top of page
Søk
  • Andaktsskriver

En mikroskopisk undersøkelse av blodet til vaksinerte

Oppdatert: 24. sep. 2021



Har forsøkt å være nøye med oversettelsen av denne FB videon – Noen ord var vanskelig å få tak i, men du kan se videon her:



Vi skal ta en titt på blodcellene, ved en doktor Peggy som har jobbet med dette i 30 år. Vi har ingen vaksinerte personer her, men vi har blodprøver fra noen – sett gjennom mikroskop – og vi har også sett på friskt blod, fra en som ikke er vaksinert.


Bilde over: Fra friskt blod,, ikke vaksinert


Vi ser på det friske blodet, og alt ser normalt ut – fine normalt former på cellene. Hun peker på de røde blodcellene – de har normalte fine rundinger - på en måte separert en for en. Hun peker i midten på en hvit blodcelle. Du kan se at det er bevegelser i cellene – det er viktig at de er aktive. Hun forteller om det tekniske med å få bildet til å bli som det blir – med ett lys i bakgrunnen (ellers hadde vi ikke sett noe som helst). Man ser kvaliteten av cellene – at de er intakte, god kvalitet.

Det har kommet minst 60-70 pasienter innom henne, som har blitt fullvaksinert. Noen samme dag som de har fått vaksinen, andre 1 eller 2 uker etter, og noen 1 måned etter. Effekten er den samme. Koagulasjonen er ett problem. Det vanligste problemet du ser er korrupt (fordervet) blod. Koagulasjonen er ett stort problem – de koagulerer seg sammen og bygger en form av samling/ lager en form for koagulasjonsklump – det ser jeg mye i disse pasientene.



Blod av vaksinert


Hva er koagulasjon? Øverst i venstre hjørne, så har cellene koagulert. Blodplatene kollapser. Og Fibrin (Fibrin (også kalt Faktor Ia) er et fibrøst,ikke-globulært protein involvert i koagulering av blod. Det dannes ved virkningen av protease trombinfibrinogen, noe som får det til å polymerisere. Den polymeriserte fibrin, sammen med blodplater, danner en hemostatisk plugg eller blodpropp over et sårsted.) som på en måte stopper at ting flyter (Se oversettelsen04:40 - mine ord i klamme)


Som sagt – øverst har cellene klumpet seg sammen på en unaturlig måte, som en pannekake. Denne figuren i midten, vet hun ikke hva er, fordi hun ikke har instrumenter der til å analysere det dypere. Har du noen gang sett dette før – Nei, aldri i løpet av 30 år! Altså dette merkelige objektet i midten. Det finnes redskap som kan analysere hva dette er. Figuren i midten er ingenting organisk (dvs. ingenting levende organisme).



.Samme blod (vaksinert), ett nytt bilde


Dette er da cellene i den vaksinertes blod – dette er ikke friske celler. Dette skjer ved forgiftning. Figuren i midten (med hvit rand rundt) er en hvit blodcelle som er totalt ødelagt. Dette har jeg kun sett i folk som har brukt kjemoterapi (du bruker kjemiske substanser (kreftbehandling, strålenbehandling) for å kurere sykdom) – sånne produkter er veldig giftige. De røde og de hvite er hardt skadet – det er ikke normalt.



Et friskt blod, ikke vaksinert


Så membran i blodcellen i en vaksinert person, har blitt korrumpert. Så titter de på det første bildet (se også over), hvor alt er normalt. Hvor cellemembraen er helt inntakt. Det er perfekte sirkler.


Blod med vaksine


Bildet over ser bisarr ut. Dr. Peggy vet ikke hva det er. Det er som en krystallisert grafisk struktur.


Samme bilde som før – fra den vaksinertes blod


Som et voksende nettverk. Det ser ut som en Galantamin ball (tid 9:34 inn i videon). Det ser ut som det er en streng som stikker ut av de (den svarte tingen nederst høyre, finger som peker),



Se på denne voksende tingen (bilde i midten, hvit stor gjenstand). De gror. Så den er i live. På midten krystalliseres det – og så vokser det ut strenger på siden. Da hun så i mikroskopet, så observerte hun en samhandling mellom disse krystalliserte strukturene – det vokste – var som ett nettverk.



Så hva ser vi på nå? Her igjen disse strengene på siden. (tid 11:30) Dette er koagulering – her igjen er disse strengene på siden – det er lingnede Grafenoksid Oxide (no., muligens Grafen.). En Dr. Young har bevist at det er Grafen. Vi har bare en Makrocytose å jobbe med nå (eller megaloblastisk anemi, er en blodsykdom karakterisert ved utilstrekkelig og uvanlig store røde blodlegemer. Mangelen på levedyktige røde blodceller fører til oksygenmangel i hele kroppen. Makrocytose (Over tid, kan denne mangelen på oksygen forårsake symptomer relatert til mange organsysteme - makrocytter er unormalt store røde blodceller uten kjerne, som forekommer i blodet ved visse anemier (megaloblastanemi) og forbigående etter store blødninger. Forekomst av makrocytter i blodet kalles makrocytemi).


Dette er en video (11:56) - av en hvit blodcelle – men også her unaturlig hvordan den virker, den er ikke normal. Denne overaktiviteten inne i cellen, er fordi den reagerer på noe giftig. Jeg har aldri sett en hvit blodcelle som dette. Hva i alle dager er dette? Hvorfor virker den på denne måten? Om det da ikke er noe som angriper cellen. Jeg har sjekket 60-70 vaksinerte pasienter, men det kommer 2-3 til meg hver dag.


213 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page