top of page
Søk
  • Vekter77

Historie og fakta: Verdens største Holocaust i historien blir formelt hvitvasket ut av historien



Lenken har blitt borte. Men se denne.

Forske og studere virkningen av islam og jihad på verden, har vi kommet til den konklusjon at India i dag ikke lever under sin egen autentiske hinduistisk kultur. Landet er dypt forurenset av islam. Hinduismen vi ser i dag har formet den dagens India er i utgangspunktet Islam snarere enn Hindu. Problemene i landet som har satt India på kartet for ulike skaleringer av menneskerettighetsbrudd, med undertrykkelse og misbruk av kvinner, menneskelig slaveri aktiv, voldtektsbølger, incest, obsessive beskjedenhet, og mange av de egenskapene som finnes i islamsk kultur, er en vane som har holdt seg fra muslimsk okkupasjon. Før muslimsk tilstedeværelse i landets historie vil du finne at India var et annerledes samfunn. Kvinner var barbrystet og folk hadde hinduismen som forbilde, som betyr at vold var forbudt, og de var vegetarianer. Selv om kvinnene hadde nakne overkropper, så synes det ikke å være noen historiske bevis for voldtekt å være ett stort probleme i landet på den tiden. Det ble ansett som en stor forbrytelse å drepe et dyr i hinduismen og spise kjøtt av dyr var strengt forbudt. I dag er i utgangspunktet 90% av befolkningen kjøttetere, og de kjøper hovedsakelig halal kjøtt fra muslimske slaktere.


Vi kan finne noen spor av tilsvarende restriksjoner på å drepe dyr, for eksempel fra Egypt under romertiden. I en dokumentar fra før-islamsk Egypt, historikerne har funnet et juridisk dokument som beskriver straffen for en romersk soldat, som ved et uhell hadde kjørt over og drept en katt med sin vogn. Han ble dømt til døden. Selv den dag i dag, koptere i Egypt og noen andre deler av Midt-Østen konsumerer ikke kjøtt i en periode på 260 dager i året. Det mest distinkte trekket i islam er grusomheten mot dyr. Det samme grusomheten og barbariet som blir brukt mot dyr, er det samme i halal slaktingen, blir også brukt mot mennesker i jihad. Det er mulig at selv Kosher slakting blant jødene er under en dyp innflytelse av islam, og kan ikke ha vært utbredt i før-islamsk tid. Det ville være ganske vanskelig å holde fast på det, fordi jødene mistet sitt hjemland og var statsløs i århundrer, slik at de ble influert/påvirket av mange regioner.

Dette er bare ett eksempel på en drastisk endring som forvandlet India til en mini-versjon av Arabia. Folkemordet mot hinduene i India utført av arabiske, tyrkiske, Mughal og afghanske okkupasjonsmakten på en periode over 800 år er ennå formelt ukjent for verden

Den eneste lignende folkemord i nyere tid var det jødiske folk i hendene på nazistene.

Holocaust av hinduer i India var i større hopetall, den eneste forskjellen var at det fortsatte i 800 år, inntil de brutale regimene ble effektivt overmannet i et liv og død kamp av sikher i Panjab og hærer fra Hindu Maratha fra andre deler av India, i slutten av 1700-tallet.

Vi har forseggjort litterære bevis på verdens største holocaust fra eksisterende historiske samtidige øyenvitneskildringer. Historikere og biografer av de invaderende hærer og påfølgende herskerne i India, har igjen ganske detaljerte registreringer av grusomhetene som ble begått i deres dag-til-dag møter med Indias hinduer.


Disse samtidige hendelsene ble skrytt av og de lovpriste de forbrytelsene som ble begått - på folkemordet av millioner av hinduer, massevoldtekter av hinduistiske kvinner og ødeleggelse av tusenvis av gamle hinduistiske / buddhistiske templer og bibliotekene har blitt godt dokumentert og gir solid bevis på verdens største holocaust.

Sitater fra moderne historikere

Dr. Koenraad Elst i sin artikkel "Var det et islamsk folkemord på hinduer?" Står det:

Det er ingen offisiell estimat av det totale dødstallene av hinduer i hendene på islam. Et første blikk på viktige vitnesbyrd av muslimske kronikører antyder at over 13 århundrer og et territorium så store som det hele indiske subkontinentet, muslimske hellige krigere drept lett flere hinduer enn 6 millioner som i det tyske Holocaustet. Ferishtha viser ved flere anledninger, når Sultanen Bahmani er sentral i India (1347-1528) hvor han drepte hundre tusen hinduer, som de satt som et minimum mål når de føltes det riktig å straffe hinduene; og det ​​var bare en tredjedels av det provinsielle dynastiet.

De største slaktene fant sted under en rassia av Mahmud Ghaznavi (ca. 1000 CE); under selve erobringen av Nord-India etter Mohammed Ghori og hans løytnanter (1192 ff.); og under Delhisultanatet (1206-1526). "

Han skriver også i sin bok "negasjon i India":

De muslimske erobringene, ned til det 16. århundre, var for hinduene en ren kamp om liv og død. Hele byer ble brent ned og befolkningen massakrert, med hundretusener drept i hver kampanje, og lignende tall deportert som slaver. Hver ny invasjon som ble gjort (ofte bokstavelig talt) lagde sine åser av hinduers hodeskaller. Dermed ble erobringen av Afghanistan i år 1000, etterfulgt av utslettelse av den hinduistiske befolkningen; regionen er fortsatt kalt Hindu Kush, dvs. Hindu slakting . " "Hindu templene ble ødelagt for så å lage vei for moskeer. Anledningen skapte tvungen forandring."

Will Durant argumenterte i sin 1935 boken "The Story of Civilisation: Our Oriental Heritage" (Historiene fra vår sivilisasjon: Vår Orientalske kulturarv")  ((side 459):

"Den muhammedanske erobringen av India er trolig den blodigste historien i historien. De Islamske historikerne og forskernee har jublet med glede og stolthet av slakteriene av hinduene, tvangskonvertering, bortføring av hinduistiske kvinner og barn til slavemarkedet og ødeleggelsen av templene, utført av krigerne i islam i løpet av 800 AD til 1700 AD. Millioner av hinduer ble tvunget til å konvertere til islam ved sverd i denne perioden . "

Francois Gautier i sin bok 'Rewriting Indian History' (1996) skrev: Massakrene utført av muslimer i India er uten sidestykke i historien, større enn Holocaust av jødene av nazistene;eller massakren på armenerne av tyrkerne; mer omfattende enn selv slaktingen av de søramerikanske innfødte utført av de invaderende spansk og portugisisk mennene . "

Forfatter Fernand Braudel skrev i "A History of Civilisations" (1995), at islamsk styre i India som et

koloni eksperiment "var" ekstremt voldelig ", og" muslimene kunne ikke styre landet med unntak av systematisk terror.  Grusomhet var normen - brenningen, summariske henrettelser, korsfestelser eller andre oppfinnsomme innretninger av tortur. Hinduistiske templer ble ødelagt for å gjøre vei for moskeer. Noen ganger var det tvangskonvertering. Hvis noen gang var det et opprør, var det kjapt og brutalt undertrykt: hus ble brent, ble landsbygda ødelagt, menn ble slaktet og kvinner ble tatt som slaver ".

Alain Danielou i sin bok, skriver "Histoire de l'Inde: "For Islams sak, jeg blir en vandringsmann, jeg kjemper mot vantro og hinduer, jeg er fast bestemt på å bli en martyr, takk gud, jeg har blitt en morder av ikke-muslimer" Fra begynnelsen når muslimer først ankommer, rundt 632 e.Kr., blir historien til India en lang, monoton serie med mord, massakrer, plynding og ødeleggelser. Det er, som vanlig, i navnet til «en hellig krig" av deres tro, deres eneste Gud, at barbarene har ødelagt sivilisasjoner, utslettet hele raser . "

Irfan Hussain i sin artikkel "Demons from the Past" bemerker:

Mens historiske hendelser bør bedømmes i sammenheng med sine tider, kan det ikke nektes at selv i den blodige perioden av historien, ble ingen nåde vist til hinduer. De var uheldige nok til å være i veien for enten de arabiske erobrerne fra Sindh og sør Punjab, eller Sentral-asiatere som feide inn fra Afghanistan ... De muslimske heltene som ble regnet som større enn livet i våre historiebøker begikk noen fryktelige forbrytelser. Mahmud av Ghazni, Qutb-ud-Din Aibak, Balban, Mohammed bin Qasim, og Sultan Mohammad Tughlak, alle har så blodige hender at tidsrommet av år ikke får renset det..Sett gjennom en hindus øyne, den muslimske invasjon av deres hjemland var en absolutt katastrofe.

Deres templer ble jevnet med jorden, sine avguder knust, deres kvinner ble voldtatt, deres menn drept eller tatt som slaver. Når Mahmud av Ghazni invandrerte Somnath på en av sine årlige raid, slaktet han alle 50.000 innbyggere. Aibak drept og forslavet hundretusener. Listen over grusomheter er lang og smertefull. Disse erobrere begrunnet sine handlinger ved å hevde det var deres religiøse plikt å slå ikke-troende. De rettferdiggjorde sine gjerninger bak banneret til islam, de hevdet de kjempet for sin tro når det i realiteten, rett og slett, drev med slakting og plyndring ... "

En rekke av samtidens øyenvitneskildringer over inntrengerne og herskere, i løpet av de indiske erobringene

Den afghanske hersker Mahmud al-Ghazni invaderte India ikke mindre enn sytten ganger mellom 1001 - 1026 E.Kr. .Boken 'Tarikh-i-Yamini' - skrevet av hans sekretær, dokumenter flere episoder av hans blodige militære kampanjer: Blodet av de vantro strømmet fyldig [i den indiske byen Thanesar] at strømmen var misfarget, til tross for sin renhet, og folk var ute av stand til å drikke det ... de vantro rømte fra fortet og prøvde å krysse den skummende elva ... men mange av dem ble drept, tatt eller druknet ... Nesten femti tusen menn ble drept . " "De gjemte seg bak Islams bannere, de påsto at de kjempet for deres tro, mens de i realiteten, de var rett og slett slaktere og plyndere" I den samtidens historie - "Taj-UL Ma'asir 'av Hassn Nizam-i-Naishapuri, heter det at når Qutb-UL Din Aibak (av Turko - afghansk opprinnelse og den første sultanen av Delhi 1194-1210 AD) erobret Meerat, rev han alle de hinduistiske templene i byen og reiste moskeer på samme steder. I byen Aligarh, konverterte han hinduistiske innbyggere til islam ved sverd og halshugget alle de som holdt seg til sin egen religion.

Den persiske historikeren Wassaf skriver i sin bok "Tazjiyat-ul-Amsar wa Tajriyat ul Asar 'at når Alaul-Din Khilji (En afghansk av tyrkisk opprinnelse og andre herskeren av Khilji dynastiet i India 1295-1316 AD) inntok byen Kambayat innerst i bukten av Cambay, drepte han de voksne mannlige hinduistiske innbyggere til ære for islam, lot elver av blod flyte, sendte kvinnene i landet med alle sine gull, sølv og juveler, til sitt eget hjem, og gjorde om tyve tusen Hindu Maidens til hans private slaver.

Denne hersker spurte en gang sin åndelige veileder (eller 'Qazi') om hva som var den islamske loven foreskrevet for hinduene. Denne Qazi svarte:

hinduer er som gjørma; hvis sølv er det som kreves av dem, må de med størst ydmykhet tilby gull. Hvis en Muhammadaner ønsker å spytte inn en hindu munn, bør den hinduistiske åpne den bredt for formålet. Gud skapte hinduer å være slaver av de Muhammadanerne. Profeten har forordnet at hvis hinduene ikke aksepterer Islam, bør de bli fengslet, torturert, og så drept, og deres eiendom konfiskert . "

Timur var en tyrkisk erobrer og grunnlegger av Timurid dynastiet. Timur indiske kampanje (1398 - 1399 e.Kr.) ble spilt inn i sine memoarer, kollektivt kjent som "Tuzk-i-Timuri. ' I dem, så beskrev han levende trolig den største grusomme handlingen i hele historien av verden - der 100.000 hinduistiske krigsfanger i sin leir ble henrettet på en svært kort tid. Timur etter råd fra sitt følge sier i sine memoarer:

" De sa at på den store dagen av slaget, disse 100.000 fangene kunne ikke sitte igjen med bagasjen, og at det ville være helt i motsetning til reglene i krig for å sette disse avgudsdyrkerne og fiender av Islam på frifot.

"Faktisk, forble ingen andre måter foreslått, så vi må gjøre dem alle til mat for sverdet '

Timur derpå vedtok å slå dem i hjel. Han proklamerte:

"I hele leiren enhver mann som har vantro fanger, må slå dem i hjel, og den som forsømmer å gjøre dette bør selv bli henrettet og hans eiendom gitt til angiver. Når denne ordren ble kjent til de ghazis i islam, trakk de sine sverd og tok sine fanger til døden. 100.000 vantro, ugudelige avgudsdyrkere, ble den dagen drept. Maulana Nasir-ud-din Umar, en rådgiver og en mann som var under læring, som i hele sitt liv aldri hadde drept en spurv, nå, i utførelsen av min ordre, slo ihjel med sverdet femten avgudsdyrkende hinduer, som var hans fanger ".

"...om Hinduene ikke aksepterer Islam, skal de bli satt i fengsel, torturert, til slutt drept, og hele deres eiendom skal bli konfisert."

Under hans kampanje i India - Timur beskriver scenen når hans hær erobret den indiske byen Delhi:

I løpet av kort tid alle mennesker i [Delhi] fort ble drept av sverdet, og i løpet av en time, hodene  på 10.000 vantro ble avskåret. Islams sverd ble vasket i blodet til de vantro, og alle varer og effekter, skatten og korn som for mange lange år hadde vært lagret i fortet ble byttet til mine soldater. 

"De satte fyr på husene og redusert dem til aske, og de ​​raserte bygningene og fort til bakken ... .Alle disse vantro hinduer ble drept, sine kvinner og barn, og deres eiendom og varer ble byttet til seierherrene. Jeg ropte ut i hele leiren at hver mann som hadde vantro fanger bør slå dem i hjel, og den som forsømmer å gjøre det selv, skulle bli henrettet og hans eiendom gitt til angiver. Når denne ordren ble kjent til de ghazis i islam, trakk de sine sverd og henrettet de sine fanger til døden . "

Mughal keiseren Babur (som styrte India fra 1526 -1530 e.Kr.) skriver i sine memoarer kalt "Baburnama '- skrev:" I AH 934 (2538 CE) Jeg angrep Chanderi og av Allahs nåde overga seg etter et par timer. Vi fikk de vantro slaktet og stedet som hadde vært Daru'l-Harb (nasjon av ikke-muslimer) i mange år ble gjort om til en Daru'l-Islam (en muslimsk nasjon). "

I Babur egne ord i et dikt om å drepe hinduer (Fra "Baburnama ') skrev han:

For Islams sak ble jeg en vandringsmann,  jeg kjempet mot vantro og hinduer,  jeg bestemte meg for å bli en martyr  Gudskjelov at jeg ble en drapsmann av ikke-muslimer! "

Grusomhetene av Mughal linjal Shah Jahan (som styrte India mellom 1628-1658 AD) er nevnt i den datidens historie heter: 'Badshah Nama, Qazinivi& Badshah Nama, Lahori "og fortsetter med å si: « Når Shuja ble utnevnt som guvernør Kabul, han gjennomførte en nådeløs krig i Hindu territoriumet utover Indus ... sverdet til Islam ga en rik avling av konvertitter ... De fleste av kvinnene (for å redde sin ære) brent seg til døde. De som ble fanget ble fordelt blant muslimske Mansabdars (Adelsmenn) "

Den afghanske herskeren Ahmad Shah Durrani angrep India i 1757 AD og gjorde sin vei til den hellige hinduistiske byen Mathura, Betlehem av hinduer og fødested av Krishna.

Grusomhetene som fulgte registreres i moderne krøniken heter: «Tarikh-I-Alamgiri ':

Abdali soldater ville bli betalt 5 Rupees (et betydelig beløp på den tiden) for hver fiende hode som ble brakt inn. Hver rytter hadde lastet opp alle sine hester med den plyndrede eiendom, og på toppen av hestene jente-fanger og slaver. De avhogde hodene ble bundet opp i tepper som bunter av korn og plassert på hodene til fangene ... Da hodene ble sittende fast på lanser og tatt til porten til skatteministeren for betaling.


"Det var en ekstraordinær utsikt! Daglig ble denne måten som slaktingen og plyndring ble utført på, fikk fortsette. Og om natten skrik av de kvinnelige fangene som ble voldtatt, overdøvde ørene på folk ... Alle disse hodene som hadde blitt kuttet, ble bygget inn i stolpene og feste menn på hvis hoder de blodige bunter hadde blitt brakt inn, ble lagd for å male korn, og deretter hodet ble også kuttet av. Disse tingene gikk hele veien til byen Agra, og heller ikke her var noen del av landet spart . "

Hvorfor vi bør huske "Holocaust Memorial Day (HMD) er den internasjonale minnedag for ofrene for Holocaust og andre folkemord "(Holocaust Memorial Day Trust)

Det største holocaust i verdenshistorien er hvitkalket (glemt) fra historien.

Når vi hører ordet HOLOCAUST fleste av oss tenker umiddelbart av den jødiske holocaust. I dag, med økt bevissthet og utallige kinofilmer og tv-dokumentarer - mange av oss er også klar over Holocaust av de indianske folkene, folkemordet på de armenske folk i det ottomanske riket, og de millioner av afrikanske liv tapt under den atlantiske slave handel.


Men verden ser ut til å enten ignorere eller bare synes ikke å bry seg om de mange millioner av liv tapt under 800 - års lang holocaust av hinduer i India

Den indiske historikeren professor KS Lal anslår at den hinduistiske befolkningen i India falt med 80 millioner mellom 1000 AD og 1525 e.Kr., en utryddelse uten sidestykke i verdenshistorien. Denne slaktingen av millioner av mennesker skjedde gennom mange perioder av århundrer av Arabere Afghanere, Tyrkere og Mughal styre i India.


185 visninger0 kommentarer
Post: Blog2_Post
bottom of page