top of page
Søk
  • opprettholdende

28 sept. 2020 - Hva skjer i Norge?

For meg har det vel ikke vært overraskende – men les denne artikkelen:



Man fremmer at nordmenn er hatsk mot muslimer – og punktum! Og man stenger alle kommentarfelt – så ingen får lov til å klage.

Fra Moskeangrepet - hvor media var mer opptatt av moskeangrepet, enn den syke mannens drap på egen stesøster - bildet er hentet fra denne reportasjen, hvor denne reporteren i VG forsøker å formidle hvor godt organisert de høyre ekstreme er - som er en veldig god løgn for de som elsker sånn sprøyt - fordi moskeene er godt organisert, med unntak av fiendeskapet mellom Sunni og Shia. Både Breivik og Manshaus var ensomme ulver - ikke noen del av noe som var organisert. Dessuten så er det venstresiden som vinner terreng hver gang en norsk etnisk går til angrep på deres egne eller en moske - ved eks. å lage minne rundt Utøya over de falne, som kan minne om Sovjets egen måte å minnes sine helter. Man bruker så disse situasjoner for å arrestere og gjøre det vanskelig for oppadgående, ikke voldelige folk - som ser hvor samfunnet er på vei. Deres stemmer blir forsøkt tystet - og man bruker lover og politi for å håndheve det.

Dette ble slått stort opp i media – men ingen av politikerne har lagt det ut på Facebook – som teks. Erna Solberg bruker å gjøre – sånn at ingen kan si imot – og dele sitt «hat» - som i gamle dager betydde bare å ytre sine meninger.


Vi lever i en tid – hvor man snur på begrepene – hvor ord ikke betyr noe – fordi man kaprer ordene, og bruker det mot sannferdige og ekte folk, ved eks. ord som Rasisme.


Alle som kjenner Islam – og dens Koranen – vet at det står veldig klart at den fremmer hat mot de vantro, som man i gamle dager kalte ekte rasisme - altså oss vantro nordmenn (det betyr også Erna Solberg, antirasistisk senter og alle som støtter Islam – men ikke har konventert åpent til Islam, vil være deres fiender, og som de vil vil se som sin fiende, at lederne i ulike Mosker smiler og samarbeider med Eliten, er en typisk islamsk hykleri bak ett smil – alle som kan litt om Islam skjønner den biten – det er bare å følge med hva man høylytt sier i Moskeene - hvor alle vantro er deres fiender, eller det som skjer i Midtøsten, palestinske områder, eller islamske overgrep, massakre, voldtekter i deler av Afrika mot de vantro – som media skriver lite om). Her er noen sitater fra den boken de følger aktivt:


Koranen 5:51: eller [ her ]; "O du som tror ! ikke ta jødene og de kristne til venner, de er venner av hverandre, og de blant dere som tar dem som en venn, er garantert en blant dem ; Det er sikkert at Allah ikke leder det uberettigede folk.


Koranen (05:80) - "Du vil se mange av dem bli venn med dem som er vantro; Absolutt ondt er det som deres sjeler har sendt før for dem, at Allah ble misfornøyd med dem og i kyskhet skal de bli." Å bli venn med vantro er et tegn på at en muslim er bundet til helvete.

Koranen 2.286; eller [ her ]; "....Du[Allah] er vår beskytter, så gi oss derfor seier over de vantro[ikke muslimske] nasjoner...."


Koranen 9:5 "Så når de forbudte(hellige) måneder er gått bort, så drep og bekjemp de vantro(ikke-muslimer) hvor enn du finner dem, og ta dem til fange og omring dem og ligg i bakhold og lur dem i hver en krigsmetode(krigslist) , men hvis de omvender seg[underlegger seg] og ber regelmessige bønner[til Allah] og betaler skatt[til islam's veldedige formål], så er Allah barmhjertig og tilgivende".


Koranen 2:193; eller [ her ]; "Og bekjemp dem intil det ikke er mer Fitnah ( ikke er mer vantro tro systemer - som betyr utrydding av [ikke muslimer] og alle våres tro systemer ) og inntil alle og enhver tilber Allah alene. Men viss disse avslutter[sin tilbedelse til andre tro systemer og underlegger seg Allah og dermed blir muslimer], skal det ikke være noe fiendskap, bortsett fra mot [ikke muslimer] og islamsk sharia lov brytere osv."

Media har finmalt og hvitkalket Islam fra før 70 tallet - og måten de har manipulert sine lesere til å tro at jøder i Israel er rasistisk - er en like stor løgn, som de som ble sådd på 30 tallet i Hitler Tyskland - noen ting forandrer seg tydeligvis ikke. Her kan du lese dokumentasjon på hvordan media holder på i Midtøsten.


Jeg har skrevet en artikkel (hvor Islamske lover er gjentgitt over) – om «Muslimer uten kunnskap om sin tro» - hvor du kan lese noe om Islam. Her kan du også lese om noen av Koranens bud og regler – (engelsk) som er fylt med hat mot de vantro.


At den norske regjeringen og Stortinget vil beskytte den mest fordomsfulle og hatefulle religionen på jorden – er en advarsel på hvilken vei Norge er på vei – mot å bli totalitært, hvor Staten ønsker full kontroll og makt over etniske norske (og dette vet Erna - ellers er hun kjempedum - noe jeg ikke tror er tilfelle).

Fra Sian demonstrasjonen i Oslo. Kristne har opplevde at Bibelen har blitt spottet, brent ol. men har du noen gang lest at kristne dreper eller ødelegger for det? Fordi kristendommen er eneste fredefulle religion - iallefall den ekte. Mens Islam viser her sitt sanne bilde - og bildet er ikke manipulert. Du kan lese noe om demonstrasjonen her. Det som er intereressant her - er at Regjeringens medlemmer var helt stille - de isteden anklaget SIAN - altså de angrep ytringsfriheten - som vi også har sett har falt kraftig under Erna Solbergs ledelse.


At et flertall muslimer, i forhold til deres antall, kommer til Norge, voldtar, slår, gjør overgrep, vold, stjeler, får mer NAV støtte enn etniske nordmenn som har betalt skatt hele livet, eller mobbet ut av politiet – som «Berit» opplevde, når hun ble løyet på av en muslim - får så godt som aldri oppmerksomhet eller fordømmelse i media – uansett hva de gjør - tenk bare på denne kvinnen som ble drept i sin bil av en somalier, mens hun ventet på sin datter – etterpå så skriver det Somaliske miljøet at det også er synd på dem (les: Sarpsborg: Den somaliske sorgen fremheves, den norske glemmes)

– de som kjøper en sånn logikk, må ikke bare være verdens mest hjernevasket – men også en veldig selvhatende person som hater den friheten de selv fikk i sin oppvekst – fordi det da var Etniske nordmenn som styrte landet og hadde kontroll, som på den tiden mer æret den Gud som velsignet landet.

Her er ett TV team fra 60 minutes i USA - for å filme i Rinkeby, og blir selvfølgelig angrepet av rasende muslimer rundt 2016. Og da Sylvi Listhaug var inne der, så ble hun anklaget for rasisme og alt annet. Men de sanne rasistene blir fredet. Dette er sosialisme i ett nøtteskall: Fornekt virkeligheten så lenge du kan - og når den ikke kan skjules, finn på noe annet som folk flest vil svelge.


Nå har man gitt kontrollen mer og mer til islamisme – (se til Sverige, så vet du hva du har i vente, der det blir avfyrt flere bomber enn i de fleste områder i verden – og svenske jenter blir voldtatt i ett stort antall pr dag, over 50 No-og-zoner for Politi, brann og ambulanse (les også denne artikkelen) – altså anarkiske områder som islamister styrer, hvor volden trives, og stadig drap på åpen gate mm.)


Alt dette skaper frykt og uro hos etniske Nordmenn - spesielt hos de som kjenner dette på egen kropp - og det begynner å bli flere og flere (flere etniske får en opplevelse av at man skal beskytte seg og protestere mot denne galskapen som politikerne frislipper – og blir så stemplet som en hattaler), men eliten forventer at du skal bare ta imot ondskapen og at du skal undertvinges:


Dvs. om en muslim voldtar din datter – så finn deg i det. Politi kan kanskje fange forbryteren – men enten blir han frislept pga «mangel på bevis» - eller får en lettere samfunnsstraff – eller er ute av fengsel etter kort tid. Er du en etnisk norsk som voldtar – må du belage deg på fengsel i 4 år eller mer.


Eks. på norsk domstolsrettferdighet – er hva som skjedde med 12 år gamle «Oda» som ble voldtatt av 2 innvandrere – som bare fikk lettere samfunnsstraff. Og hun må enn i dag gå ut og møte disse overgriperne i sitt nærmiljø – en sånn urettferdighet, er det som vil totalt ødelegge Norge som land.


Om det ikke finnes rettferdighet i ett samfunn - så vil Gud dømme det etter sin rettferdighet - Sitt Ord


Gud er fortsatt Jordens dommer – og Gud vil dømme nasjonen for sin urettferdighet. Vi kan forstå at bekymringen denne profeten hadde for datidens samfunn – kan godt passe til dagens samfunn:


«Hvor lenge, Herre, skal jeg rope uten at du hører! Jeg klager for deg over vold, og du frelser ikke. Hvorfor lar du meg se urett, og hvordan kan du selv se på slik elendighet? Ødeleggelse og vold har jeg for mine øyne. Det kommer strid og oppstår trette. Derfor er loven maktesløs, og retten kommer aldri fram. For ugudelige omringer den rettferdige, derfor blir retten forvrengt.


Se dere omkring blant folkene. Se og bli forferdet, ja, forferdet! For en gjerning gjør jeg i deres dager, dere vil ikke tro det når den blir fortalt. For se, jeg lar kaldeerne reise seg, det ville og voldsomme folket, som farer fram så vidt som jorden når, for å ta i eie boliger som ikke tilhører dem. Fryktelige og forferdelige er de. Fra seg selv henter de sin rett og sin høyhet.» Hab 1:2-7


Profetien inneholder 2 deler – del 1: først profetens klaging over urettferdigheten i samfunnet, hvor lovverket ikke fungerer, og retten blir forvrengt – dvs. man dømmer hardt de som ikke bør dømmes hardt – og man dømmer lett eller ikke dømmer i det hele tatt – de som har gjort mye ondt – pga politiske hensikter.


Svaret i del 2 – Gud sender Kaldeerne for å straffe samfunnet og landet – dette er da fra Irak – som blir ofte definert som folket fra Nord, fra Judea. Så hvem lever Nord for Norskegrensen? Nettopp Russland – du kan se her ulike krigsprofetier som har kommet frem, hvor Gud vil dømme og ydmyke Norge, og dets arrogante lederskap.


Er statsministeren en skap muslim?


Erna Solberg ønsket en gang i tiden Sharia råd – kanskje fordi hun en gang selv har vært samboer med en muslim (hvor noen nordmenn på den tiden hetset henne for det - les artikkelen). Ble hun da besmittet av Islams ånd?


Den muslimske ånden er fryktelig smittsom. Jeg har selv vært i Jerusalem – og fikk høre flere historier om hvordan muslimske palestinerne manipulerer, stjeler og lyver – og om de blir tatt på fersk gjerning, så bare smiler deg i fjeset (Ramon Bennett forteller i en av sine bøker, at når Israel ble nødt til å strenge grensene til Gaza pga terror fra PLO, og nekte palestinerne å komme til jobb i Israel – så går biltyveri og annet ned på over 50% - enda de er så få, så er tyveriene store).


En annen gang var det en muslim som fikk totalt psykisk kontroll over en turist – så han tømte bankkontoen for ham – men kun minimumsbeløp som han får lov pr dag. Så får å få ut mer – så kom han til hotellet hvor turisten bodde dagen etter, for å få mer penger. Og turisten var helt fra seg, fordi han hadde gitt sin mentale makt til denne fyren – så da gikk eieren av hotellet ut, og sa at om han ikke forsvant, så ville de ringe til politiet. Han sa bare «Halleluja» - så kjørte han. Frekkheten og sluheten er ikke ett unntak for en muslim – det er regelen. Og ofte så blir jøder drept i Israel, om de kommer for nærme «judenfrei» områder – som er stort sett i alle palestinske områder (mens Israel huser 1,5 millioner palestinere - husk det er hyklere som hele tiden fordømmer Israel)


Midtøsten - hvor blod og avkutting av lemmer ikke er noe uvanlig

Ramallah - hvor ene morderen av de israelske soldatene - viser frem blodet på sine hender - dette var en ren slakt. Husk - denne avkutting av lemmer og drepe folk på ett bestalisk måte - er veldig vanlig i Midtøsten Kulturen - som en frukt av Islam. Samme med dyr - de behandler dyr på det groveste og misshandling er ikke noe unikt. Også kvinner blir behandlet som hunder. Men verken dyrebeskyttelsen eller feministene - reagerer på sånne hendelser i dette landet.


Vi minnes det italienske TV teamet som tilfeldigvis var i ett palestinsk område – og der kjørte noen israelske soldater bilen feil, og inn på deres område – de ble overfalt myrdet og lemlestet mens de enda var i live – de døde på en fryktelig måte. Det italienske tv-teamet måtte gjemme seg for PLO – som ville stoppe deres filming og dokumentasjon (og senere har morderne blitt hyllet som helter, og fått terrorlønn, bla. sponset av norsk bistand).

Det er sånne uhyrlig pervers og dødelig ideologi som Norge har støttet i alle det år – nå ved støtte fra både Høyre og FRP. Norge er gjennomkorrupt – det er bare å se på barnebarnet Marte, til vår store leder etter krigen – Gerhardsen, som bare får høye stillinger, uten kompetanse, med millionlønn – selv i Dnb. Korrupsjon er utbredt i Norge – men vi prater ikke om det. Fordi media, som selv er korrupt, er ikke interessert.


Arven etter nazismen

Fatah - endel av PLO


At Fatah (som betyr baklengs: brå død), er en del av PLO, utfører Hitler hilsen og bruker den tyske ørnen som sin masko – bekymrer ikke Norske myndigheter eller Ine Søreide (heller ikke at fredsprisvinneren Arafat hadde ett eksempel av "Mein Kampf") – som bare plumper mer og mer penger inn i denne nazist inspirerte ideologien (ifølge Washington Post - ble Arafat lært opp av 2 tyske nazister - via sin mentor el-Husseini - Hitlers personlige venn og stormuftien av Jersualem - hvem har sagt at nazismen er død? Den er i høyeste grad oppstått igjen )


Ett nytt Holocaust på vei

Jeg har selv vært på tur i Auschwitz - og på en av dørene, står det "Den som ikke husker (eller har lært) av fortiden, er dømt til å gjenta den". Og sånn jeg leser dagens politikere - så er historie nonsens for de - de er så opptatt med å gjenta fedrenes synder, at de ikke har tid til å tenke for mye på fortiden (eller de forfalsker den og bruker den til å rettferdiggjøre det de selv gjør) - derfor ruster vi ned vårt militære - akkurat som i 1940 - og det var Høyre i 1980 med Willoch - som begynte med det

Folk spør: Hvordan kunne Holocaust skje? Den som sier det, forstår ikke at ett nytt Holocaust er under planlegging, det er bare å bruke hodet, og se at Antisionismen ikke er noe annet en Antisemittisme – se bare på hvordan Media har løyet på Israel omtrent helt fra starten av i 1948, men spesielt etter 6 dagers krigen i 1967.

Denne forførelsen via media har ført til en spredning av hat i altfor mange nasjoner – og daglig får vi høre mange løgner (men nå bruker MSM all energi på sverte Trump, så da blir det mindre energi igjen til å sverte Israel).

Men denne gangen så skal dette Holocaustet ikke bare ramme Israel – disse maktglobalistene vil ha full kontroll over alle innbyggerne på jorden, og drap av de som motsetter seg systemet som globalistene planlegger, er allerede vedtatt – de har allerede ferdigplanlagt det Bibelen kaller Dyrets merke, og en ny valuta er allerede skapt, med tanke på når børsen faller sammen i en nær fremtid.

Dette globalist-toget er nå Erna Solberg med på, og hun vet nøyaktig hva hun driver med, som en god skap-kommunist og en varm tilhenger av Islam. Og hun avskyr det norske folkets egne meninger – som jeg fortalte innledningsvis. Hun kaller oss norske etniske, som tenker selv, gjerne motsatt av det hun selv står for – for Sammensurium.

På vei mot Endens tid – hvor vi ser tegnene på Herrens dag

Var det dette Johannes egentlig så i sin visjon - i Åp. 13:18? Les historien om Åpenbaringsboken 13:18:

«Heri består visdommen. Den som har forstand, la ham regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall. Og dets tall er seks hundre og sekstiseks». Åp 13:18

Du kan lese hva en kristen araber fikk se – når han leste orginalmanuskriptet i Vatikanet – på den veien arabere leser skriften – fra høyre mot venstre (skriften leses motsatt vei på orginalspråket).

..Fred, fred, men det er ingen fred.... Jeremia 8:11

Og at vår regjering nå går mot samme ideologi og tankesett som ønsker full kontroll over massene (hjulpet til av Big Tech, media, akademia etc) – som regjerte under Tyskernes stordominans på 30 og 40 tallet – er ikke så overaskende (samtidig som alle dagens Elite tar avstand fra nazisme og det tyskerne gjorde under krigen - men de fleste skjønner ikke dybden av at det nye storriket som vokser frem nå, har en ny klesdrakt).

Da jeg var foran Grand Hotell tilfeldigvis den dagen EU toppene fikk sin "fredsfpris" - så var flagget på toppen av bygget, ett EU flagg - jeg fikk grøsninger og tenkte på den tiden da det hang annet lands flagg hang over vårt Storting. Gud ga meg også en profetisk advarsel - jeg dro på en Weekend til Oslo, og visste ikke at det var fredsprisutdeling - og leide meg inn på ett hotell - og jeg fikk nummer 666. Jeg skjønte at det ikke var noen tilfeldighet.

Men verre er det at folk ikke skjønner hva som egentlig skjer på Stortinget – og hva som blir hvisket bak lukkede dører – hvor man ønsker å undertvinge nordmenn:

Derfor var det rett timing – at Korona viruset ble sluppet løs nå (se hvordan de holder ting skjult, som medisin som kan hjelpe mot Korona) – noe før Trumps famøse «Århundrets Avtale» av falsk fred ble sluppet (les her om min «diagnose» av Trump) – dagen etter Holocaust minnnedagen – den som fremmer en palestinsk stat. Derfor går Guds vrede over nasjonene – og spesielt i USA mister man kontroll innad i nasjonen.

Det som rir over USA – med tanke på disse advarslene her – vil også treffe Norge – med full kraft. Om USA faller – så vil også Norge falle – fordi da har vi heller ingen venner som har makt til å hjelpe oss (og dette landet forakter jo både Gud og USA - så da vil de få det som de vil - uten noe forsvar å kunne snakke om - eller som vi ser på ulykken ved MS Helge Ingstad - ukompetent folk til å styre våre stridsfartøy).

For meg er det trist at nordmenn flest – selv når man ser at myndighetene motarbeider oss, ikke reagerer, men sløver oss ned i materalisme og alt annet som kan beruse oss i hverdagen – som TV, Internett og Smartphones mm. Vi har sådd i ugudelighet – og høster nå storm.

1 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page