top of page
Søk
  • Andaktsskriver

8 mars 2021 - Ett vitnesbyrd fra en jøde i Israel - om det uhyrlige vaksine systemet de bygger opp

Oppdatert: 27. mar. 2021Denne mannen som tydeligvis er jødisk og heter Gilad Rosinger - han snakker flytende amerikansk. Faren var en Holocaustoverlevende.


Denne mannen rapporterer fra Jerusalem - og advarer sterkt på det som nå skjer i Israel. Jeg oversetter fra denne linken fra:


Facebook

https://www.facebook.com/watch/live/?v=423029958933793&ref=watch_permalink


Og fra en hjemmeside:


https://ivarfjeld.com/2021/02/23/a-witness-in-jerusalem-sound-the-alarm/


Dette er en dramatisk video, som jeg anbefaller deg å dele. Rapporterer nå etter midnatt fra Israel. Dette her er viktig, og vil ganske sikkert sette deg helt ut. Media sensurerer over hele verden.

Det er så mange saker, problemer, så mange utfordringer i deres egne land - som du ikke hører noe om eller blir rapporter om. Jeg slår alarm - på den onde agendaen som åpenbarer seg over hele verden. Og Dessverre er Israel ledende i denne globale forførelsen. Kan du tro det? Media rapporterer ikke hva det er - men forteller at alt dette som skjer er en god ting - noe det ikke er! Det er ondt, demonisk og påtvingende - jeg skal fortelle hvorfor.

Det finnes noe som blir ofte talt i Israel "Aldri igjen!". Hvert år så minnes man Holocaust dagen - for å si at Israel har nå en egen stat - og aldri igjen, at det jødiske folket skal bli drept igjen! Aldri igjen at millioner av uskyldige jødiske liv skal bli tillintetgjort.


Denne nasjonen er grunnet på demokrati, religiøs frihet, den individuelle frihet og rettighet for hver enkelt, for å ha sin gudegitte rettighet til å leve, respektert, æret, elske og hjelpe hverandre. Det er det de ønsker at du skal tro.


Israel har fått gjennom dette grønne pass systemet. Forstår du hva det er? Det er ett program, hvor man kun tillater folk som har blitt vaksinert til å delta i samfunnet, til å gå til restauranger, kino, sportsarrangement, teater - riktig - om du da ikke overgir deg til dette onde demoniske tyraniske agendaen - om du sier "Jeg er ikke rede til å delta i dette eksprimentelle programmet" så blir du ansett som en andre klasses medborger i Israel.

Dette er ingen søte nyheter - det er akkurat dette som nå skjer! Vi må la alarmen lyde! Hvor er de internasjonale menneskerettighets forkjemperne når det gjelder dette? Hvor er lovgiverne? Hvor er den sjokkerende følelsen? Lever vi bokstavelig i ingenmannsland? For vi har strevd hardt for å få oss inn i en ønsket stat av total galskap. Hvor folk jublende fortsetter inn i denne onde demoniske agendaen.


Min bestefar var den eneste overlevende fra Holocaust - av hele sin familie. Og det var akkurat på den måten det startet. Ved diskriminasjon, men begrenset mulighet til handel, de fortalte at jøder var andre rangs borgere - men nå handler det ikke om jøder - men om hvem som skal ta vaksinen og hvem som ikke skal ta den.


Om du ikke tar den er du ond, kriminell, andre klasses borger - dette er ondskapsfullt, demonisk, ondt, fra helvetes porter. Du behøver ikke å tro på Gud - for å forstå at dette er totalt galt. Hva i alle verden har skjedd med disse folkene? Hva skjer med samfunnet? - Kan du tro det?


Jeg har advart og advart - og det er enda ganske så sjokkerende. For alt jeg så - alt jeg profeterte over for flere år siden - blir nå oppfylt helt nøyaktig. Men jeg er endog sjokkert - jeg klarer ikke helt å tro det. Hvor er sjokket - at folket reagerer? Dette er hovednyhetene i Israel - vi lever i 2021 - de lar ikke folk få fly ut av landet. De truer - vet du at høystående politikere helt på toppen i regjeringen - offisielle regjeringsansatte sier "Du må sende politi til folks hus om de ikke har blitt vaksinert" - "Forløs/spre ut navnene på de som ikke vil vaksinere seg" - dette er ondskapsfullt demonisk tyrannisk - hva slags manipulerende måte å være på er dette?


Våkn opp - og se hva som skjer! På tide å advare - på tide å sette igang et rettferdig krigsrop. Det er på tide for folk å se hvilken tid vi lever i. Det skjer rett her i Israel. Vi trenger deres bønner - vi har bedt mye for USA - for det som skjer der - men disse utfordringene kommer nå over hele verden. På ulike måter ved ulike problemer. Hva er dette? - det er totalt galskap! Det er antikristelig.


Om du er av de rettferdige forløste - de som ser hva som skjer - og de som har autortitet til å gå inn og gjøre noe - og ikke gjør noe - for da får vi problemer. Det er tid for å stå opp nå eller aldri! Om ikke nå - når da? Dette er det siste forsvar. Om vi ikke står opp nå, og lærer av historien - så er vi dømt til å tape - så er det over! Folk er så redd for å si sannheten - at du blir merket eller noe sånt og sensurert. Folks - vi må stå til rette innenfor Hans Trone - Kristi Domstol. Er du redd for disse tyraniske undertrykkende, og ikke Han som sitter på tronen?

Det står i Salme 94:16:

"Hvem reiser seg for meg mot de onde? Hvem stiller seg fram for meg mot dem som gjør urett?" Sal 94:16

Det er på tide at vi står opp for det som er rett og rettferdig.

Efeserne 5:11 sier:

"Ta ikke del i mørkets ufruktbare gjerninger, men refs (Engelsk:avslør) dem heller!" Ef 5:11

Vi er befalt å lyse rent på det som er ondt, på den undrekuvende agendaen. Det er en del av Himmelsk strategi. Du kan ikke sitte å late deg, å se at det onde demoniske ondskapsfulle systemet bli åpenbart - og ikke si noe som helst! Du må komme deg ut - og la advarselen lyde! Si "Nei, dette er ondskap"! Vi står det imot!


Israel har dessverre blitt brukt som en prototype for nasjonene - for om det blir full suksess her - kommer det til en by i nærheten av deg, kommer til ett land i nærheten av deg - til din by! Derfor må du bry deg. Om ingen bryr seg - så kommer denne vaksinekampanjen til å nå ut overalt. Da er det forsent - for ingen kommer til å hjelpe deg!


Jeg tror at Herren har en guddommelige plan, jeg tror at Herren vil møte opp med sin herlighet og stor kraft. Men vi må komme inn i den planen - og stå fast og gjøre vår del. Vi må si at nok er nok. Reis deg opp - ikke la de skremme deg! Ikke ha noe frykt - Som Gud sa til Josva:

"Har jeg ikke befalt deg: Vær frimodig og sterk! Frykt ikke, og vær ikke redd! For Herren din Gud er med deg i alt det du tar deg fore." Jos 1:9

For

"Ingen av de våpen som blir smidd mot deg, skal ha fremgang, og hver tunge som går i rette med deg, skal du få domfelt. Dette er arven til Herrens tjenere, og deres rettferdighet er fra meg, sier Herren." Jes 54:17


58 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page