top of page
Søk
  • Andaktsskriver

BIONTECH-PFIZER: Feil i protokollen: "Alvorlig" Korona infeksjon med vaksinasjon er mer sannsynlig




(Dette har blitt for det meste en Nett oversettelse - fra Tysk - kan ikke garantere at det er perfekt norsk)


SARS-CoV-2, COVID-19 eller bare "Korona" dominerer for tiden våre liv - selv av forskere, leger og statistikere, som finner flere og flere feil i dokumentene til vaksineprodusenter. Mens virksomheten til farmasøytiske selskaper går på høygir med Corona vaksinasjon, en lege fra Kassel selv ser det som en sammenligning mellom modne epler og umodne pærer.

Nyheter om godkjenning av Corona-vaksinen av BioNTech og Pfizer reiser fortsatt opp delte meninger. Mens politikerne ser det som ønsket vaksine for å beskytte befolkningen, finner forskere, leger og statistikere flere og flere feil i studiene og protokollene som førte til godkjenning.


Den største kritikken: livstruende bivirkninger, en knapt påviselig positiv effekt av vaksinasjon og feil i protokollen som sammenligner modne epler og umodne pærer.

"Livstruende" bivirkninger ... er bare tilgjengelig i tillegget på totalt 376 sider av protokollen som undersøker "sikkerhet og effektivitet av BNT162b2 mRNA Covid-19-vaksinen", vises ordet "livstruende" et dusin ganger.


Ikke en gang er det nevnt at 44 av ca 44.000 viste livstruende bivirkninger som, som definert i protokollen, krevde akutt [medisinsk] intervensjon. Dette tallet er for første gang i et separat publisert vedlegg. (se tabell S3).


En sykepleier fra Juneau ( Alaska) viser imidlertid at disse reaksjonene ikke var begrenset til studien. Hun måtte tilbringe en natt på intensivavdelingen etter å ha blitt vaksinert. Ifølge sykehuset hadde kvinnen ingen pre-eksisterende forhold eller allergier. Andre vaksinerte personer rapporterte kortsiktig bevissthetstap til anafylaktiske sjokk.


Videre sier protokollen at opptil 84,1 prosent av forsøkspersonene viste bivirkninger på vaksinasjonen. Særlig yngre personer og deltakere rapporterte om alvorlige funksjonsnedsettinger i hverdagen etter den andre dosen med vaksinasjon. Det faktum at opptil 45 prosent av de vaksinerte personene senere tok smertestillende midler eller andre medisiner, er ikke nevnt i de store mediene eller i "Enlightenment Journal on The Vaccination Against COVID-19".


Corona Vaksinasjon: Stor business for smertestillende midler

De positive effektene av vaksinasjon er også langt fra overbevisende. Suksessbudskapet "95 prosent effektivitet" lever knapt opp til sin felles forståelse – 95 av 100 vaksinerte mennesker er beskyttet mot korona. Hvis du tar en nærmere titt på tallene fra BioNTech/ Pfizer, refererer tallene for vaksinasjonsbeskyttelse ikke til de vaksinerte, men til de positivt testede. Basert på det totale antallet studiedeltakere beskyttet vaksinasjon 154 av 18 198 personer. Dette tilsvarer 0,084 prosent av de vaksinerte.


Helsesystemet forventes ikke å bli lettet på grunn av dokumenterte vaksinasjonsreaksjoner og bivirkninger. Enn si bevist. Per definisjon av "alvorlige koronainfeksjoner" ble vaksinasjon forhindret tre ganger. Ifølge den offisielle beregningsmetoden er den (relative) effektiviteten for alvorlige COVID-19-tilfeller 75 prosent. De absolutte tallene i studien snakker om 3 av 21.259 eller 0,0141 prosent.


Det vil si av 7086 personer vaksinert, en fordeler av effekten. 5960 personer (84 prosent) viser mer eller mindre alvorlige reaksjoner på vaksinen. Og 3190 (45 prosent) kjøper smertestillende eller lignende.


Påfølgende sammenligning av modne epler og umodne pærer

Zacharias Fögen, en lege fra Kassel, påpeker også at vurderingen av alvorlige TILFELLER av COVID-19 ikke opprinnelig var en del av undersøkelsen. «Det var bare i løpet av studien at [poenget] ble lagt til retrospektivt,» skriver Fögen i et gjesteinnlegg på «reitschuster.de». Punkt 6.2.2.1 "Bekreftet alvorlig COVID-19 forekomst per 1000 personer" eksisterte ikke i en tidligere versjon av studier.


Men når du limer, forfatterne synes å bryte med sine egne definisjoner. Mens effektiviteten av vaksinasjonen er basert på perioden fra 7 eller 14 dager etter den andre vaksinasjonen, teller produsenten alvorlige COVID-19-tilfeller fra datoen for den første vaksinasjonen og kommer deretter fra tallene:


"Av de 10 tilfellene av alvorlig covid-19 observert etter første dose, forekom bare 1 i vaksinegruppen. [...] Delingen av alvorlige tilfeller gir foreløpige bevis for beskyttelse mot alvorlige sykdommer mediert av vaksinen [...]'.


I det videre løpet av studien konkluderer BioNTech/Pfizer med at full vaksinasjonseffekt ikke forventes før omtrent syv dager etter den andre dosen av vaksinasjon. Fra da av var det bare fem alvorlige tilfeller totalt, fire i placebogruppen, en i gruppen vaksinert, så sammenbruddet av tilfeller er på ingen måte klart.


I tillegg viser dokumentene som ble sendt til US Food and Drug (medisin) Administration (FDA) for godkjenning av vaksiner at ikke alle "alvorlige" COVID-19-tilfeller ble behandlet i det hele tatt, enn på sykehus.


En direkte sammenligning av tallene for uvaksinerte og uvaksinerte alvorlig syke pasienter er statistisk utillatelig og misvisende på grunn av de ulike periodene.


"Alvorlig" Korona infeksjon mer sannsynlig med vaksinasjon

Men for å sammenligne tallene må i det minste de vurderte periodene justeres. Alle påfølgende saksnumre refererer derfor til perioden minst syv dager etter den andre vaksinasjonen.


"Alvorlige" COVID-19 tilfeller i BioNTech / Pfizer studien. Effektiviteten viser til den relative reduksjonen i antall saker i forhold til gruppen som helhet.


Ytterligere differensiering i henhold til sykehusbehandling, per definisjon alvorlige tilfeller eller bare positivt testet, kan ikke finne sted på grunnlag av tilgjengelige data. Asymptomatiske tilfeller ble ikke registrert i det hele tatt. Likevel kan to konklusjoner trekkes fra dataene:

  1. I gruppen vaksinerte var det færre bekreftede koronatilfeller og

  2. Sannsynligheten for en "alvorlig" sykdom er betydelig høyere i gruppen av vaksinerte.

BioNTech/Pfizer 162 bekreftede tilfeller i den uvaksinerte gruppen, inkludert fire "alvorlige" tilfeller. I gruppen vaksinerte var det totalt åtte bekreftede koronatilfeller. En av dem "tungt".

Totalt bekreftet korona tilfeller minst 7 dager etter den andre vaksinasjonen. Foto: ts/Epoch Times


Når det gjelder det totale antallet bekreftede COVID-19-tilfeller, betyr dette at uvaksinerte mennesker har større sannsynlighet av å utvikle symptomer, men bare mindre enn 2,5 prosent "alvorlig". I gruppen vaksinerte er andelen "alvorlige" tilfeller 12,5 prosent, mer enn fem ganger høyere.

Prosentandel av "alvorlige" COVID-19-tilfeller i det totale antallet registrerte tilfeller 7 dager eller senere etter den andre vaksinasjonen og utbruddet av vaksinasjonsbeskyttelse. Foto: ts/Epoch Times


Feil i loggen og sletting av kontrollgruppen

Ifølge Fögen reiser bare det faktum at bare 2,5 prosent av bekreftede (uvaksinerte) smittede personer er alvorlig syke, spørsmålet om "hvorfor vi vaksinerer i utgangspunktet". Men de inkluderte statistiske parametrene gir også grunn til refleksjon. Fögen skriver:


"95% konfidensintervallet går fra -152,6% til 99,5%. Dette betyr at 95 prosent av vaksinens effektivitet varierer fra minus 152,6 prosent til 99,5 prosent. Med andre ord: [...] Det kan også være at de alvorlige tilfellene er hyppigere (selv opp til minus 152,6 prosent effektivitet)."


Ifølge Fögen er «det videre kurset fortsatt helt uklart på grunn av den korte studieperioden». En videre undersøkelse vil imidlertid være vanskelig på to måter. "Dette er et økende bevis for at fordelene med vaksinasjon reduseres etter to måneder, samt immunitet etter infeksjon etter samme tidsperiode."


Det er også uklart om


'om [vaksinen] beskytter de vaksinerte mot alvorlige hendelser eller om den hindrer de vaksinerte fra å infisere andre eller om effekten varer i mer enn to måneder i det hele tatt [...] og dermed også om effekten "beskytter" mer enn 1% av de smittede i det hele tatt."


Selv om seks forsøkspersoner døde under studien (inkludert hjertesvikt, aterosklerose, infarkt og hjerneslag), var ingen av dem koronapositive. Av de 325 koronapositive som er registrert siden dag 1 av studien, døde ikke en eneste.


Men ifølge Fögen anser BioNTech/Pfizer vaksinen for å være uunnværlig og kan ikke holde den tilbake fra deltakerne i placebogruppen. Dette gjør det umulig å studere vaksinens effektivitet på mellomlang eller lang sikt – under normale omstendigheter tar en vaksinasjonsstudie to år i stedet for to måneder.


Vår bok anbefaling

Sykdommer som COVID-19, katastrofer og merkelige naturhendelser gjør at mennesker gir de sin totale oppmerksomhet: noe går galt. Faktisk går noe veldig galt. Samfunnet følger en farlig vei, blindet av «kommunismens spøkelse».


Det er kampen mellom godt og ondt, mellom det guddommelige og det djevelske, som bor i ethvert menneske.


Denne boken gir klarhet om historiens sammenfiltrede mysterier – masker og former som det onde bruker til å manipulere vår verden. Og: Det viser en vei ut. "Kinas grep om verdensherredømme" analyseres i kapittel 18 i boken "How the Devil Dominates the World". Klikk her for mer om boken.

Den tre-binds boken "How the Devil Dominates the World" undersøker historiske trender og utviklingen av århundrer fra et nytt perspektiv på totalt 1008 sider. Den analyserer hvordan djevelen har okkupert og manipulert vår verden via ulike masker og med sofistikerte midler.


Ytterligere bestillingsalternativer: Fra Amazon eller direkte fra utgiveren av Epoch Times - Tlf.: +49 (0)30 26395312, E-post: buecher@epochtimes.de

66 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page