top of page
SĂžk
  • opprettholdende

2 oktober 2020 - Enten er du klar for det som kommer - ellers sÄ vil du falle og dÞ!



Jeg opplever at Herren har lagt pÄ mitt hjerte Ä advare - fordi ting er i gjÊre. Man kan kjenne det i hjertet - selv om det kan virke fint pÄ utsiden, sÄ er det ting som vokser frem, av noe som vil forandre nasjonene - til det negative. For de som enda drÞmmer om tilstander fÞr Convid 19 - vil mÄtte glemme den delen. Det finnes nÄ ingen vei tilbake - og media vil aldri fortelle deg, at de dikter opp Disney land for deg. Bak den fasaden er det Änder av bedrag og lÞgn.

En ting som vil kjennetegne endetiden mer enn noe annet - er LĂžgn:


"Den lovlÞse kommer etter Satans virksomhet med all lÞgnens makt og tegn og under. Det skjer med all urettferdighetens forfÞrelse blant dem som gÄr fortapt, fordi de ikke tok imot kjÊrlighet til sannheten, sÄ de kunne bli frelst. Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, sÄ de tror lÞgnen, for at de skal bli dÞmt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten." 2Tess 2:9-12

Detter er tiden Bibelen beskriver. Og der de fleste mennesker henter sin info fra - er MSM (HovedstrÞmmen av media) - og folk tror pÄ FN, norske myndigheter, staten, lÊrerne, akademikerne, politi, politikere (spesielt har man en tendens til Ä tro de som lyver mest - spesielt de pÄ venstresiden, men den sÄkalte hÞyresiden har allerede diltet over til venstresidens lÞgner, og trives der) - og veldig fÄ er kritiske til informasjonen de hÞrer. Denne trivselsen med Ä tro lÞgner, har ogsÄ spredt seg inn blant de fleste kristne, ogsÄ blant folk som fÞr har vÊrt vÄkne. Og sÞvnen kan vÊre vÄrt endemÄl - om vi ikke vÄkner til og vender om!

En anklage og lÞgn som stadig gÄr igjen i media - er alt vrÞvlet de skriver om Donald Trump. Om du lurer pÄ hva propaganda er - sÄ er det nettopp det. Og media er kjÞpt opp av de rike globalistene - verdens milliardÊrer, de som eier sÄ godt som all media i USA - som Norges journalister kopierer sine tekster fra. Men selv Fox News blir ansett som villedende, enda den er mest sannsigende i forhold til alt annet.


Men det betyr dermed ikke at jeg gÄr god for Trump - eller tror pÄ alt han sier. Det har trolig skjedd en forandring der - mye pga sviket og at han har blitt angrepet pÄ alle hold - og mye av det er ren demonisk kraft. Ett menneske som blir hatet pÄ den mÄten - kan ikke bli upÄvirket av det - og jeg vet at de kristne bad fÞr valget, hvor Franklin Graham samlet inn mange bÞnner - og Trump kom inn som ett bÞnnesvar. Men sÄ var det det med Ä be etter at han er satt inn. Mange kristne gikk over til Ä stole pÄ Trump - istedenfor Ä stole pÄ Gud. Og derfor sÄ kommer det frem advarsler - som man kanskje bÞr lytte til. Jeg kan ta med denne:

"Den Hellige Ånd ba meg distansere meg fra dette valget, og at det er en total distraksjon. SĂ„ jeg adlyder." Hentet fra her.


Og sÄ kom det kanskje det viktigste budskapet som nÄ gjelder oss kristne - GjÞr deg klar til Ä kjempe eller dÞ!


Dette er ett budskap, gjennom en profetisk drÞm, fra Dana Coverstone - og det handler om hvilken handlinger som vi kristne mÄ utfÞre nÄ, om vi skal stÄ eller falle:


En enkel overssettelse (Hentet her):


Det var et stort flatt felt med en liten bakke pÄ motsatte sider av en stor Äker.

I midten av feltet var ca 1,5 meter bred glitrende, sĂžlvlinje, som skilte Ă„keren.

Det var ingen skyer pÄ Himmelen. Solen var midt pÄ dagen. Det var veldig varmt og bakken skinte.


Han sÄ et stort antall mennesker som lignet hÊrer.


Til venstre for ham var en veldig mÞrk og demonisk hÊr med rÞde hester, vÄpen, tungt pansrede og veldig forberedt pÄ krig som de var i ferd med Ä gÄ inn i. Hestene gryntet, og var energiske, hvor de spente klovene pÄ bakken og luktet en form for kamp. Kuskene, som satt pÄ hestene, strÞk hestenes nakke og var klare til Ä gÄ til krig og klar til Ä gÄ til handling. De var veldig selvsikre som om de var forberedt pÄ Ä kjempe.


Den andre siden, hÊren til hÞyre for ham, var mindre i antall og vekst. De sÄ ut til Ä vÊre fasinert av hÊren til venstre. Nesten som om de var vantro i det de sÄ. De kunne ikke tro hva de sÄ og ble overveldet av det de sÄ og sÄ, slik at de bare stirret og gjorde ingen bevegelse. De var ikke nÞdvendigvis redde. Noen av disse menneskene hadde noen form for rustning, men det var av dÄrlig kvalitet og mye var Þdelagt. Det var sverd som var splittet og skjold som var Þdelagt. De virket som en uflidd gruppe mennesker som var veldig uforberedt. De virket veldig, veldig uorganiserte og veldig dÄrlig forberedt pÄ hva de var i ferd med Ä mÞte.


Plutselig fra ned bakken bak den mindre hÊren, var det 10 hvite hester og ryttere. Rytterne hadde store sverd og veldig, veldig god rustning og strÞmlinjede kapper. Hestene hadde rustning. De red ned bak den mindre hÊren og gikk rett bak dem. De begynte Ä rope militÊre strategier (flankere dem til venstre, gruppe soldater stÄr pÄ den andre siden av linjen og sÞrger for at ingen kommer forbi rytterne). Lederen uttalte klart at det var pÄ tide Ä engasjere seg og at det var behov for alle i kampen. Han fortalte hÊren at de var nÞdvendig for Ä kjempe denne kampen. Han fortalte dem at de skulle lede an og at resten ville fÞlge etter. Hestene kom rett ved siden av linjen. Lederen ropte: "Angrep!" og de flÞy over linjen. Bare rytterne krysset linjen.


HÊrer begynte Ä kjempe i hÄnd-til-hÄnd kamp. Han sÄ og hÞrte klanen av rustningen og sverdene. Han sÄ sverd falle. Han sÄ kampen. Det var mye action og spenning. Han sÄ bekymringen til lederens Þyne som fortsatte Ä se tilbake - for Ä se hvor resten av hÊren var. Lederen ba dem om Ä komme og slÄss. Lederen sa: "Bli med oss og vi kan presse dem tilbake!". Ingen dukket opp eller kom over streken. Soldatene satte seg ned og sÄ kampen og ble overveldet av det.


Noen fra den mindre hÊren gikk bakover og gikk opp bakken og begynte Ä se kampen som fant sted fra toppen av bakken. De ti rytterne seiret fortsatt. De var sammenstÞt og var sliten, men de holdt oppe krigsmotet og ville ikke gi seg i kampen. De ville ikke snu og gÄ tilbake over streken.


De som satt pĂ„ bakken og sĂ„ kampen, var ikke oppmerksomme pĂ„ hva som skjedde rundt dem. Plutselig pĂ„ bakken bak de - som hadde trukket seg tilbake til, sĂ„ han en gruppe pĂ„ 20 av de mĂžrke kreftene som kom opp bak de sittende observatĂžrene – de snek seg veldig forsiktig opp og holdt seg krypende pĂ„ bakken. Disse onde menneskene hadde sverd, kamp Ăžkser, klubber og de nĂŠrmet seg folkene som sĂ„ kampen. Da de mĂžrke kreftene kom noen fĂ„ meter fra tilskuerne, halshugget de fem av dem fĂžr tilskuerne visste hva som skjedde. De andre tilskuerne begynte Ă„ forstĂ„ hva som skjedde og begynte Ă„ lĂžpe ned bakken, selv om den onde hĂŠren var bak dem og foran dem.


Tilskuerne prÞvde Ä advare de andre medlemmene av hÊren om at fienden kom bakfra. NÄ lÞp tilskuerne mot den linjen. Folk ved siden av linjen satt bare Ä sÄ pÄ kampen. De begynte Ä myse med Þynene for Ä prÞve Ä finne ut hva de sÄ og de innsÄ at noe var galt, men de ville ikke krysse linjen for Ä komme nÊr krigen. SÄ disse folkene ble lett drept der de sto. De hadde ingen vÄpen Ä bruke sÄ de dukket ned og dÞde rett der pÄ feltet. Noen hadde prÞvd Ä lÞpe rundt hÊren, men ganske snart var det flanker pÄ begge sider og de befant seg omringet, alt mens kampen foregÄr pÄ den andre siden av linjen.


En del av den mÞrke hÊren som flankerte dem tok ut den tilbaketrukne hÊren og hÊren som ikke hadde krysset linjen. De 10 rytterne kjempet fortsatt og de hadde succe og de vant. Det var blod og skade, men disse 10 rytterne fortsatte Ä kjempe. De visste at de hadde bundet seg og var bestemt og ville ikke stoppe. Selv da fienden ble skjÞvet tilbake, fra toppen av Äsen, pÄ siden av linjen der den lille hÊren hadde vÊrt, var den strÞdd med dÞde lik av folk som hadde blitt brutalt drept, fordi de ikke ville engasjere seg da de ikke hadde utstyr, sverd og rustning. De var pÄ et sted de ikke skulle ha vÊrt i og de var ikke klare. Noen av de folkene hadde aldri krysset linjen. Rytterne fortsatte Ä kjempe som de hadde forberedt seg pÄ og hadde forventet kampen.


Det som sto klart for ham var at bare noen fÄ som presset fienden tilbake for den gode siden, men ogsÄ bare noen fÄ av de onde tok ut mange mennesker for den gode siden, fordi de ikke var rede.

Tolkningen er ganske Ă„penbar for ham. Best du holder deg forberedt. Den sĂžlvlinjen var den linjen du mĂ„ krysse og for mange har ikke krysset den fordi de ikke er klare. De har ikke bedt; De har ikke sĂžkt Guds ansikt. Det har vĂŠrt advarsler i flere tiĂ„r og Ă„rhundrer som ber Guds folk om Ă„ gjĂžre seg klar for de tingene som kommer. Den sĂžlvlinjen var en veldig raffinert og renset linje som krever et liv forpliktet og overgitt til Jesus pĂ„ korset. Vi trenger den Ă„ndelige modenheten og opplevelsen i krigfĂžring. Hvis vi har de tingene, kan vi vinne. Gud prĂžver Ă„ advare Kirken og vekke Kirken for Ă„ si at disse tingene kommer. Det er en dag som kommer - om du da ikke vil vĂŠre rede – sĂ„ kan det ikke vĂŠre noe du kan gjĂžre, aldri igjen, for Ă„ forberede seg pĂ„ det vi stĂ„r overfor. Det er en linje og en tid som vil avgjĂžre om vi er klare eller ikke. NĂ„r den tiden begynner, vil det vĂŠre for sent Ă„ forberede seg og for sent Ă„ gjĂžre en forskjell.


Vi har blitt advart og hvis vi ikke er klare, betaler vi prisen. Det vil vÊre en pris vi betaler for Ä vÊre klar (motstand, forfÞlgelse, utfordringer og angrep pÄ vÄr tro og pÄ hvem vi er som troende, etc.). De som er klare vil ganske enkelt vÊre klare og det er det som kommer til Ä bety mest!

43 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page