top of page
Søk
  • Vekter77

2015 - 20 okt. - Veien mot En Verdens Regjering, En Verdens Økonomi og En Verdens Religion




Den globale eliten har aldri vært nærmere sitt mål om en forent verden. Takket være en rekke

traktater som er koblet opp mot hverandre og internasjonale avtaler, så er styringen av denne planeten i økende grad bli globalisert og sentralisert, men folk flest virker ikke skremt av dette i det hele tatt.


I de siste 30 dagene har vi sett noen av de største skritt i historien mot en verdensregjering, en verdensøkonomi og en verdensreligion, men disse hendelsene har utløst svært lite offentlig diskusjon eller debatt. Så del denne artikkelen med så mange mennesker som mulig. Vi trenger å vekke folk opp om rundt dette som skjer før det er for sent.



Oa: Pave Frans er en Jesuitt, en farlig orden




Fra 25 september til 27 september, lanserte FN en "ny universell agenda" for menneskeheten. Det er ikke mine ord, de kommer faktisk direkte ut av hoved-dokumentet for denne nye dagsordenen. Paven reiste til New York City for å gi den tittelen som satte i gang denne konferansen, og dermed gi seg en betydelig tilslutning til denne nye planen. Nesten hver nasjon på hele planeten har meldt seg frivillig på de 17 målene som inngår i denne planen, men denne fantastiske nye vendingen fikk svært få internasjonale overskrifter.


FN lover at hvis vi alle jobber sammen så kan vi snu vår planet inn i en slags "utopia", men sannheten er at alt dette snakket om "enhet" er maskert som en svært lumsk dagsorden . Følgende kommer fra en fersk artikkel av Paul McGuire, forfatteren av den banebrytende ny bok med tittelen "The Babylon Code" .


FN spør ikke om tillatelse, men utsteder en kommando som hele planeten er nødt til å forplikte seg til i 17 bærekraftig videreutviklinger og 169 bærekraftige mål som er utformet for å radikalt forandre vår verden innen 2030. FNs 2030 plan fremmet av paven vil fremme Agenda 21 på anabola steroider .


Gjennom en kontrollert media, jordens innbyggere vil bli fortalt at dette handler om å spare miljøet og "få slutt på fattigdommen." Men det er ikke den egentlige målet til Agenda 21. Det sanne målet til Agenda 21 er å etablere en global regjering, et globalt økonomisk system, og en global religion. Når FNs generalsekretær Ban Ki-moon snakket om «en drøm om en verden av fred og verdighet for alle" er ikke dette annerledes enn når kommunistene lovet folket et "paradis for arbeiderene."



For befolkningen generelt, "2030 Agenda" har blitt omdøpt til "de globale mål". 26. september, så var noen av de største navnene i musikkverdenen (inkludert Beyonce) med på å fremme disse nye "globale målene" på "Global Citizen Festival" som ble holdt i Central Park. Og du kan se en YouTube-video hvor noen av de mest kjente navnene på hele planeten oppfordrer oss alle til å stå bak disse nye "globale målene" akkurat her.


Ingenting av dette ble til ved et uhell. Vi har blitt opplært til å tenke på oss selv som "globale borgere" som tilhører et "verdenssamfunn". For et tiår siden, de fleste amerikanere ville ha blitt forferdet over dette. Men nå har de fleste mennesker bare godtatt disse endringene passivt. Svært kraftige hemmelige samfunn og internasjonale organisasjoner har jobbet med å flytte oss i denne retningen for en svært lang tid, og de fleste amerikanere har rett og slett ingen anelse om hva som skjer. Her er mer fra Paul McGuire ...


"Fakta er at FN er en global regjering som ikke tar hensyn til "samtykke fra de som styrer." FN er en global regjering som amerikanske politikere fra begge sider har overgitt våre konstitusjonelle rettigheter. Hvis du ser på den republikanske presidentdebatten, så kan du se den store avstanden på de som stiller opp er "kjøpte menn og kvinner." De er der for å gjøre ærender av sine sanne mestere, den internasjonale bank familien og deres innestengte hemmelige samfunn. Dersom en kandidat har et annet sett av forestillinger enn "orwellsk gruppe tenking" som utgjør innenriks- og utenrikspolitikk, så er det kun fordi han har fått lov til å gå så langt.


Hvem er disse kraftige elitegruppene og det hemmelige samfunnet som driver dem? Som vi omfattende har dokumentert i vår nye bok, "The Babylon Code", medforfatteren av denne boken og Troy Anderson, en Pulitzer Prize-nominert undersøkende journalist, så eksisterer det en svært reelt nettverk av super-hemmeligheter og hemmelige grupper. Grupper som The Council on Foreign Relations, The Trilateral Commission, Royal Institute of International Affairs, FN, Club of Rome, The Bilderberg Group, og andre som kontrollerer presidenter, statsministere, medienettverk, politikere, administrerende direktører og hele nasjoner. Du vil nesten aldri høre noen realitets analyse av media, som er kontrollert av disse gruppene, og heller ikke noe forsøk fra regjeringer rundt om i verden på å holde dem ansvarlig."


En annen måte at verden holdes "Forent" er gjennom bruk av internasjonale handelsavtaler.


Det endelige målet er at hele verden skal bli et "indre marked" med ensartede lover, regler og forskrifter. Men da vi fusjonere vår økonomi med resten av verden, har USA mistet titusenvis av bedrifter og millioner av arbeidsplasser, ettersom de monopolistiske selskapene nå dominerer, og dominerer vår økonomi, og skifter produksjon til områder der arbeidskraften er mye billigere. Dette er absolutt en ting som ødelegger middelklassen, men svært få mennesker ser ut til å bry seg.


Forhandlinger om en av de største internasjonale handelsavtaler som verden noensinne har sett ble nylig avsluttet. Trans-Pacific Partnership, også kjent som "Obamatrade", ville representere et gigantisk skritt mot en virkelig enhetlig global økonomi. Følgende er et utdrag fra en av mine tidligere artikler ...


"Vi har nettopp vært vitne til en av de mest betydningsfulle skritt mot en verden økonomisk system som vi noensinne har sett. Forhandlinger om den Trans-Pacific Partnership har blitt fullført, og hvis den blir godkjent det vil skape den største handelsblokken i verden. Men dette er ikke bare en handelsavtale.


I denne traktaten, har Barack Obama puttet inn alle slags ting som han aldri ville ha vært i stand til å komme gjennom i Kongressen. Og når denne avtalen er godkjent, vil det være svært vanskelig å gjøre endringer i den. Det som egentlig skjer er at Obamas målsetninger blir permanent låst fast i 40 prosent av den globale økonomien.


USA, Canada, Japan, Mexico, Australia, Brunei, Chile, Malaysia, New Zealand, Peru, Singapore og Vietnam alle har tenkt å melde seg på denne lumske plan. Sammen har disse landene en samlet befolkning på om lag 800 millioner mennesker og en kombinert BNP på rundt 28 billioner dollar.


Og vil du vite hvem som presset hardt på for å gi Obama fast forhandlingsmyndighet slik at disse forhandlingene kan bli brakt til en vellykket avslutning?

Det var det forræderiske republikanske lederskapet i Kongressen. De gjorde alt de kunne for å bane vei for Obamatrade."


Vi ser også noen fantastiske trekk i retning av en verdensreligion.



Oa.: Skjøgen reiser seg


I de senere årene, har du kanskje lagt merke til at det har blitt veldig trendy å si at alle religioner er bare forskjellige veier til den samme Gud. Faktisk har mange prominente religiøse ledere nå åpent proklamert at de to største trossamfunn på hele planeten, kristendom og islam, tilber nøyaktig samme guddom.


For eksempel, bare tenk over hva paven sier offentlig i denne saken. Følgende er et utvidet utdrag fra en av mine siste artiklene på "End of the American Dream" ... (oa: Slutten på den Amerikanske drømmen).

*****

Hva paven Francis hadde å si i St. Patrick-katedralen i Manhattan har fått svært lite dekning av hovedstrømmen i media, men det var overmåte viktig. Følgende er hvordan han begynte sin tale ...


  • Jeg ønsker å uttrykke to følelser for mine muslimske brødre og søstre: For det første, min hilsener mens de feirer Offerfesten. Jeg ville ha ønsket at min hilsen til bli varmere. Mine følelser av nærhet, mine følelser av nærhet i møte med tragedien. Tragedien som de led i Mekka.

  • I dette øyeblikk, jeg kunne gi forsikringer om bønner. Jeg forene meg med dere alle. En bønn til den allmektige Gud, den barmhjertige.


Han valgte ikke disse ordene ved et uhell. I islam er Allah kjent som "den barmhjertige". Hvis du tviler på dette, gjør bare et Google-søk.


Og dette er ikke første gang pave Francis har brukt slikt språk. For eksempel, kommer følgende fra en bemerkning som han gjorde under sitt aller første økumeniske møte som pave ...


"Jeg vil deretter hilse og hjertelig takke dere alle, kjære venner som tilhører andre religiøse tradisjoner; første av alt muslimer, som tilber den ene Gud, levende og barmhjertig, og kaller på ham i bønn, og alle dere. Jeg setter pris på din tilstedeværelse: i det jeg ser som et håndgripelig tegn på viljen til å vokse i gjensidig respekt og samarbeid til felles beste for menneskeheten.


Den katolske kirke er klar over viktigheten av å fremme vennskap og respekt mellom menn og kvinner i ulike religiøse tradisjoner - Jeg ønsker å gjenta dette: å fremme vennskap og respekt mellom menn og kvinner i ulike religiøse tradisjoner - det vitner også det verdifulle arbeidet som det pavelige Rådet for interreligiøs dialog utfører."

Pave Francis mener klart at kristne og muslimer tilber samme Gud. Og slik som dette bidrar til å forklare hvorfor han autoriserte "islamsk bønn og opplesninger fra Koranen" i Vatikanet for første gang tilbake i 2014.

*****


Hva som skjer er ubestridelig.

Vi stuper mot en verdensregjering, en verdensøkonomi og en verdensreligion.

Selvfølgelig vil vi ikke få det over natten. Det kommer til å ta litt tid, og det kommer til å være ganske mange humper på veien. Faktisk tror jeg at vår planet vil oppleve en ekstrem mengde kaos før vi faktisk kommer dit.


Men alle store kriser vil bli brukt som en unnskyldning for å fremme denne målsetningen. Nesten hver løsning som eliten tilby oss vil innebære mer globalisering og mer sentralisering. Vi blir fortalt at alle våre problemer vil bli løst hvis menneskeheten vil bare komme sammen i enhet.


For noen, gjør målet om en "forent verden" hvor vi alle jobber sammen for å utrydde ting som fattigdom, krig og sykdom, den mest fornuftige ting å tenke på i hele verden.

For andre, ville en verdensregjering, en verdensøkonomi og en verdensreligion bare bety å gjøre i stand scenen for "en verden tyranni".


Les mer på http://www.prophecynewswatch.com/2015/October19/191.html#SHPcpmSf1jglDorJ.99

38 visninger0 kommentarer
Post: Blog2_Post
bottom of page