top of page
Søk
  • Andaktsskriver

19 nov. 2020 - en analyse av innholdet i vaksinen fra AstraZenec


Disse som har lagd denne videon, som jeg nå gjør ett enkelt forsøk på å oversette, ønsker at du skal dele dette – dette er fakta. Denne videon har blitt delt via FB - og antagelig så vil den bli fjernet etterhvert (som skjedde med eks. youtube videon rundt vaksinen fra Moderna). Dette er snakk om forandring eller en manipulering av ett menneskets DNA. Det handler om vaksine mot Convid 19, fra AstraZeneca. Om du har Facebook, og det ikke er sensurert, kan du se videon her.

Du skal fokusere på det som står på pakken. Her står det ChAdOx1-S - så på det neste (MRC-5):

Hun ønsker at du skal gå til www.researchsquare.com. For at du skal gjøre egne undersøkelser (for å finne ut selv). Jeg fant ikke all info hun fant på det nettstedet hun nevnte – så jeg har måttet søke andre steder på nettet.


Så vi titter på ordet Recombinant DNA (som er en del av vaksinen). Først kan du se hva Wikipedia (engelsk) som bla sier:


"Rekombinant DNA (rDNA) molekyler er DNA molekyler dannet av laboratoriemetoder for genetisk rekombinasjon (for eksempel molekylær kloning) for å bringe sammen genetisk materiale fra flere kilder, skape sekvenser som ellers ikke ville bli funnet i genomet."

Jeg fant da dette via Store Norske leksikon, som kanskje er enklere å forstå:


«Rekombinant DNA

Rekombinant DNA er gener eller biter av DNA (arvestoff) fra to forskjellige kilder som er kunstig føyd sammen, enten fra samme eller fra ulike organismer. Rekombinant DNA-metodikk, kalles også genspleising, er en viktig del av moderne genteknologi.


Klipp og lim av DNA

Visse enzymer (restriksjonsenzymer) kan dele opp DNA på en slik måte at delene lett kan føyes sammen igjen med et annet enzym (ligase). Arvestoff fra én organisme kan med denne metoden skjøtes sammen med arvestoff fra en hvilken som helst annen organisme.

Det rekombinante DNA-et, altså den nye kombinasjonen av DNA man har laget, føres så tilbake inn i en celle eller en organisme for å endre dens genetiske sammensetning. En organisme som har fått endret sitt DNA på denne måten kalles en transgen organisme. Hvis man gjør dette i husdyr eller matplanter kalles organismene genmodifiserte organismer (GMO).»


Altså – jeg er ingen ekspert – men fra det jeg leser her, og forstår – så snakkes det om at man manipulerer DNA – ved å kutte en del av DNA`et – for å erstatte det med noe annet. Jeg fant da dette bildet – gjennom denne undervisningen om DNA på norsk (https://www.youtube.com/watch?v=iDynScI2T2A):

Som sagt – jeg forsøker å forstå dette, og er ingen ekspert. Men i vårt DNA – så er det ett Gen – altså ett begrenset område. Så jeg forstår dette, så går vaksinen inn – og manipulerer og muligens erstatter en del av DNA`et ditt – altså en manipulering av deg som menneske. Husk at de gjør sånn med dyr – eks. som her Big Blue, for at oksen skal gi mer kjøtt:

Dette er unormalt – hvor man istedenfor at vanlige mennesker har hvert sitt husdyr som før, så har eks. EU jobbet i mange år – å legge ned småbruk – for å ha mega store «storbønder» som lager mat – direkte under kontroll av EU (dette vil de misbruke stort – når de vil presse befolkningen på hvilke valg man skal gjøre). Og for å tjene penger, så manipulerer de en vanlig okse – for å gi mer kjøtt. Dette er ett opprør mot Skaperen – men endog, ett dyr har ikke en ånd – kun sjel og en kropp.


Jeg tror ikke at vaksinen er Dyrets Merke (Åpenbaringsboken 13), men forløperen til det – hvor noe skjer med deg, som kan ødelegge ting i ditt DNA. Om Gud kan opprette det, vet jeg ikke. Som kristen burde du ikke ta det.

Jeg går noe videre med videon:

Jeg finner ingenting der hun leter – men på dette bildet – så lager hun en rød ring rundt MRC-5:


MRC-5 er Diploid Celle kultur bestående av fibroblaster, opprinnelig utviklet fra lungevev av et 14 uker gammel abortert gutte foster. Du kan lese om det på wikipedia. Dette er altså en del av innholdet av det som skal frelse verden – altså bla. med stoffer/Celler fra drepte småbarn fra Mors liv. Dette her er fryktelig ting.

Oversettelse av bildeteksten over:


kort beskrivelse

MHRA raskt søker en kunstig intelligens (AI) program verktøy til å utføre det ventende store volumet av Covid-19 vaksinens Negative Medisin Reaksjon (ADRs) og sikre at ingen detaljer fra ADRs reaksjons tekst mangler.


Hun sier at man vet at dette kommer til å skade folk mye, og folk vil dø. ADR står for alvorlige bivirkninger – som død, livstruende, sykehusinnleggelse, funksjonshemming, med født abnormitet – du kan lese om det under her, Wikipedia (engelsk).

Angående intelligens program verktøy - les om vaksinen fra Moderna.

4 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page