top of page
Søk
  • opprettholdende

19 september 2020 - Mot Enden - mot de 4 rytterne - og alliansen Russland, Tyrkia og Iran

Når jeg leste denne artikkelen - som du kan lese her - så slo det meg at muligens - uten at jeg skal være skråsikker - så vil det komme en type enhet - som kan være Gog og Magog - av de landene som er beskrevet her, om Gog og Magog alliansen - selv om Steve Cioccolanti ikke tror at Bibelen beskriver Russland som Magog - og at landet ytterst er Tyrkia - så er det interessant å se at det finnes en allianse mellom Iran og Tyrkia (begge beskrevet i Hesekiel 38 og 39 som Gog og Magog alliansen) - og Russland (Gog kan virke som er lederen for denne hæren - muligens Antikrist)


Drømmen i ett tyrkisk fengsel

For ikke lenge siden ble en amerikansk misjonær frisluppet fra ett tyrkisk fengsel. Mens han var i fengslet - så forteller han hva han noe om en drøm han fikk der - som senere ble bekreftet ved at de mer ble allierte:


«I drømmen begynte Tyrkia, Iran og Russland å bevege seg sammen i en veldig mørk allianse,» fortalte han. Du kan les om det her.


Flere tror at Gog og Magog kommer i slutten - når Jesus vil tillintetgjøre dem - som det står i Åp. 19. Men hva om det nå snart vil komme en konfrontasjon og krig - hvor både Russland, Iran og Tyrkia går til angrep? Og at de vil bli beseiret - men at Israel vil måtte betale en høy pris, i form av mange døde.


Fredspakten - en vei mot tillintetgjørelse

Etter det - så baner det vei for fred - mellom de andre arabiske landene, som ikke deltok i krigen - som Bibelen beskriver:


"Og én uke skal gjøre pakten fast for de mange; og i midten av uken skal slaktoffer og matoffer ophøre, og på vederstyggelighetenes vinger skal ødeleggeren komme, og det inntil tilintetgjørelse og fast besluttet straffedom strømmer ned over den som ødelegges" Daniel 9:27 - 1930 oversettelsen

De fleste oversetterne skriver "... han skal gjøre pakten fast for de mange". Men i grunnteksten står det ikke "han" (Jeg lette i Strongs - men fant ikke He - Han) - hvor mange bibellærere forsøker å fortelle at det er Antikrist som inngir fredsavtaler. Jeg tror heller at det er antikristens ånd - som forbereder den lovløses komme - ved fred (som egentlig er opptakten til krig og overkontroll over massene):

"De leger mitt folks skade på lettferdig vis, idet de sier: Fred! Fred! Og det er ingen fred." Jer 6:14

"....fordi, ja, fordi de har ført mitt folk vill og sagt: Fred! – enda det ikke er noen fred........." Esek 13:10

"Når de sier: Fred og ingen fare! – da kommer en brå undergang over dem. Den kommer som veer over en kvinne som skal føde, og de skal slett ikke slippe unna." 1Tess 5:3


Fred i en ond verden, er dårenes drøm. Sann fred kan bare skapes ved Korsets kraft - ved redelige og ekte mennesker.

Obama - en nøkkelfigur for endetiden, mot Israel

Så jeg tenker litt for meg selv - at om det når blir en storkrig i Midtøsten (les disse 3 interessante profetiene) - hvor både Iran, Tyrkia og kanskje Russland (med Hamas og Hizbollas og kanskje flere) - vil møte et stort nederlag. Og det er ikke sikkert det er Gog og Magog krigen - men en mer regional krig ("alle" viktige land er samlet med sine hærer i Syria - eller rundt omkring - les det viktige synet til Nathan her om at Obama er Gog og at Obama står skjult i den hemmelige koden i Gog profetien i Hesekiel).


Uansett - ut fra dette nederlaget - så vil det oppstå andre typer maktkonstellasjoner i Midtøsten. Hvor det også kan bli aktuellt med flere "fredsavtaler" - til Israel. Og i dette - så vil også Templet bli bygget. Og Gud satte inn Trump som en Kyros - for å virkeliggjøre det. Det betyr at det siste festet som den onde har - nemlig Tempelhøyden - vil bli for øyeblikket nedkjempet, og gitt over til Israel for eie. Muligens ved denne storkrigen som en eller annen gang må komme.


Berisheet - en forkynnelse om endetiden fra fremtiden

Som jeg har skrevet om i Berisheet profetien (se bilde over) - så ifølge Ham - så er tiden for slutten gitt i 2030. Regner vi 7 år tilbake - så får vi 2023 - som muligens er tiden for hvor Israel tegner flere pakter av "fred" og allianser. Muligens - om Obama er den onde - som Nathan og Bibelkoden virker som peker han ut som Gog - så etter å ha ødelagt USA (som var hele grunnen for at Obama ble satt inn) - vil bli tatt imot med åpne armer i flere land i Midtøsten. Han kan bli deres prins - om ikke satan har en annen på lager, som er enda verre. Som sagt - å forutsi fremtiden er alltid vanskelig.


Den ondes forrådsfulle planer for USA

Så vurder da de 2 profetiske drømmene som jeg har oversatt - de henger sammen:



Profetisk drøm om presidentvalget i 2020 (det kan godt hende at denne er utsatt til neste valg - eller den dagen Trump kan bli felt fra sin post. Og ja, jeg tror han vinner dette valget - fordi Templet er enda ikke bygd).


Profetisk puzzlespill

Å skue det profetiske - er vanskelig - fordi det mangler alltid puzzlebiter - til å se det hele store bildet. Og når Gud gir visjoner og drømmer til ulike folk - så kan man puzzle det sammen, iallefall det du får tak i, eller Herren gir deg - ofte er det da snakk om flere ulike som har drømmer som det virker som er snakk om samme situasjon (og det er ikke alltid at mottakeren får tydning - iallefall i første omgang). Men selv da - kan man aldri vite helt. Derfor må vi se an dag for dag - hva som skjer - og hvordan ting utvikler seg.

Når det gjelder Antikrist fremtrede - så kan det være vanskelig å se når han vil dukke opp. Antageligvis etter at Menigheten er hentet hjem - og ettersom Åpenbaringsboken snakker om 3,5 år - flere ganger - så antar jeg at det da kan skje fra nå til ca 2026 (husk også at Gud ga Noahs slekte 120 år å vende om, med hans forkynnelse om kommende dom - mens vi fikk pinsens kraft åpenbart i 1906 i Azusa street - som om man legger til 120 år - får 2026 - hvor jordens ætter får tid til å vende om - før katastrofen rammer) - med muligheter med fremskyndelser. Tross alt - alt ligger i Faderens hender - Han vet tiden! Og derfor advarer Han - oss alle - å våke!


Først må frafallet komme - det er allerede her!

Vi kan lese:


"La dere ikke så snart drive fra vett og sans! La dere ikke skremme, verken ved noen ånd eller ved noe ord eller ved noe brev som sies å komme fra oss, og som går ut på at Herrens dag alt er her. La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme, og lovløshetens menneske åpenbares, fortapelsens sønn." 2Tess 2:2-3.


Frafallet ser vi jo allerede - selv i så godt som alle fri menigheter. Men det er vanskelig nå - å se helheten av det - men det vil skje den dagen Herren skiller Geitene og Fårene fra hverandre - ved trengsler og forfølgelser for Hans navns skyld. Dette må skje.


Det andre er at lovløshetens menneske vil åpenbares - dvs. når frafallet er stort nok (Hadde menigheten, spesielt her i Vesten, vært våken, så om menigheten visste hvem Antikrist var, så hadde de bedt og kriget mot han. Derfor er han enda skjult - for om Vesten kristne er forblindet, forvirret, åndelige fattige og blinde, så er man ikke det i de mer fattige land, hvor vekkelsen går frem. Derfor er det i min tanke å tenke at Antikristens ånd virker sterkest her i Vest - det er bare å se hva som har skjedd i USA - for de som åndelige øyne å se med)

Saltet i verden må tas bort - så vil den Lovløse åpenbares

Så står det:


"For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at den som nå holder igjen, må bli tatt bort. Da skal den lovløse åpenbares, han som Herren Jesus skal ødelegge med sin munns ånde, og tilintetgjøre når hans gjenkomst åpenbares i herlighet." 2Tess 2:7-8.

Så jeg kan skjønne dette - så vil ikke den lovløse (Antikrist) åpenbares for det han er, før "den som nå holder igjen, må bli tatt bort".


Og jeg er ganske så sikker på at man snakker om Guds Hellige - Hans levende menighet. Fordi Ånden binder seg til nasjonene alt ettersom i såpass sterk grad hvor Guds Hellige er nærværende - eks. se på Ungarn, som nok har den største fri menigheten i Europa - da jeg leste om de - for kanskje 10-15 år siden - så var det en menighet på 100.000 kristne - fordelt på flere mindre menigheter (en felles pastor). Og Ungarn er også den nasjonen pr. dags dato som er den som har mest kraft til å stå imot overkjøring av FN, EU, Globalisten Soros mm.


Norges søvn ved deres utallige synder

Norge derimot - har liten bønnekraft, og her finnes det kun enveiskjøring i media, som henger ut alle som taler imot den globalistiske løgnen - fordi de kristne sover. De få våkne - blir ofte ignorert av flertallet - spesielt de Profetene og Vekterne Gud reiser opp - for å rope varsko! Da sønnen til Billy Graham - Franklin, holdt møter i Oslo (som ble imøtegått av sovende kristne ledere som ikke likte at han holdt med, og hadde bedt frem Donald Trump) - så hadde man håndsopprekning på hvor kristne kom fra - og det jeg la merke til - at det var veldig få fra Oslo.


Og hvor virker satan mest - jo nettopp i Oslo - der Oslo avtalen ble født frem - der alle heslige synder og overtredelser har blitt gjort lovlig gjennom dens Storting - og har ett kommunistisk Byråd - som kutter ned store flott trær og salter veier med altfor mange tonn - som ødelegger miljøet - for å få flere sykkelveier - der er antikristens Ånd sterk (miljøengasjamanget må ses på som en New Age religion - Les Mørkets Rike II) - hvor Eliten over er overgitt til makt og satanisme, så lar den onde de mer underdandige, uvitende, enkle og naive holde på med tilbedelse av natur, moder jord (som miljøpolitikk) etc. - uansett er de alle med og gir kraft til satans gjerninger i denne nasjonen - de underdandiges lovsang til den onde gir makt til Eliten til å gjøre sine gjerninger, ved å kjøre ut onde lover ol.

Jeg har skrevet flere profetiske artikler om mine Oslo turer - hvor jeg har sett ting som Ånden har ledet meg mot. Men jeg har ikke lagt de ut på nettet. Kanskje jeg gjør det senere.


De 4 rytterne - må ri før og sikkert inn i disse 7 årene Daniel prater om, de bereder vei for sin herre

Tilbake til emnet. Det jeg sier er at Åpenbaringsboken 6 - inneholder de 4 rytterne - altså katastrofer av større dimensjoner - og den første hesten begynte å ri med Obamas vei til makten i 2009 - han ble oppreist rett ved en økonomisk knekk i verden (på samme måte som ondskapen i Berlin, Tyskland på 30 tallet) - Disse hestene forgår før de 3,5 årene - eller som Bibelen kaller Herrens dag - vi kan tittet på noen av dem:

En engelsk oversettelse av Sakarja 6:5-6 - setter oss på sporet hvilken vindretninger disse hestene kommer fra eller rir mot (husk at i den profetiske verden - går alt fra Jerusalem):



"These are the four spirits of heaven, going out from standing in the presence of the Lord og the whole world. The one with the black horses is going toward the north country, the one with the white horses toward the west, ant the one with the dappled horses toward the south". Sakarja 6.


Oversatt «Engelen svarte: Dette er himmelens fire vinder, som nå farer ut etter at de har fremstilt seg for all jordens herre. Vognen som er forspent med de svarte hestene, dro ut mot Nordens land, og de hvite dro ut mot Vest. De flekkete hestene dro ut mot Sydens land.» Sak 6:5-6.


Jeg brukte 88 oversettelsen og forandret kun der det står mot vest – for å få det noe likt den engelske oversettelsen – og da har vi alle 4 vindretningene Bibelen mener med de 4 rytterne i Åpenbaringsboken. De flekkete hestene kan best oversettes med Grønn – som er Islams farger.


Hvit rytter

Dette er hva som begynte å bli åpenbart i 2009 - den hvite rytteren som dro avgårde for å seire - uten pil i sin bue. Rytteren er et bilde på en åndsmakt - men utvilsomt så driver den Obama - han må være frontfiguren for rytteren på hesten


- det er viktig å se at Obama alene ved sin politikk klarte å gjøre omveltninger i Midtøsten uten å bruke våpenmakt - via bla. den Arabiske våren, Bla. Murbarak ble styrtet, hvor det Egyptiske Brorskapet tok over (før de senere ble styrtet, og siden har Egypt hatt en kald fred med USA), og Libya - som ble tatt over av terrororganisasjoner takket være NATO og Norge, og har vært ett transittland for immigranter uten nød - for å få inn 5 kolonner inn i Europa, og Syria ble forsøkt det samme - men da satte Russland foten ned, fordi de har sterke interesser i å ha en havn for sine krigsfartøy og er meget interessert i Jerusalem - og Obama ugudeliggjorde USA på innsiden, sånn at nesten hele makten samarbeider for å få fjernet Trump.



Bilde over: Chamberlains kompromiss politikk, "Peace in our time" - du kan lese noe om det her - og jamføre med hvordan nasjoenne tvinger Israel til "fred" - denne freden fra 1938 førte til mer enn 50 millioner døde - dagens "fred" vil føre til langt mere døde og lemlestede


Og pilen på kartet går mot USA. Husk også at Obama fikk fredsprisen (han gikk lengre enn Tysklands onde hersker i 1938 - som kun ble nominert til det av svenskene)- og "peace in our time" - var også det som startet 2 verdenskrig.

Den Røde Hesten

"Og en annen hest dro ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverd." Åp 6:4



Bilde: Illustrerer Islam - og det tegnet står også tegnet i Åpenbaringsboken 13:18 - om Dyrets merke - les denne artikkelen.

Bilde: Codex Vaticanus AD 350 - ett orginalskrift fra den orginale NT - Åpenbaringen 16:18 - ligner ikke det på bildet over? Du kan lese denne artikkelen om hva denne forfatteren fant ut. Leser du den som arabisk - altså leser den motsatt vei - så står det "Her er visdommen! La den som har forstand velge (hvem) mangfoldet av dyret (er): Mangfoldet av en mann (= Muhammad) og hans uttrykk er: "I Allahs navn"


Som sagt - Den falske freden, og over ser du fredstegnet - ett opp ned kors (Swastikaen, Hakekorsets tegn var ett brutt kors) og er satanisk. Og "fred" er det som bedrar massene, så det åpner opp for krig. Rød pil på kartet peker mot de muslimske landene fra Israel - som Syria, Saudi-Arabia mm.


Den Svarte Hesten

"Da Lammet åpnet det tredje seglet, hørte jeg det tredje livsvesen si: Kom! Og jeg så – og se: En svart hest, og han som satt på den, hadde en vekt i hånden. Og jeg hørte likesom en røst midt iblant de fire livsvesener, og den sa: Et mål hvete for en denar, og tre mål bygg for en denar. Men oljen og vinen skal du ikke skade." Åp 6:5-6 Det kan virke som pilen peker mot Tyrkia, Europa, Russland. Men det er snakk om en hungersnød. Det som er interessant - er at det kan virke som de katastrofene som hittils har rammet verden - kom i samme i forkant og i samme momang som Trumps "fredsavtale" ble offentliggjort - 28 januar, dagen etter Holocaust minnedagen. Australia ble rammet av bibelske katastrofer, som stor tørke, deretter mektige skogbranner, hagl på linje med golfballer og de verste store som appelsiner, sandstormer og oversvømmelser alt rett etter hverandre. Men etter det så kom det store gresshoppeplager - som traff Afrika (husk: Norge er avhengig av import) - og disse har ikke gitt seg - isteden har det allerede blitt 4 generasjoner - og det har også spredt seg til Asia. Så det kan virke som det blir matmangel allerede neste år.


Det står at 1 mål hvete er for 1 denar - det er en dagslønn. Det betyr knapphet. Oljen skal ikke skades - heller ikke vinen (så folk kan drukne sine sorger i rus?).


Den grønne hesten

"Da så jeg – og se: En gulblek hest. Han som satt på den, hans navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. Og det ble gitt dem makt over fjerdedelen av jorden, til å drepe med sverd og med hungersnød og med pest, og ved villdyrene på jorden." Åp 6:8


Jeg har sjekket Strongs - og det står ikke gulblek, men grønn. Grønn er Islams farger - og pilen går nedover - mot flere muslimske land i Sør - som Sudan. Og de får makt over 1/4 av jorden (og legg merke til at i 2015 - utgjorde Islam 24,1% av verdens befolkning - det vil si så godt som 1/4 av jordens befolkning - de har garantert blitt flere siden da, ettersom de føder flere barn enn de fleste andre)

Fargene til hestene - forteller noe om landene rundt Israel

Det som er interessant også å se på - er fargene i flaggene i de landene som er rundt Israel - hentet fra videon til Steve Cioccolanti:

Her er flaggene og legg merke til dens farger:

Jordan

Palestina

Sudan

Kuwait

De arabiske emirater

Afganistan

Libya

Syria

Irak


Forstår du nå også hva Gud mener med de 4 rytterne (Sudan er også nevnt som en av nasjonene i Gog og Magog krigen) - det ligger i flaggene - dessuten har jeg ikke tatt med andre muslimske land - som også har noe av de samme fargene (Saudi Arabia har bare grønt og hvit - Tyrkia rødt og hvit)


Det er også interessant at Israel nå har inngått en type fredsavtale eller pakt som Bibelen kaller det - med De Arabiske Emirater - hvor det lyser alle fargene til Åpenbaringens hester i klartekst - altså en advarsel til Israel!

Steve Ciocolanti mener at disse vil lede mot 3 verdenskrig (som nok er sant) - men spørsmålet er om en krig mot Israel, som den profetien jeg delte lengre opp - vil drepe ett stort antall mennesker - hvor Israel blir nødt til å bruke taktiske atomvåpen - for å stoppe raketter ol. fra Hizbollas i Libanon - og andre som våger å angripe Israel.


Bare tiden vil vise hva som skjer - men uansett det er temmelig interessant. Vi følger med - for Jesu gjenkomst er veldig, veldig nær

0 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page