top of page
Søk
  • opprettholdende

4 okt. 2020 - Løpet mot Dyrets merke - hvor frykten for Virus, vil være med å skremme folk til å gi

Hvor langt er vi kommet, før natten kommer over nasjonene - som Jesus sa:

"Jeg må gjøre hans gjerninger som har sendt meg, så lenge det er dag. Natten kommer da ingen kan arbeide." Joh 9:4

Om du studerer bønnen som Paulus ønsker vi skal be i Efeserbrevet 1 - så står det:

".....og hvor overveldende stor hans makt er for oss som tror, etter virksomheten av hans veldige kraft. Det var denne han viste på Kristus da han reiste ham opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over all makt og myndighet, over alt velde og herredømme og over hvert navn som nevnes, ikke bare i denne verden, men også i den kommende. Alt la han under hans føtter, og ga ham som hode over alle ting til menigheten, som er hans legeme, fylt av ham som fyller alt i alle." Ef 1:19-23


Så natten er ikke her enda, fordi Kristus er fortsatt nærværende i denne verden, via Hans menighet. Vi er Kristi Kropp - hvor Herren er hode. Men dagen nærmer seg - hvor hodet og kroppen vil bli ett i Himmelen - når Herren henter oss hjem. Etter det kommer natten over verden - og alt blir totalt mørkt. Men selv da reiser Gud opp ett mektig lys - de 2 vitnene og sine 144.000 av Israels 12 stammer, som nok også vil vitne - for å høste sjeler, og vise at Gud fortsatt er i Kontroll.


Dyrets merke - en manipulering av ditt DNA

Åpenbaringsboken 13 advarer oss mot Dyrets merke - hvor enhvert individ blir tvunget til å enten ta det imot (og bli levende død - som en zombie) hvor din DNA vil bli manipulert, og du er ikke det Gud anser som ett menneske - og det finnes ingen nåde:


"En annen engel, den tredje, fulgte etter dem og sa med høy røst: Dersom noen tilber dyret og dets bilde, og tar merket på sin panne eller sin hånd, da skal han også drikke av Guds vredesvin, som er skjenket ublandet i hans harmes beger. Og han skal pines med ild og svovel for de hellige englers og for Lammets øyne. Røken av deres pine stiger opp i all evighet. De har ikke hvile dag eller natt, de som tilber dyret og dets bilde, og hver den som tar imot merket med dets navn. Heri består de helliges tålmodighet, de som holder fast ved Guds bud og Jesu tro." Åp 14:9-12

En manipulering av DNA i den gamle verden - ødela den totalt

Det som ødela den gamle verden, var først og fremst Nephilim - dvs. en forening mellom falne engler og kvinner - som førte til barn som etterhvert ble onde kjemper og hadde avvik i sitt DNA. DNA er noe som Gud skapte i enhvert menneske, kun når man er født ut av en naturlig forening (du kan lese mer om Nephilim her). De vil også gjøre det samme i Endens tid - ettersom det skal skje på samme måte som i Noahs dager.


Convid 19 - Og løpet mot Dyrets merke


Her fra Sverige (I denne artikkelen er det en som mediterer om dette er Dyrets merke) - hvor ansatte bruker en datachips inne i handen - for å kunne åpne dører, kjøpe ting etc. - teknologien eksisterer - men vi vet ikke hvordan Merket vil fungere til slutt, eller om den kommer i vaksine. Men Convid 19 legger en grunn for det som snart vil skje - som Bibelen advarer mot.


Jeg er ganske så sikker på at globalistene produserte Convid 19 (les om Korona viruset her) - Og Rick Joyner så dette synet:


«….. I denne visjonen ble jeg båret til et sted som syntes å være et provisorisk laboratorium. Da jeg så meg rundt, så jeg noen som formet en skummel plan for å skade menneskeheten. Jeg kunne se en bærbar PC fylt med tusenvis av filer som inneholder ordninger, bombe skapende instruksjoner, og forskning på å bygge hjemmebrygget biologiske og radiologiske våpen.


Mens jeg sto og så på, så brakte Gud meg inn i en mikroskopisk dimensjon hvor jeg kunne se forbi synet av det blotte øye og inn i en mye dypere rike. Jeg kunne se mikroskopiske organismer som ble opprettet med den hensikt å spre bakteriell infeksjon for å skape kaos på mange; et bioterrorangrep.


Herren talte til meg og sa: "Det er terrorceller skjult i Amerika og jordens nasjoner. Satan har klart å infisere menns sinn med demoniske planer som involverer forsettlig frigjøring av biologiske og radiologiske midler for å skade mange, de planlegger det selv nå. De som ville begå slike demoniske handlinger, er fylt med mørkets dypeste ånd. Djevelen brukte sykdom fra begynnelsen for å ødelegge menneskeheten, men min Sønn ble åpenbart så han kunne ødelegge Satans gjerninger på jorden.


Min kirke må reise seg i denne timen og be mot disse terrorangrepene som fienden ønsker å bringe frem. Hvis de ber – så vil angrepet bli forhindret……..“ Hentet fra denne artikkelen.

Og planen med denne bakteriologiske krigføringen var å skremme folk, for at man ga bort sin uavhengighet, og mer makt til Staten i de ulike land. De ønsket kontroll over befolkningen. Og vi ser hvor stengt dette landet har blitt - og Norges regjering setter land som har mindre smitte på rødt/gult - og gir folk dårlig samvittighet ved å reise ut av landet.


Drevet av nidkjærhet for å få den norske befolkningen under kontroll

Norges statsminister og hennes helseminister


Det er viktig å se dette - etter at jeg fikk en redegjørelse i VG - hvor de time for time - fortalte hva som skjedde, i de første dagene til nedstengning. Dagen før de bestemte nedstengning, så hadde statsminister og helsetoppene møte - og ingen snakket om nedstengning. Dagen etter - noen timer før pressemøte - så hadde plutselig statsministeren egenhendig bestemt at Norge skulle nedstenges.


Det var ikke lenge siden at jeg leste at statsministeren nektet 12.000 nordmenn å dra til sine hytter i Sverige - enda Folkehelseinstituttet og helsetoppene sa at det ikke var noe problem.

Bildetekst: "Når Gud ønsker å dømme en nasjon, Han gir dem onde ledere." John Calvin


Erna Solberg er ikke ett menneske som elsker sin nasjon (for de som elsker Charles Dickens - så er figuren fru Afrika - hun som elsket Afrika og handel der, og lot hele familien (bilde på folket i nasjonen), barna og mannen gå for lut og kaldt vann - i boken "Bleak House") - hun har solgt vår nasjon til høystbydende - som også resten av Stortinget og Regjeringen har gjort - og gjør. Det er konsekvensene av syndene i denne nasjonen - synden dårer oss - så vi får akkurat det lederskapet vi fortjener. Vi tror vi har kontroll over oss selv - og lever i frihet - men vet ikke at de fleste i nasjonen er syndens slaver - også de fleste som kaller seg kristne.

"Jesus svarte dem: Sannelig, sannelig sier jeg dere: Hver den som gjør synd, er syndens trell." Joh 8:34

Det humorløse samfunnet - hvor ironi har sluttet å fungere for folk - så vi blir mer og mer lik autoritære regimer, hvor naturlig spøk og latter blir borte


Her gjør Trond Kirkevaag narr av Helsedirektøren - kanskje vært aktuelt å gjøre narr av disse selvopphøyde såkalte "folkevalgte" - som sjelden eller aldri er opptatt av folks ve og vel. Hadde vi lagd en humor som var vanlig da jeg vokste opp - så hadde mange humorister gjort narr av Erna Solberg og hennes angst for Convid 19 - og vi hadde ligget og vridd oss på gulvet av latter - det er mer enn nok materiale å ta av.... om noen våger.....

Og resultatet lar ikke vente på seg - god gammel humor forsvinner, hvor vi isteden får en politisk korrekt humor (hvor du begynner å lure på når du skal le...), som aldri gjør narr av Staten eller myndighetene - eller tabuene som sosialistene har lagd (og det begynner å bli mange av dem) - som var vanlig helt frem til ca midten av 90 tallet - men elsker å gjøre narr av rettferdige folk, som taler "Roma" imot - dvs. våre "demokratiske" ledere.

Fortidens valg - ser vi frukten av idag

Jeg antar av vi åpnet Pandoras boks den dagen vi svek Israel i 1993 ved såkalte Oslo Avtalen - ved å aktivt bekjempe Guds eget Land, den Han har valgt for de som er i Hans pakt (les 1 Mos. 15, hvor Gud gjorde en pakt med Abraham - som ikke var noen frelsespakt - men en som gjelder jødene - det gjentas også i Jermia 31:35-37), og forsøkte å la den onde terroristorganisasjonen PLO (les om fredsprisvinnerens herjinger, drap, voldtekter ol. i Libanon - som media nektet å skrive om). Samme året slo også myndighetene gjennom Partnerskapsloven - og la en grunn for Sodoma og Gomorra - og deres synder. Ikke rart at ytringsfriheten er på vei til å forsvinne helt - tenk på dette utsagnet:

Bildetekst: "Om friheten til å ytre seg blir tatt bort, da vil vi målløs og stille bli ledet, som sauer til slakteren" George Washington


Alle som har forsøkt de siste årene å ytre seg politisk ukorrekt - får fort merkelapper som løgnere, tvilsomme, negative, nazister, mørkemenn, falske, rasister, fordomsfulle etc. etc. Det er ett tegn på at vi går fra et demokrati - til ett autoritært styre, som kanskje ender opp som Nord-Korea eller noe lignende. Høsten av vår egen synd, er alltid hard.


Det neste skritt - Advarsler mot de som ikke vil ta vaksinen

Nå har våre myndigheter plaget oss med uforstandige regler - på ett virus som har drept få mennesker i denne nasjonen (det merkelige er, at summen av døde for dette året, er lavere enn vanlig - kanskje fordi vi har blitt flinkere til å sprite hendene etc.) - men det har vært mest snakk om smitte - og så blir folk for det meste frisk igjen. Erna som kalles jernkvinnen, har holdt sin jernhånd over nasjonen - og er på vei til å gå til neste globalistiske skritt:

Bilde hentet fra denne artikkelen - hvor hun advarer de som er skeptiske til vaksinen - for da kan man ikke åpne samfunnet (som er en løgn) og at man må tenke på de svake (som jeg ikke har merket at hun i praksis bryr seg om - men det er fint å kaste ut ord som lyder søtt og riktig.


Vår statsminister advarer mot de som er imot vaksine - og dette er endel av det hele bedraget. Husk at globalistene virker over alle grenser - dessverre så er de som styrer landet vårt sterkt globalistiske - de ønsker kontantfri samfunn - og etter hvert så vil de tvinge folk til å vaksinere seg. Men vaksinen - om den kommer fra Bill Gates Ministry - burde man se opp for. Les hva denne legen, Carrie Madej, sier om denne vaksinen.


Man kan lure på om vaksinen er forløperen for Dyrets merke. Du må forstå tanken bak dette. De vil tvinge folk, der det går, ved å ta vaksinen - garantert lagd av forretningsmannen Bill Gates (husk det var også forretningsmenn som innførte den grønne politikken i FN i 1991 - ved den Okkulte Romaklubben (The Club of Rome) - det var ikke en vitenskapsmann.)

I denne vaksinen så har du ett selvlysende stoff som kalles Luciferace - navnet er hentet ut av Lucifer - "lysbæreren" - altså, som vi kaller djevelen. Dette stoffet kan scannes med en mekanisk enhet, som en mobil - for å se om du har tatt vaksinen. Det hjelper ikke om du sier at du har tatt den - de vil se på scanneren om du har gjort det.


Om du da ikke har tatt vaksinen - kan de nekte deg å handle i butikken, nekte deg å fly ut av landet, ikke få legehjelp, nekte deg utdanning etc. (husk: Kina, hvor viruset kommer fra, kontrollerer folk via mobilen, og gir deg god eller dårlig karakter - om du følger systemet eller gjør det halvhjertet - de "gode" får friheten til å reise hvor de vil, få gode jobber etc. - dette er ett enveldig system som de nå forsøker å presse på Europa - og nå Norge), fordi da er du en "fare" for dine omgivelser.


Land som har opplevd autoritære regimer - som ikke bryr seg om folket

I 2016 var jeg på en tur til Dødsleiren Auschwitz - men etterpå dro vi til Berlin, og besøkte det beryktede hemmelige Stasi fengslet - og denne bilen (bilde over) kunne man plukke opp hvem som helst, som ikke systemet likte - og så dro de dem inn med makt - og kjørte lange turer, og til slutt havnet man inn i dette fengslet. Er det den veien Norge er på vei mot? Det kan virke sånn - ettersom man merker en forakt mot hvit etnistet blant våre "folkevalgte", Media, Akedemia, politi, domstol etc. etc. Selvhat er en stor sykdom i denne nasjonen - og da blir det til slutt som denne bilen - men bare mye verre, pga vår mulighet til elektronisk overvåkning på alle omårder av ditt liv.


Jeg kjente en gang en kristen tysker som vokste opp i DDR - og han ble nektet alt det grunnleggende - fordi han var kristne. Eks. utdannelse. Og fordi nordmenn flest - spesielt de som har vokst opp siden 2000 - ikke forstår hva kommunismen er - så synes de det er flott alt hva Staten, Erna Solberg, politikere, media osv. sier og gjør. Det at de ikke har noen alarmklokker - er faretruende for de selv, og for hele samfunnet - de skjønner ikke at de blir lurt inn i ett bedrag.


Derfor er sosiale medier, media, politikere, akedemia etc. rasende på "menn over 50 år" - av den enkle grunn at de vet hva kommunisme er (de husker den kalde krigen) - de vet hvilken frihet de hadde den tiden de vokste opp - og de vil si ifra! Men blir sett på som en fare for samfunnet - sånn har Norge blitt - fordi vi har drept over 650.000 barn i mors liv - så begynner det nå og komme en høst for vår nasjonen, av vår egen ondskap:


"Fordi du ikke husket din ungdoms dager, men krenket meg ved alt dette, se, derfor vil også jeg la dine gjerninger komme over ditt eget hode, sier Herren Herren. For har du ikke lagt skam til alle dine motbydelige gjerninger?" Esek 16:43

Så nei - ikke stol på Erna Solberg, Staten, Regjeringen, Stortinget, media (MSM), Akedemia - det er nesten totalt hjernevask overalt. De sier at kristendommen er hjernevask - men de er forblindet og lever i mørke - det de anklager andre for, spesielt kristne - sitter de meget hardt i selv. Fordi de har kommet under denne dommen:

"Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert!" Jes 5:20

Dette er fryktelige tider - og helvetes porten vil snart åpne seg - og skape forvirring, død og ødeleggelser! Og utav det - så vil globalistene - som Bibelens kaller Babylons ånd - stå utrakt med sin kontroll og falske trygghet. Men deres fred - vil bare skape ødeleggelse av deg selv - og utradere din egen personlighet - til å bli en zoombie. Det er det som ligger fremfor oss.

3 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page