top of page
Søk
  • Andaktsskriver

Dr. Judy Mikovits eksponerer COVID-19 pandemi som en plandemi.


Artikkelen er hentet her:


Den 26-minutters videoen nederst i dette innlegget har blitt utestengt på YouTube, men er fortsatt tilgjengelig på andre nettsteder der ytringsfriheten fortsatt er tillatt. Ironisk nok har YouTube mange videoer som forsøker å diskreditere påstandene i denne videoen.

MSM (hovedstrømmen av media), inkludert Associated Press og Forbes, blir med i blitzkrieg (altså Hitlers raske angrep på Europa) angrepet for å diskreditere denne videoen fordi den avslører sannheten om den nåværende pandemien, hvor de onde gjerningsmennene som skapte dette, vil nekte at folkemassene skal vite sannheten. Dr. Mikovits er en molekylær biolog som har utført medisinsk forskning innen føderale offentlige helsebyråer. Hun har blitt kalt en av de mest dyktige forskerne i sin generasjon. Hennes doktoravhandling fra 1991 revolusjonerte behandlingen av HIV Aids. Hun sendte sjokkbølger over hele det vitenskapelige samfunnet da hun publiserte en artikkel i Science magazine som viser bevis for at den vanlige bruken av dyr og menneskelig fostervev utløste destruktive plager ved kroniske sykdommer.

For å avsløre de dødelige hemmelighetene, forsøkte gjerningsmennene bak det å ødelegge karrieren, hennes rykte og hennes personlige liv. De arresterte henne, dro henne ut av hennes hjem, ransaket hennes hjem uten en arrestordre, og fengslet henne uten å bringe noen anklager mot henne. De plantet også falske bevis i hennes hjem for å få det til å se ut som om hun stjal intellektuell eiendom fra Helse- og omsorgsdepartementet. De fikk henne inn i konkurs til tross for hennes gode betalningsevne. Og de satte henne under en 5-årig rettskjennelse som bød henne å holde tyst og truet med at hvis hun sa noe i det hele tatt, ville de finne nye bevis mot henne og sette henne tilbake i fengsel.

Hun forklarer at Justisdepartementet og FBI satt på saken hennes, og holdt den under segl for å tillate at de kriminelle aktivitetene til Helse- og omsorgsdepartementet kunne fortsette. Ved å holde saken under segl, ble hun forhindret fra å nevne at hun hadde noen sak fordi det ville føre til at hennes advokat ble anklaget for forakt for retten. Disse handlingene hindret henne i å få en advokat til å forsvare henne, og nektet henne noen konstitusjonell rett til rettsprosess. Det viser også omfattende samarbeid mellom føderale offentlige etater for å begå forbrytelser mot amerikanske borgere.

Etter at hennes 5-årige rettskjennelse var til ende, skrev hun en bok, Plague of Corruption, Restoring Faith in the Promise of Science (Korrupsjonspest, opprettholde troen ved løftene i forskningen). Det er oppført på Amazon.com som en #1 bestselger. Publisering var en modig handling, men hun forklarer, "Hvis vi ikke stopper dette nå, kan vi ikke bare glemme vår republikk og vår frihet, men vi kan glemme menneskeheten fordi vi vil bli drept av denne agendaen."

Hun forklarte at (jesuitt) Dr. Tony Fauci regisserte dekket som inkluderte å betale alle som ellers kunne avsløre det. Hun sier: "Og betalte dem mye, millioner av dollar i finansiering fra Tony Fauci, Tony Faucis organisasjon, National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Etterforskerne som begikk svindelen fortsetter å få betalt til denne dag, for å bli betalt mye av NIAID."

Når det gjelder Tony Faucis instruksjoner til nasjonen om COVID-19, advarer hun: «Det han sier er absolutt propaganda, den samme typen propaganda som han har begått for å drepe millioner siden 1984.»

Hun forklarer detaljene om hennes personlige møter med Dr. Fauci da hun jobbet med HIV-viruset på 1980-tallet. (Jesuittet trent) Robert Redfield jobbet sammen med Dr. Fauci på den tiden for å ta æren for sitt arbeid og tjene penger for seg selv gjennom patenter de eide, noe som var ulovlig via Bayh-Dole-loven i 1980. Hun forklarer denne loven tillot universitetsprofessorer å patentere funn fra forskning finansiert av skattebetalere og sa:


"Helt siden det skjedde tidlig på åttitallet, ødela det vitenskapen. Og dette tillot utviklingen av disse interessekonfliktene. Og dette er forbrytelsen bak å la noen som Bill Gates med milliarder av dollar. Ingen valgte ham, han har ingen medisinsk bakgrunn, han har ingen kompetanse, men vi lar folk som han, ha en stemme i dette landet, mens vi ødelegger livene til millioner av mennesker."


"De vil drepe millioner som de allerede har med sine vaksiner. Det er ingen vaksine på planstadiet for noen RNA virus som fungerer."

"Det er veldig klart at dette viruset ble manipulert. Denne virusfamilien ble manipulert og studert i et laboratorium hvor dyrene ble tatt inn i et laboratorium, og dette var det som ble slept ut - om det var bevisst eller ikke. Det kan ikke ha forekommet naturlig. Noen gikk ikke på et marked, fikk en flaggermus. Viruset hoppet ikke direkte til mennesker. Det er ikke sånn det fungerer. Det er akselerert viral evolusjon. Hvis det var en naturlig forekomst, ville det ta opptil 800 år å skje. Dette skjedde fra SARS 1 innen et tiår. Det er ikke naturlig forekommende."

På spørsmål om hun hadde noen anelse om hvor COVID-19 oppsto, svarte hun: "Å ja, jeg er sikker på at det skjedde mellom North Carolina laboratorier, Fort Detrick, U.S. Army Research Institute of Infectious Disease, og Wuhan (Kina) laboratoriet." Som den nåværende pandemien nå truer livene til mange mennesker, har Dr. Judy Mikovits igjen stått fram, for å stå imot disse forbrytelsene, ved å dele sine førstehånds erfaringer i denne videoen .

Mot slutten av videoen støttes hennes påstander med bevis, hvor de har en ordning for å blåse opp dødstallet fra COVID-19, med flere leger som forteller hvordan de har blitt presset til å identifisere COVID-19 på dødsattester, som dødsårsak hos personer som døde av andre årsaker som er helt urelaterte til COVID-19. Som en lege forklarte: "Frykt er en fin måte å kontrollere folk på."

Leger blir bestukket med $ 13.000 fra Medicare for hver pasient innlagt på sykehuset for behandling av COVID-19. Hvis pasienten går på en ventilator (jeg tror hun mener å legge de i kuvøse), får legen $ 39.000, tre ganger så mye. Medicares aktive engasjement er ytterligere bevis som viser at disse forbrytelsene blir orkestrert på mange nivåer, av vår føderale regjering, fra en sentral kilde med makt til å få det hele til å skje. Vennligst bidra til å kjempe mot det ved å dele dette innlegget på sosiale medier eller sende linken til vennene dine.

Du kan se videon her:

13 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page