top of page
Søk
  • Andaktsskriver

22 mars 2021 - en historie om vaksine tvang fra Jerusalem

BLCBX.TV fra Nederland – intervjuver Ilana Rachel Daniel (Health Advisor og politician – altså Helserådgiver og politiker)
Det blir kalt det Grønne passet- vi har ikke blitt pålagt å ta det, men hva de har gjort, er at de omtrent over natten har skapt en andre klasses borgere. Ett sant medisinsk apartheid, som ikke kvalifiserer lovlydige skattebetalende innbyggere fra å ta del av daglige aktiviteter, og om de ikke deltar i dette eksperimentet. Så enkelt er det.


Vi har bokstavelig blitt fortalt at det har vært folk som har blitt sparket ut av deres korsang, av deres svømmeaktivitet, av deres treningssenter, jeg vet ikke hvem som kommer til å høre budskapet som vi forteller. Jeg vet ikke hva som kommer ut av det, men jeg vet at det ikke er noen andre muligheter enn å gi all del av ens energi og styrke for å kjempe imot dette, fordi det er ingen andre muligheter.


Det er alt å miste, og alt å vinne – og jeg tenker det egentlig aldri vært enklere på noen måter. Og jeg tror ganske enkelt at vi er privilegert å ha denne sannheten. Det er en sannhet, som jeg tror er en fellesnevner for alle disse ulike folkene, ulike landene, ulike språk, og vi alle ser og snakker en veldig klar sannhet – og jeg tror at den sannheten er en gave.


Men det er en forpliktelse og det ble ikke gitt til oss sånn at vi bare kan sitte hjemme med denne apatien og håpet på det beste. Vi må alle komme sammen, fordi det er på den måten vi vil vinne. Vi lager disse forbindelsene mellom oss, land etter land, det er det eneste tingen disse myndighetene frykter. De har det meste, de har en mengde av imperier bak seg.

Men når folk realiserer at vi er flertallet, og de er mindretallet, de har ingenting. De har ingenting og jeg kan aldri gi opp det håpet, at vi kan bygge denne kraften og ta livene våres tilbake. Som jeg har sagt før, jeg opplever at ballen er i luften – det er som en volleybakk – og det betyr noe om hvem som treffer den. Vi går ikke bakover. Det finnes ingenting å gå bakover på. De går forover, og vi har en kjempemulighet til å komme sammen som mennesker. Uten spørsmålet om religion.


De trekker oss så langt, så de lager en komplett resett (nullstiller). Vi må faktisk bli humane på en sånn vakker måte, til tilsvar på en sånn smertefull måte som de har laget denne splittelsen. Vi kan forenes på en sånn måte det er ment at det skal være. Det er min mening.


BLCBX.TV: – Velkommen i studio. I går hørte jeg på en deprimerende audio fil fra deg – hele veien fra Jerusalem. Opptak (veldig følsom røst, til grensen for gråt): «Det er en fryktelig situasjon her – de gjør at folk får håndjern/armbånd på ankelen. Det er absolutt sinnsykt. Men imens vi fortsetter å kjempe. Kjemper så mye vi kan. Så vi trenger alles hjelp, fordi uansett hva som skjer her, det vil skje overalt. Vi kjemper for oss selv, og vi kjemper for hele verden, men vi trenger hjelp – vi trenger alt. Alles hånd på dekk.»


BLCBX.TV: Det ga meg gåsehud og det er grunnen hvorfor jeg ønsket å snakke til deg direkte, for å høre rapporten fra din side, hva skjer egentlig i Israel?

Ilena Rachel Daniel: Det som skjer – i kort versjon, og jeg vet ikke om det er en kort versjon, men vår statsminister Benjamin Netanyahu har tatt initiativet til å signere oss (sign us) uten vårt informerte samtykke, for å bli en eksperimental gjenstand for Pfizers utvidelse for deres eksperimentale teknologi. Og de gjør så – med en kort rå styrke. De bruker tvangs metoder ved å skremme folk med deres levebrød, truer unge barn, som 16 år gamle ungdommer.


De kan ikke ta deres matrikulerings eksamen (universitets entremen, som holdes på slutten av videregående skole) og fremførelsen av dette har blitt…. hans plan er for mange land og på andre plasser – de gir deg valget til å komme for å delta, men her er det ingen valg. Du må ganske pent komme og gjøre det. Det er allerede som om vitenskapen har blitt etablert (som sannhet), selv om det ikke stemmer.


Og det er et dyptpløyende sosialt press og myndighets press for å komme inn i dette. Dette eksperimentet…, men i Israel så snakker de ikke en gang om at dette er ett eksperiment, mens resten av verden er fullstendig klar over det. Det er akkurat hva dette er.


BLCBX.TV: Sier du at vaksinene er påbudt i Israel akkurat nå?


Ilena Rachel Daniel: Vaksinene er ikke påbudt i Israel, men på den annen side denne Covid 19 sprøyten er på en måte det. De sier man ikke må ta det, og at det ikke er en tvang, men realiteten på bakken er at folk mister sine jobber, selv om de er friske og jobber i en eller annen helsetjeneste. Det er mange ulike plasser hvor folk får beskjed om at du må ta vaksinen, ellers er det ut med deg.


BLCBX.TV: Du fortalte meg noen ting før i denne audio filen, om at folk har en slags elektronisk håndjern (batch) rundt håndleddet. Ett fripass eller noe som det. Hva handler det om?

Ilana Rachel Daniel: Det blir kalt det grønne passet. Vi blir ikke fortalt av vi må ha det, men det de har gjort i bunn og grunn over natten – de har skapt en andre klasses borgere.

  • Her blir man scannet - om man har tatt vaksinen

En sann medisinsk apartheid som nekter friske lovlydige skattebetalende borgere fra å komme inn på plasser de bruker å være, om de ikke deltar i dette eksperimentet. Folk har blitt kastet ut av ting de er med på, som kor, svømming, trening etc.


Det har vært et fryktelig stort press og splittelsen mellom familier og denne illusjonen av vitenskap, som du ikke deltar i (tar vaksine), så dermed blir du en Virus bærende trussel for alle de andre. Selv om det selvfølgelig ikke er noen eksisterende trygghets studier (på dette). Så alt er i vitenskapens navn så gjør de ting som bare er en illusjon.


BLCBX.TV: Det er det som skjer med folk som kommer fra utlandet, inn i Israel ved fly? Hva må de gjøre, for å delta i samfunnet igjen?

Ilana Rachel Daniel: Det er en av de verste oppvisningene på det som skjer. Du ser det på flyplassen. Denne morgenen, jeg leste noens personlige vitnesbyrd av det å komme hjem – og hans foreldre var overlevende fra Holocaust, og han følte at dette var en seleksjon/utvelgelse. Det var veldig klart. De som hadde tatt sprøyten og hadde kommet seg fra vaksinen – gikk til venstre, de som ikke hadde det, gikk til den andre siden – og ble tvunget inn i disse skitne virusaktige hotellene.

Der de måtte enten sitte, og de ble testet med vattpinne med denne PCR testen, og så er det også valget, igjen (ofte skifter ved) regel forandringene (som kommer) fra morgenen til kveld.

Men det er også ganske åpenbart for noen, ett valg å bære en sikkerhet, en sikkerhets ankel hengelås – som om de er fanger i sitt eget hjem. Og du må betale 2000 shekel (ca 5000 kroner) for privilegiet for å gjøre så. Og dette er det de gjør med sine egne innbyggere som kommer, som har dristigheten til å reise.


BLCBX.TV: Så jeg skjønner, så er sikkerhets beltet på håndleddet en måte å ha en liberal karantene hjemme.


Ilana Rachel Daniel: Ja, det er den liberale versjonen. Det vi ser vi her i Israel, vi forstår at vi blir brukt som en modell for resten av verden, og derfor og pga de større planene for denne injeksjonen for resten av globen – og for de større planene for myndighetene å ta kontroll. At de har gapt over for mye av disse iverksettelsene, at de har ilagt straff på oss. Det er følelsen at det må virke. De gir oss ingen valg, ettersom vi er modellen for å vise alle hvor fantastisk denne nye versjonen av liv er.


Så vi er imot ekstraordinære krefter. Vi vet hvordan det bunnløse rikdommen som farmasøytiske selskapene (innehar), og vi kjenner til (deres) styre over verden. Men dette året av ekstreme gjennomføringer og politikk, alt sammen kulminerer her i Israel, akkurat nå, med utbredelsen av dette programmet – som jeg sier: I andre land er det fortsatt et valg. Her er den eneste grunnen til at de ikke, som jeg ser det, den eneste grunnen de ikke fysisk tvinger det gjennom, fordi da ville det bli en stor protest, men de gjør alt nå nesten helt opp mot så langt de våger. Denne måten å gjøre ting på, bringer fare til min trygge plass. Og det er akkurat hva disse folkene ikke er villig til å ta del av nå, ved hvordan dette eksperimentet har blitt.

BLCBX.TV: Finnes det noe motstand i Israel mot disse hendelsene? Jeg mener, om du ser på det i en historisk og også i et religiøst perspektiv, med tanke på hva som har skjedd med jødene gjennom historien, og nå som de endelig har fått deres løftes land. Det er en måte kynisk på det som skjer nå, med jødene i Israel.


Ilana Rachel Daniel: Det kunne ikke være – du vet – jeg er ikke sikker, om dette var planlagt fra begynnelsen at det skulle starte her. Jeg vet at det er en logisk årsak til hvorfor de utfoldet dette programmet her i Israel. Men spesielt at vårt folk har gått gjennom Holocaust – og vi har noen eldre folk, som har overlevd Holocaust. Og de blir nå prøvd i deres eget hjemland, in din egen plass av tilfluktssted, igjen av det samme selskapet, de har bare forandret navn (Min merknad:. Pfizer er opprettet av en tysker i USA på starten av 1900 tallet – men Pfzier samarbeider med det tyske Biontech – hvor 2 stråmenn der har utviklet vaksinen: ett tyrkisk ektepar som vokste opp i Tyskland – du kan lese mer om det her).

Du kan virkelig ikke ha en «skredder» som gjør mer, og lager ett større forræderi. Fordi sannheten av saken er: Dette er ment å være vårt tilfluktssted, og vi er nå i fronten og i sentrumet av fare, som ingen kan definere. Vi vet om mange av de øyeblikkelige helsebekymringene, med fertilitet problemene.


Israel har kjørt ut et program – som ikke bryr seg om fakta at den eneste gruppen i folket – som hadde risiko for å dø, med noen unnatak, til dette viruset – var 65 og eldre, og disse som hadde flere sykdommer. De putter så mye følelser av frykt, som har foldet seg ut under dette eksperimentelle programmet – selv hos gravide kvinner. De presser barn fra 16 år og oppover – og kvinner, gravide kvinner, via radio programmer – Kom!...Kom! og bli vaksinert! Du redder din baby, og natten før – de sender ut et program: «Åh, vi har plutselig rundt 30 kritiske gravide kvinner i kritisk tilstand på sykehuset» – det er en så uraffinert og innlysende, men folk kjøper det.


Det ser ut som de glemmer ikke bare grunnleggende vitenskap, men alt – de eksperimenterer på seg selv, som den ene frelsende nåde og hele dette viruset skulle barna bli spart for og isteden – vi later som om gravide kvinner trenger å og ta mRNA teknologi inn i hennes system.


Jeg har levd i Israel i 24 år, og jeg ville aldri, aldri, ha fantasert om at vi ville gjøre disse tingene. Men vi vet – det er ingen hemmelighet – at det er en kontrakt. En reell fysisk kontrakt mellom Pfizer og vår regjering. Vi har bare sett en redigert versjon, som vi vet er en straffeklausul. Akkurat nå, vår regjering i Israel oppfører seg utrolig desperat – fordi de har en slags kvote av folk de må nå, som de må få injisert. Jeg vet ikke hva denne straffeklausulen inneholder. Åpenbart må det være noe mer fryktelig, ved at de risikerer helsen for generasjon til generasjon av vår befolkning, men vi vet at det eksisterer, og vi vet at de er i en situasjon hvor de føler en masse press, så de oppfører seg som ufornuftige, og mer og mer ekstreme – som at de sender ut meldinger hvor man tilbyr folk et stykke pizza, om du tar injeksjonen – det er som et tåkelandskap, og det som er mer smertefullt – er ikke bare hvor ekstreme de er – fordi det er åpenbart til enhver en som vil se, og flere lurer på om det er sant – men altfor mange folk, stoler blindt fortsatt på våre myndigheter, og later som om dette enda kun handler om viruset – skjønner du?


Vi har blitt kokt levende i denne gryten, og later som det ikke er varmt… og det er veldig smertefullt at disse folkene vi elsker og respekter – våre naboer, våre slektninger – oppfører seg fortsatt som om det er fortsatt dette det handler om (altså viruset).

BLCBX.TV: I Nederland så har vi snart valg, og det er en politiker som faktisk har et hus i Israel – hun heter Sigrid Kaag (bilde over), og hun arbeider for FN – og hun bruker Israel som ett eksempel i Nederland – og sier i nyhetene at vi burde se på suksessen som Israel allerede har – hun sier «Vi nederlendere burde lære av Israel, hvor man vaksinerer folk for å gjenvinne sitt sosiale liv». Hva vil du si til Henne?


Ilana Rachel Daniel: Jeg ville ha sagt til henne at data (materiale/informasjon) er ikke blitt samlet inn – vi gir disse folkene, disse israelske innbyggerne, null informert samtykke, null mulighet til en risiko fordelsanalyse. Ingen mulighet for folk til å skjønne hva de skriver under på.


Og ikke bare det – det som skjer er at de setter en injeksjon på rundt 15 minutter – og så blir de sendt ut. Der er ingen papir. Ingen liste på bieffekter for å se opp for – det er ingen nummer å ringe til. Data (materiale) er ikke blitt rapportert, det er noen som anstrenger seg for å forsøke å lage en oversikt over ting vårt helsedepartement ikke rapporterer.


Bare de mest ekstreme tingene kommer i nyhetene, og de har selv stoppet det. Som når de første tilfellene av cerebral parese, de første eldre folkene som falt død om av hjerte feil etter noen timer (etter vaksine) – og så overskriften ble forandret neste dagen. Åh – det var ingen ablasjon (dvs noe tap), det var ingen relasjon til injeksjonen de fikk.


Jeg kjenner folk personlig som jobber i helsetjenesten, som så at en 40 åring døde av hjerte feil, 2 dager etter injeksjonen. Og dette får de ikke si. De får ikke si at det hadde noe med denne vaksinen. Det er absolutt en trussel, om du får et skudd i hodet, men du har testet positiv for Covid 19, så dør du av Covid 19. Men om du dør av hjerte feil innen 2 uker – etter å ha fått injeksjonen, så har det ingen forbindelse. Vi lever i en drømme verden, og vi fortjener bedre. Vi alle fortjener bedre.


Og det er ikke – dette er absolutt ikke presis, det er ingen vitenskap, og vi vet hele ideen av å kalle dette vaksine, selv om vi vet at det egentlig er eksperimentell genbehandling. Bruken av ordet vaksine, er å bruke den delen av din hjerne, som ikke tenker i det hele tatt – som bare har denne spontanreaksjonen, fordi vet automatisk hva vaksiner skal være trygge og beskyttende (mot sykdommer) for årtier.


Så de bruker dette ordet vaksine, som aldri (selv) i tankene nevner fabrikasjonsfeilen i dette plottet. Men den de bruker nå er full av hull – det er en fornærmelse å presse dette ned i noen av våre halser, og poenget er at vi vet at alle vaksiner tar minst 10 år (og få utviklet) – og ideen av vi har presset (frem) denne teknologien, som har årtier av bruk – men dette er aldri blitt laget i våre laboratorier før. Det har aldri blitt laget i fortiden – dyreforsøk, fritte (en type ilder), kaniner, katter, aper – alle døde under dyreforsøkene. Og nå stikker vi det inn i hele nasjonen Israel. Det har aldri blitt testet ut. Den eneste gangen MRNA har blitt brukt, er i kun de meste ekstreme tilfellene. Ingen av de aktuelle behandlingene som vi kjenner til har blitt gitt under året har blitt gitt før. Og de har ikke blitt gitt så vi kan bruke denne teknologien.


BLCKBX.TV: La oss gå tilbake til menneskerettighetene – hva er det egentlig som skjer i samfunnet i Israel? Opplever du at du lever i et fritt og åpent samfunn?


Ilana Rachel Daniel: Nei – absolutt ikke. Jeg tenker at det er det hva du hører folk sier «Hvor kan vi gå?» Folk er absolutt vettskremt for hva som vil skje, fra en dag til den neste. For hvordan vil fremtiden bli for våre barn – hvor skillet er så ekstremt og så ufornuftig, og jeg tror at selv folk som har signert for dette og tatt denne injeksjonen, begynner å forstå det, fordi det er så ekstremt og myndighetene oppfører seg så desperat.


Akkurat nå – om du går ut uten maske, er det samme historiene du hører over alt. Du har folk som vil skrike til deg på gatene. Og det er bare begynnelsen og de har hatt suksess ved å putte denne fortellingen, at du er en risiko, en vandrende bakteriefylt risiko. Om du vandrer in til noens butikk, uten å ha tatt injeksjonen, som selvfølgelig ikke har noen mulighet til å stoppe smitte. Den var ikke lagd for å kunne gjøre det.


BLCBX.TV: Jeg forsto det sånn at du driver ett politisk parti i Israel. Lykkes du?


Ilana Rachel Daniel: Vi lager en utrolig (fast) grunn, til tross for fullstendig sensur – du vet, de stengte av vår Facebook side på 60.000 følgere, og de tilbakekalte den medisinske lisensen for vårt hovedparti. De gjør alt de kan for å delegitimere/ugyldiggjøre oss – men selvfølgelig så blir det ingen suksess. Det gjøre det mer opplagt at et lite parti i Israel har historisk hatt en massiv utfordring. De vil ikke tillate oss til å åpne en bank konto så vi kan motta donasjoner/gaver. Det gjør alt de har mulighet til å holde oss, fordi vi kommer imot den eneste fortellingen som de holder fast på.


Disse venstre høyre svarene, bryr de seg ikke om. Vi er de eneste folkene som står opp og sier dette er uakseptabelt. Dette er absurd, ufornuftig. Det Israelske folket har blitt satt i nedstengning for rundt 5 måneder – i 5 mnd. Har vi sittet i nedstengning i våre små leiligheter.


Israel er ett veldig lite land. Vi har ikke store hager. Vi liker ikke dette. Unger med masker på. sitter sammensunket foran disse endeløse susende oppropene. Du har ett folk som har blitt så svekket – og du vet hvor mange folk myndighetene har sagt tatt denne injeksjonen – og folk tenker, det føles ikke godt ut, men ok, jeg gjør det, så jeg kan komme meg ut av dette. De forteller meg at dette er løsningen – og skjønt selv om magefølelsen forteller meg at dette ikke er riktig. Hvor mange folk ønsker å ta det ekstra steget for å gjøre en undersøkelse av det? Ikke så mange!


BLCKBX.TV: Hvordan tegner du ett bilde for fremtiden for Israel, i de nærmeste 4 eller 5 årene? Hva tror du vil skje?


Ilana Rachel Daniel: Jeg har absolutt ingen ide. Fremtiden har aldri vært mer tåkete. Jeg tror det er sånn for mange av oss i verden i dag akkurat nå. Jeg opplever, ikke som en klisje, men som ett lite lys som driver ut en god mengde mørke, men det er bare ett steg, som leder meg til det neste steget, og så igjen det neste. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje selv om disse valgene som vil skje den 23 mars. Det føles som en livsstid borte i denne verden vi lever i nå. Jeg vet ikke hvem som vil høre budskapet vi deler. Jeg vet ikke hva det blir ut av det. Jeg vet at det ikke er noen andre valg, enn å gi hver fiber av energi og styrke for å gå i strid for dette. Det er ingen andre valg – alt å tape eller å vinne.

Jeg tror endog at vi er privilegerte til å ha denne sannheten – som vil virke på ulike folk, ulike land, språk. Og dermed lage forbindelser mellom oss, land etter land. Det er det eneste disse myndighetene frykter. De som har all styrke av imperier bak seg. Vi er de mange – og de er de små. De er ingenting. Og så må vi få ta våre liv tilbake.


BLCBX.TV: Takk Ilana for ditt mot, og din ærlighet. Jeg tror det du sier er riktig, og det er forstyrrende å høre om hva som skjer i Israel – men vi ser noe lignende her i Europa, og i Nederland. For meg ser det ut som ett nattmareritt som vi fortsatt er inne i – og jeg håper hver dag at vi våknet opp fra denne fryktelige drømmen – så jeg vil takke deg.

123 visninger0 kommentarer

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page