top of page
Søk
  • opprettholdende

7 oktober 2020 - Norges frihet innskrenkes, abort, Nord-Korea, kristen villfarelse


Da jeg leste Selle, leder i PDK, sitt innlegg;



Så sier han det mange nordmenn går og tenker på. Altså de som ikke er så hjernevasket - som nettopp de som har blitt født på midten av 90 tallet, til begynnelsen av 2000 tallet. De som ikke kjenner sin historie - er dømt til å gjenta sine fedres misgjerninger - men ofte gjør etterkommerne verre synder, enn deres fedre. Og på den måten går Norge inn i en skjebnenatt - fordi våre førere er forførere:


"Mitt folks herskere er barn, og kvinner råder over det. Mitt folk! Dine førere er forførere. Den veien du skal gå, har de ødelagt." Jes 3:12

Nord Korea - bilde på hva som kan skje Norge, om vi ikke stopper ferden politikerne staker ut for oss

Norges nasjonaldag for noen år siden. Merker du at NRK fjernet korset i flagget? - og hvor det ligner ganske bra på det Nord-Koreanske flagget. Jeg tror det ligger noe profetisk over dette, over det valget Norge som nasjon nå gjør, takket være våre ledere/elite, nasjonens synd, og kristne som sover i troen.


En nasjon som hengir seg til synd, blir til slutt en stalinistisk stat - før de ødelegger seg selv. Jeg tenker på Nord-Korea - hvor hovedstaden Pyongyang i Nord Korea - var for litt over 100 år siden kjent som "Midtøstens Jerusalem" pga antall kristne. Men tydeligvis kan ikke de kristne ha våket særlig godt over nasjonen i bønn og ved å ropte til Gud - for først kom Japanerne, med sin drepende ideologi - og voldtok og ødela landet. En gutt som vokste opp i landet på den tiden - fattet hat til japanerne, og ble indoktrinert av kommunisme på skolen.

Kim II Sung som liten - lengst til venstre - med hans gudfryktige familie. En advarsel til hva frafall kan føre til


Denne gutten vokste opp i ett kristent hjem, og som familie var de misjonærer, og dro ut og forkynte evangeliet. Og de kjente til Guds kraft og Hans herlighet - les denne artikkelen om oppveksten hans.


Denne gutten het Kim II Sung - da faren døde da han var 14 år - så skjedde det noe illevarslende med gutten, i tillegg til at han ble indoktrinert med kommunistiske lære i skolen. Å oppleve sorg over tap og ødeleggelse fra fremmede makter, er alltid sårt, men når man blandet hatet med kommunisme, så føder det død. Det Kim II Sung gjorde med sitt eget land - var verre enn det Japanerne gjorde med det. Vi minnes også Guds Ord:


"Mine barn, det er den siste time. Og likesom dere har hørt at Antikrist kommer, så er det alt nå stått fram mange antikrister. Av dette vet vi at det er den siste time. De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss. For hadde de vært av oss, så ville de ha blitt hos oss. Men det skulle bli åpenbart at ikke alle er av oss." 1Joh 2:18-19

Norges stødige vei mot kommunisme

Og Norge har på samme måte som Nord- Korea kastet ut evangeliet - som gjorde den norske folkesjelen sunnere, tryggere og mer ærlig, bare 50 år tilbake i tid. Og vi har, spesielt siden midten av 70 tallet og frem til nå, som Kim II Sung overgitt oss til avgudsdyrkelse - til Baal religionen Illumatis lære - den ideologi ble dannet i 1776 av Adam Weishaupt - og leser du manifestet, så er grunntanken veldig lik det kommunistiske manifestet (her er hovedpunktene for Marx manifest). Husk at både Kommunismen og Sosialismen feirer 1 mai som en "hellig" dag - som er den datoen Illumati ble født, 1 mai 1776.

Og Sosialismen er avlet av kommunismen - ettersom de fleste i Europa ikke var klar for kommunisme, så gikk ulve-ideologien under ett saueskinn av noe de kalte Sosialisme - for til slutt å nå sitt endelige mål: Å underkuve befolkningen under sterke autoritære okkulte avgudsdyrkende ledere - hvor folket "ikke klarer å styre seg selv" (som det står om Illumati) - hvor "opplyste" ledere leder "saueflokken" (mot selvutslettelse av egen identitet).

Du ser den rovdyrmentaliteten hos våre styrende, som pga Korona - ønsket full makt fra Stortinget i over 1 år - men fikk 1 måned (og Gud vet hva man gjorde i den måneden - som ikke tåler dagens lys).


Vår Leder kaller "avvikerne" i samfunnet for et sammensurium (og det er ikke Islam, ifølge de politiske korrekte - enda deres mørke gjerninger blir mer og mer tydelig for fler og fler nordmenn - etnsike blir slått, voldtatt, politi som leter etter om vi har drivet med "hattale" og hisset på oss krenkende islamister, media som er imot befolkningen som ikke aksepterer globalismen etc. etc.) .

Vi har blitt immune mot å høre noe av det våre fedre satte høyt

Carl I. Hagen var egentlig på mange måter en stor politiker, klarsynt og en som æret Gud på flere måter, enn hva KRF klarte - spesielt når det gjaldt samfunnsutviklingen. Bak Hagen, her på Stortinget, står det bilde av de staute mennene på Eidsvoll i 1814 - som grunnla en grunnmur for ett fritt Norge, som dagens politikere og media forakter.


Og sosialismen koker oss ned, fra barnehage til skole - og vi er så vant til tankegangen, at vi blir sint om noen begynner å snakke på samme måte som våre fedre, som lagde Grunnloven i 1814 - mer bygd på en kristen tro, hvor man gjorde folket oppmerksom at ett lands fall og oppreisning, var avhengig av folkets forhold til Gud og Hans Ord - eller det at de forkastet Gud og Hans Ord!


Våre fedre skjønte grunnleggende på innsiden hva som var sannheten (uten at jeg skal forskjønne at de var fullkomne) - og de hadde satt i fengsel politikere som hadde oppført seg som dagens, fordi de fleste hadde forstått at de forførte folket, som stred mot Grunnloven og samfunnets respekt for Korset.

Bilde fra hjemkomsten i 1945. Kong Håkon var en gudfryktig sjel - og ba inn vekkelseforkynnere på slottet. Olav på sin side nektet Arafat å få bo på slottet og hadde en gudfryktig sjel. Men deres åndelige arv - døde ut med dem.


Norge er idag et vrengbilde av hele tankegangen til de som skapte Grunnloven, og la en grunn for vår frie nasjon, hvor man opphøyde Gud og Hans Ord - som spesielt Kong Haakon, men også Kong Olav opphøyde høyt over alt annet. Kong Haakon sa:

"Det eneste som kan redde verden ut av vanskeligheter og alt det onde, er å vende tilbake til den gamledagse kristendom med de kristne verdier, som må gjennomsyre et folk hvis vår kultur skal bestå"


En lov som rettferdiggjør mord

Fordi vi hatet evangeliet og Korsets kraft - fordi vi elsket synden - så åpnet vi opp helvetes krefter - og skapte død. Først Abortloven - og mer enn 650.000 barn ble drept i Mors mage - og så snakker vi om at Bibelens Gud ikke har kjærlighet som dømmer? Men Gud dømmer rettferdig, vi dømmer urettferdig, og hvem med hånden på hjertet kan si at drap skaper kjærlighet, rettferdighet og ett sunt sinnelag?


Alle mordere får brennmerket sin samvittighet - abortlegen, de som jobber med det, mor, far og slektninger og venner som presser på å få utført dette - og samfunnet blir fullt av kyniske hjerter, hvor noen føler dårlig samvittighet for det manglende barnet, spiren og gaven fra Bibelens Gud til oss - og blir aldri ferdig med det (kun Korset kan vaske all type synd vekk - og rense samvittigheten), mens mange herder sitt hjerte, og føler ingenting.


Abort er vold

Som Poirot sa - har man drept en gang, så kan man drepe en gang til, ja to, eller tre - har man først begynt med det - så har man åpnet opp for en morderånd og vold. For abort er vold.


Jeg leide en gang ett hus - for mange år siden, av en jeg har sterkt mistanke om var en abortlege (kirurg på kvinneklinikken). Det lå en ånd av vrede og urene ånder i huset - og Gud ga meg ett bilde, hvor jeg så en kvinne ble slengt i sofaen. Og min venn som jeg ba sammen med, fikk akkurat det samme bildet, helt uavhengig av meg. Og legens kone kom innom en og annen gang med merker i ansiktet - som om det var utført vold mot henne.

Fra en type Baal/Molok tilbedelse - å ofre barn til gudene, er det samme som man åpner hele samfunnet opp for en ren ondskap - som fører samfunnet til en selvdestruksjon på sikt - noe vi kan se av den lite gjennomtenkte politikken som blir gjennomført idag - de ønsker tydeligvis å ødelegge Norge - det er hva handlingen sier. Man så og så høster man.


Å ofre barn til avgudene - var noe Baal dyrkerne gjorde, og en tilbedelse til Molok. De hadde ville sex orgier under sine seanser - og så ble det jo naturligvis født flere barn, enn ønskelig. Så da varmet de opp Baal statuen, som en ildovn - og la de uønskede barna der - og barna døde i store smerter - samtidig med at man trommet høyt (eller som på bildet, spilte på horn) - for å slippe å høre deres grusomme skrik.


Som jeg har sagt før - abort er ikke noe bedre - fordi barnet i mors liv kjenner dobbelt så mye smerte som voksen, selv om nervesystemet enda ikke er ferdig. Og en abortlege hugger hodet av fostret og ikke minst dens lemmer - dette er da det tause skrik, og landets skam! Men dette forteller man ikke deg, og abortindustrien er stille om ting som kan vekke samfunnets oppmerksomhet med hva abort egentlig er.

Å stå på muren - mot ondskapen

Lennart Nilssons bilder


Vi må huske ramaskriket det ble da det viste seg at de fleste bildene til Lennart Nilsson - tok av barn som etterpå ble drept, eller abortert om du vil. Men nå har denne formen for synd blitt så vanlig, at selv ikke kristne kjemper imot den. De blir isteden sugd inn i denne verdens ånd, og blir likgyldig til samfunnets synd. Meningen var at Guds kraft skulle være så sterkt over oss - at vi skulle være en motvekt mot verdens ånd - og stå på muren i Bønn - sånn at Guds vrede ikke ødelegger landet. Som det står:


"Folket i landet gjør voldsverk og raner og røver. Den elendige og fattige undertrykker de, og mot den fremmede gjør de voldsverk uten lov og rett.


Jeg lette blant dem etter en mann som ville mure opp en mur og stille seg i gapet for mitt åsyn til vern for landet, så jeg ikke skulle ødelegge det. Men jeg fant ingen. Så utøser jeg da min vrede over dem. Ved min harmes ild gjør jeg ende på dem. Deres gjerninger lar jeg komme over deres eget hode, sier Herren Herren." Esek 22:29-31

Islams inntog og aksept i Norge, er endel av straffedommen som landet har selv åpnet opp, hvor Gud styrer våre ledere til å destruere seg selv - fordi Gud lar vår ondskap komme tilbake over vårt eget hode!


Vi lånte våre ører til de som ikke kom med Herrens Ord

Grunnen til at det er så få vektere - og grunnen til at så få kristne hører på de få vekterne som er - er fordi man har fylt seg opp med en annen kristus - man tilber en ubibelsk gud, som mer minner om denne verdens gud, en religiøs gud, full av humanisme, hykleri, følelser - og løgn - Les min artikkel:


(Jeg tar forbehold om at disse falske tjenestene - kan vende om, og bli ekte - min krig er ikke mot mennesker, men mot den ånd som driver de - og fordi dette kraftløse falske "evangeliet" deres har blitt populært i altfor mange menigheter - og blir opphøyd blant kjente predikanter også i Norge)

Vokt dere for de religiøses villfarelse (som tjener penger på dette)

Rick Warren er nok mer enn forretningsmann - enn en Gudsmann


Jeg vil også ta med denne læren til Rick Warren - dette er en farlig surdeig, som rett og slett dreper evangeliet. Husk hva Jesus advarte disiplene om:


"Jesus sa til dem: Se til å ta dere i vare for fariseernes og saddukeernes surdeig. Da tenkte de ved seg selv og sa: Det er fordi vi ikke har tatt med brød. Men Jesus visste det, og sa: Dere lite troende! Hvorfor tenker dere ved dere selv at det er fordi dere ikke har tatt brød med? ........................... Dere må da skjønne at jeg ikke snakket til dere om brød! Men ta dere i vare for fariseernes og saddukeernes surdeig! Da forsto de at han ikke hadde ment at de skulle ta seg i vare for surdeigen i brød, men for fariseernes og saddukeernes lære." Matt 16:6-8,11-12

Fordi lære former kristen livet ditt. Har du fylt deg med sjelisk lære - dvs. det som jeg oftest ser, er en blanding av evangeliet, og filosofiske tanker, religiøsitet og humanisme - så betyr det at du vil mislike når en predikant kommer med Ordet og full Guds kraft - og som oftest, om man ikke har ett åpent hjerte på å vende om - så vil man avsky den predikanten eller hate han. Fordi man har kommet under forførende ånders lære:

"Men Ånden sier med klare ord at i kommende tider skal noen falle fra troen og holde seg til forførende ånder og demoners lærdommer. Det skjer ved hykleri av falske lærere, som er brennemerket i sin egen samvittighet." 1Tim 4:1-2.


"Forkynn Ordet! Vær rede i tide og utide. Overbevis, irettesett og trøst, med all tålmodighet og lære. For det skal komme en tid da de ikke skal tåle den sunne lære, men etter sine egne lyster skal de ta seg lærere i mengdevis, etter som det klør i øret på dem. De skal vende øret bort fra sannheten, og vende seg til eventyr. Men vær du edru i alle ting. Lid ondt, gjør en evangelists gjerning, fullfør din tjeneste." 2Tim 4:2-5 "Men dette skal du vite, at i de siste dager skal det komme farlige tider. For menneskene skal da være egenkjærlige, pengekjære, skrytende, overmodige, spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten aktelse for det hellige, uten naturlig kjærlighet, uforsonlige, baktalende, umåtelige, voldsomme, uten kjærlighet til det gode, svikefulle, oppfarende, oppblåste, slike som elsker sine lyster høyere enn Gud. De har skinn av gudsfrykt, men fornekter dens kraft. Slike skal du vende deg fra." 2Tim 3:1-5

Om du ser på karakteren til disse i det siste bibelverset, av endetidens folk, så er jeg overbevist om at Paulus prater om de kristne - at de har blitt så sløve i sine sanser, pga sin glede over denne tidsalderens system og dens fristelser - at de ikke skjønner sin egen bedragelig natur, som de kaller svakheter, men som egentlig er å leve i opprør mot Gud og at man driver avgudsdyrkelse.


Gud frelste ingen perfekte mennesker - men Han forventet at de utviklet seg, bevarte sitt hjerte, var villige til å stride for sin tro, stride i bønn for det som er rett, bekjempe djevelens fristelser, og alt annet som kommer i din vei. Altså du beveger deg mot Gud - for hvert år som går.


Nå sier jeg ikke at man skal være perfekt - man vil falle - og synde, og Ordet holder fast med at man må bekjenne sin synd for sin neste (gjerne den du har krenket, eks. ektefelle, om Ånden leder deg) eller en åndelig forbeder - fordi Ordet sier:


"Dersom vi sier at vi ikke har synd, da bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss. Dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet." 1Joh 1:8-9


Som det står:


"Da gikk Peter til ham og sa: Herre, hvor mange ganger skal min bror kunne synde mot meg, og jeg tilgi ham – inntil sju ganger? Jesus sa til ham: Ikke sju ganger, sier jeg deg, men sytti ganger sju!" Matt 18:21-22

Ã… pleie sitt intime trosliv med Herren

Problemet er ikke tilgivelse - men at folk ikke pleier sitt daglige liv sammen med Herren. Det er som ett ekteskap - hvor ektefellene ikke har noen kontakt med hverandre - ene bor på loftet og den andre i kjelleren - så tar man seg av barna midt i huset. Det er ett dødt ekteskap - man må pleie hverandres intimitet - ved å ha fellesskap - og det man gjør i ett ekteskap, som skaper varme, hygge og glede.


Samme med Gud - Han tvinger seg aldri inn på oss - men inviterer oss inn til Ham - og da vil Han omgås med oss. Han har gjort alt på Korset - det er du og jeg som må ta ett skritt - som det står:


"Se, jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde nattverd med ham, og han med meg." Åp 3:20


Så Jesus banker på vår hjertedør - men om vi ikke slipper Han inn, så vil også bankingen bli svakere og svakere, til du ikke hører Hans røst lengre, og så vandrer du i frafall, utenfor nådens grenser. Mange kristne som før var varmhjertet - har nå havnet i denne fellen. De tror at "Nåden er nok" - men nåde er avhengig av nærhet i fellesskap, og ved å følge retningslinjene i Hans Ord. Les Salme 119.


Å vandre med Kristus - er en trang vandring på en trang vanskelig vei. Og det er bare Herren som kan guide oss via denne Veien - og da må du ofte til tider rope på Ham - søke Ham - og be - og aldri gi opp!


Jeg vil oppmuntre deg til å kjøpe "En Pilgrims Vandring" med Bunyon - eller kan du lese den her. Så vil du forstå hva en ekte vandring er.


2 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page