top of page
Søk
  • opprettholdende

5 oktober 2020 - Hvor farlig er egentlig Korona? Og Medias rolle


Har du lagt merke til det? Om man følger Norges statistikk over antall døde, i Korona sykdommen, så er det få som dør. Det har ligget stabilt, se denne NRK statistikken pr 5/10 (det har vært 269 døde lenge - nå har det hoppet litt).

Jeg kjenner til en situasjon, hvor ett menneske døde, pga alderdom, en naturlig død, men på sine siste dager før hun døde, ble det registrert Korona på henne, og hennes død ble registrert som Korona dødsfall. Barnebarnet, som jobber i helsesektoren, som satt ved hennes dødsleie, med full beskyttelse, syntes det var tull at hun ble registrert som Korona dødsfall. Det var en helt naturlig død.


Da er spørsmålet hvordan det står til med en del av de andre dødstallene – er det flere som er tatt på kanten, pga folk som allerede holder på å dø naturlig. Dessverre er det sånn at flest eldre dør – ofte fordi de har sviktende helse. Men jeg har også lest at dødsfallene siden Korona totalt sett i Norge, har gått ned. Muligens pga folk har vært mer bevisst på Antibac på hendene og hvordan man omgås med andre. Korona er ikke den eneste sykdommen vi bør se opp for - og medias fremstilling er destruktiv og skaper mer frykt enn nødvendig.

Les da denne artikkelen – som MSM stort sett ignorerer:



Veldig liten sjanse for å bli syk, selv for eldre.


Viruset kan være farlig, om den får ett feste på deg, oftest om du har andre svakheter i kroppen, men det er sjelden det skjer. Sånn sett er ikke Korona så farlig som man tror, og kanskje på lik linje med andre smittsomme sykdommer. Nå snakker man mest om hvor mye antall smittede det er – men sjelden om dødsfall.


Problemet ligger i media – og legg merke til hvem og hva de svartmaler hele tiden – unntatt Trump, så er det Korona. Og som jeg har sagt før – Korona er sluppet med vilje fra Kina – i ett laboratorium der.


I gamle dager brukte folk hodet (ikke følelsene) og la sammen 2+2 og fikk ofte overbevisende 4. Det er bare å følge hvordan Kina forsøkte å stoppe alle varslerne – helt til Kinesisk nyttår – hvor bla. flere 100.000 kinesere var hjemme for å feire, mer enn 100.000 av de jobbet i Italia – Og mange av de ble smittet, uten at varslerne ble hørt – og dro tilbake til sine vertsland, mange med Korona – først da så innrømte de kinesiske myndighetene at de hadde en smitte. WHO, som er ledet av en kommunistisk fyr – satt inn av Kina – spilte på lag med Kina. Dette er ikke bare en unnlatelsessynd, det er diktatorisk og ondt!


Du skjønner – vi er i Endens tid – hvor løgn blir akseptert som sannhet – og sannhet blir akseptert som løgn. Ordet peker på denne tiden med dette verset:


"Den lovløse kommer etter Satans virksomhet med all løgnens makt og tegn og under. Det skjer med all urettferdighetens forførelse blant dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunne bli frelst. Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen, for at de skal bli dømt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten." 2Tess 2:9-12


Fronten for hvor løgnene spres mest - er i media. Fordi media (MSM) er kjøpt opp av rike globalistiske eiere (Norge har vel 3 eiere, Schibstad, Amedia og Polaris - Polaris som eier småavisene (som igjen blir styrt mye av Schibstad) - Også Aftenposten eies delvis ved aksjer av Wall Street mm - USA som hadde ca 200 eiere av media på 80 tallet, har nå 6 stykken), fordi de vet at de har makt ved disse "nyhetene" - for den som har kontroll på informasjon, styrer også din dømmekraft - les da denne artikkelen om Swinton, fra 1880 - artikkel nr. 2 på siden.


Og nordmenn begynner jeg å lure på om de har totalt mistet vettet – hvor man tror på alt media og Staten sier – hvor er den selvtenkende nordmannen, som før var en selvfølge i vårt land? Har indoktrineringen i skolen ødelagt oss totalt? Og ikke minst Media?


Jeg er glad jeg vokste opp i en tid, hvor det var en vanlig praksis å tenke selv. Fordi, så lenge man gjør det, så vil aldri autoritære krefter ta over makten - som vi kan se tendenser til i dag - ved å bruke Frykten som våpen. Verden er skummel nok som den er - vi behøver ikke hjelp fra Staten og Media til å bli plaget av frykt.


Og hvorfor bruker Statens så mange midler for å støtte Gates - forretningsmannen (ikke en lege) - for en ny vaksine? Vaksinen som gjør at man kan scanne om du har tatt den. Ser vi en forbindelse her?


0 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page