulike gamle religiøse kilder.


Det ble hovedsakelig popularisert av tempelridderne som tilba det som deres guddom og ble mye brukt i deres ritualer. I 1867 inkluderte den franske okkultisten Eliphas Levi, i sin bok Dogme et Rituels de la Haute Magie (Dogmer og Ritualer av magi på høyt nivå) en tegning som skulle bli den mest berømte skildringen av Baphomet. Det legemliggjør kulminasjonen og foreningen av de motsatte kreftene for å skape Astral Lys (en type New Age) - grunnlaget for magi og opplysning.


Dyrets tall 666

Popularisert fra Åpenbaringsboken i Den hellige bibel, er Dyrets nummer 666 betegnet som et symbol på luciferisme og okkult tilbedelse. Det legger betydelig opp til navnet på solgudene tilbedt i mange hedenske religioner. Det har blitt vist i hemmelighet i astrologi av okkultister i svært lang tid. Skjult fra vanlig syn, håndtegnet "OK", som er en representasjon av 3 seksere på rad, brukes av fremtredende musikk og film kjendiser.

Djevelens horn

"El Diablo" eller det hornede hodet håndtegn er en satanisk hilsen eller gjenkjenne medlemmer av satanisme og andre vanhellige grupper. Det ble popularisert på 60-tallet av grunnleggeren av Satans kirke, Anton LaVey; som spredte det til massene gjennom rockemusikere som var i satanisme. I dag er det feiltolket som et håndtegn for "rock".

Pentagrammet

Et esoterisk symbol på positivitet, men når det snus opp ned med 180 grader, blir det til et negativt symbol på okkultisme. De tidlige kristne brukte den positive høyresiden opp pentagram for å symbolisere Jesu fem sår (de to piggene på hendene og føttene og spydsåret til hans side). Okkultisten snudde det opp ned som et tegn på hån mot Kristus og for å representere deres motsatte synspunkter.

I svart magi kalles det "Djevelens fotavtrykk" eller "The Goat of Mendes" (Oa: Baphomet) som det omvendte pentagram ser ut som et geitehode. I frimureriet symboliserer det ' Sabbaten av Satan-Geiten'.


Den evige flammen

I okkult symboliserer det "Lucifers lys". Illuminati etterlater man alltid et okkult signatur når de utfører en hendelse, eller når noen blir drept av Illuminati enten, av ritual eller gjennom en forseggjort plan, er graven vanligvis utsmykket med en evig flamme. Et fremtredende eksempel er minnesmerket over prinsesse Diana. Minnesmerket har en evig flamme ved Ponce de L'Alma-tunnelen i Paris, hvor hun døde.

President John F Kennedy har også en evig flamme på gravstedet sitt. Det representerer også det hemmelige samfunnets udødelighet og evige etablissement.


Uglen

Dette symbolet er avledet fra den romerske gudinnen Minerva (Athena til grekerne) som en representasjon av visdom og kunnskap. Illuminatis ser seg selv som en vis elite som kan herske over verden gjennom sin kunnskap og visdom, de fokuserer på læringsmetoden for vitenskapelig undersøkelse og resonnement, og så har de uglen som symbol.

Uglen er avbildet i selene til mange biblioteker og universiteter, noe som bidrar til konspirasjonsteoretikere mener at Illuminati forsøker å kontrollere verden gjennom utdanning og læring.


Obelisker

Obeliskene var en representasjon av militær og politisk makt siden antikken. I hedenske kulturer er obelisker symboler på patriarkalsk kontroll av massene. Illuminatis har reist obelisker på strategiske steder av makt for å betegne sin kontroll og makt over massene. Et fremtredende eksempel er Washington Memorial, som er akkurat som den hedenske egyptiske obelisken.

Det inverterte korset

Det er en symbolsk hån av det kristne korset, brukt av satanister i sine ritualer. Historien sier at Nero, som foraktet kristne, korsfestet apostelen Peter på et nedadgående kors. Denne grusomme hendelsen lignet det tyske korset og ble en populær hedensk insignia av dagen. Deretter ble dette skiltet kjent som 'Neronic korset'. I moderne tid kjenner vi det som "Fredstegnet", som er den tyske (Neronic) rune av døden.

Den ble designet på 50-tallet av fredsforkjemperen Gerald Holtom og den kommunistiske sympatisøren Bertrand Russell, som begge var medlem av det hemmelige samfunnet.


En Herskers symbol over Tanke Kontroll: Paraplyen, Regnbuen, Fuglebur og Sommerfuglen

I en full Monarch Mind Control (MMC) (Oa: Altså en Herksers tanke kontroll) metode, brukes kombinasjon av okkulte ritualer, psykologi og nevrovitenskap til å skape et alter ego i ønsket emne. Emnet kalles "slave", og den som kontrollerer kalles "handler". Det antas at disse "slavene" brukes av Illuminati-eliten til å levere meldinger, ritualer, forestillinger etc.

Dette tankekontrollprogrammet utsetter ofre for alvorlig misbruk for å skape programmerbare individuelle personligheter, som senere kan utløses ved behov. Disse symbolene brukes mye i musikkvideoer, filmer og musikkkultur, og betyr at offerets sinnstilstand styres av Illuminati.

Illuminati mener at det er en blåkopi for å erobre verden og tegn og symboler leder an. Hvorvidt du tror på dem er ditt valg.



774 visninger0 kommentarer
Post: Blog2_Post
bottom of page