top of page

31 januar 2020 - Trump på feil kurs - avslører sin agenda - på tide å våkne opp NÅ!


Dessverre - så forsvant bloggartikkelen jeg skrev - og jeg skal prøve å restaurere noe. De første ordene hadde jeg kopiert - og gjentar dem her:

Utvilsomt satte Gud inn Trump pga de kristnes bønner. Utvilsomt har Gud salvet han til oppgaver - muligens på samme måte som Kyros - men det viser seg også utvilsomt - at Trump er på vei til å gå i kollisjonskurs med Guds Hellige. Å opprette en palestinsk stat - er å spytte Gud i ansiktet. Det finnes en lang historie bak det - og her kan du lese om Israels historiske og nåtidige rett til landet.

Palestina betyr Filisterne - ett gammel fiende til Israel i oldtiden - og de ble utryddet fra å være ett folkeslag lenge før Israel ble bekjempet av Rom i 70 og 132-135 e.Kr. Grunnen til at navnet ble satt på Israel - var pga. jødenes opprør mot Rom - spesielt det siste - og da ønsket ikke Rom lengre at landet Israel skulle knyttes til jødene - og for å spotte ordentlig, satte de navnet til Palestina.

Det var først da den nazi vennlige Arafat via PLO (som ble trent av el-Husseini, personlig venn med Hitler, som fikk 2 nazi offiserer til å trene Arafat etter krigen) på 60 tallet (les historien om PLO og Arafat) - da de ønsket å føre krig mot Israel - at palestinerne ble plutselig ett selvstendig folk. Før det så anså de seg som arabere, ikke palestinere - de faktisk kalte jødene palestinerne. Men propagtandaen har vært effektiv - via FN, media og politikere - det finnes nesten ikke en som ikke er hjernevasket idag - hvor man lærer falsk historie selv i norske skoler.

Nå hvor Trump går ut med "åhundres avtale" for en palestinsk stat - så må vi være obs! Dette her er bedragersk - og om dette blir slått igjennom - så vil man vekke Guds vrede - mot nasjonene - som tillater dette!

Dette er alt jeg har av orginalteksten. Så resten vil sånn sett bli ganske annerledes - men endog tror jeg at jeg får med meg hovedmeningen av det jeg først skrev:

Det var når jeg leste denne profetiske artikkelen her - at jeg forsto at Trump på ingen måte er den han hengir seg for.

Jonathan Kahn - en profetisk røst til vår tid

Husk, å være salvet av Gud - er ikke det samme som om man vandrer i Guds Lydighet. Jonathan Kahn - en profetisk røst - fortalte at han så Trump som Jehu - som hadde en salvelse av Gud til å utføre dom mot Jesabel og Akabs hus - (og Jesabel i den nye pakt er en ånd, og vi snakker det om bæreren av denne ånden: Hillary Clinton - og Akab som Bill Clinton). Og man kan si at Trump har fortrengt mye av det "Jesabel" har gjort og derfor har også den Clinton vennlige pressen i USA og mye av den vestlige verden - stadig gått til angrep på Trump. Men egentlig er kampen mot salvelsen Gud har lagt over han.

Trump og kona i tidligere tider - hvor de var mer venner med Clinton paret

Trump har utfordret både ånden til Jesabel og Obama - og han har stått imot Abort - og nylig gikk han som USAs første president i abort Marsj - og har motarbeidet mye av den pedofil ringen som har bla. vært rådende innen toppene innen Demokratene - og vi husker jo nylig Epsteins merkelige "selvmord" - som nok ikke er noe annet enn mord. Å sitte på informasjon om hva disse elitene gjør i hemmelighet - kan være nok til at du ikke har livets rett. Det er mye hysj, hysj - som Trump har våget å røre ved - og "Baal dyrkelsen" de gjør, har blitt eksponert for mange. Se Baal dyrkelsen i USA:

Dessuten har Trump gjort USA godt - ved å ordne industrien - og han har vært modig nok å stå Kina imot bla. i den globale økonomien - ellers hadde Kina overstyrt alt, Ettersom Europa er svakt - og bare blir venner med alle anti-demokratiske land som finnes, og føyer dem - som Kina og de muslimske landene.

Men etter at Jehu hadde gjort det Gud kalte han til - så vekket han Guds vrede ved å hengi seg til avgudsdyrkelse. Vi kan lese:

"De bar ut støttene i Ba'als hus og brente dem opp. Ba'als egen støtte rev de ned. Og Ba'als hus rev de ned og gjorde det til et do, som det er den dag i dag. Slik utryddet Jehu Ba'al av Israel. Men Jehu vendte seg ikke bort fra de syndene som Jeroboam, Nebats sønn hadde fått Israel til å gjøre. Han forlot ikke gullkalvene i Betel og Dan. Herren sa til Jehu: Fordi du har gjort til gagns det som var rett i mine øyne, og gjort mot Akabs hus alt det jeg ville, så skal dine sønner til fjerde ledd sitte på Israels trone. Men Jehu ga ikke akt på å vandre i Herrens, Israels Guds lov av hele sitt hjerte. Han vendte seg ikke bort fra de synder som Jeroboam hadde fått Israel til å gjøre. Ved denne tiden begynte Herren å rive løs deler av Israel. Hasael slo dem langs hele Israels grense". 2Kong 10:26-32 - 88 oversettelsen.

Gud har brukt og bruker Trump til mye - men samtidig så finnes det også ting han ikke vil gi Gud - sin egen ærgjerrighet og lysten på makt. Det er ingen sak for satan - for en person i en sånn utsatt posisjon - og manipulere han - til å snu - og gjøre tvert imot hva han egentlig begynte å gjøre.

Det har vi sett eks. i FRP - når de kom i regjering - Siv Jensen snudde i altfor mange saker hun før sto for - og "vennskapet" med Høyre skakk-kjørte FrP til en dyp bunn. Jeg tviler om de noen gang vil klare å klatre opp derfra igjen - så lenge de holder på Siv Jensen som leder. Det kan også tenkes at hennes globalisme er drevet frem av hennes hengivelse til Bildenbergerne - akkurat som Erna Solberg. Altså en dyp okkult ønske om verdensherredømme og en verdensregjering - hvor de ønsker å gjøre Norge til en lite "snekkerverksted" i ett landskap av store og mektige nasjoner - hvor kulturen blir totalt ødelagt, hvor man til slutt glemmer sine egne røtter.

Hva blir da konsekvensene at Trump snur - til å bli en bedrager isteden? Om du leser slutten av Bibelverset - står det at Gud rev bort deler av Israel - og det er akkurat det han vil gjøre med USA - vel og merke om planen blir virkeliggjort - og mye tyder på at det kan skje, om det ikke skjer en radikal forandring som følge av Krig ol.. Ifølge Lebesbymannen - i sitt syn, så han USA ble delt i 4 eller 5 deler.

Tegnene på dommer på vei over USA

Fra Steve Ciocciolantis undervisning rundt USAs solformørkelse.

Jeg har skrevet tidligere om en solformørkelse som kom over hele USA 21 aug. 2017 (hvor store stormer rammet USA rett etter - du kan les denne profetiske artikkelen om 4 dommer som vil ramme USA) - og som igjen vil komme over hele USA 8 april 2024.

Dette er tegn på dom - hvor han gir USA nesten 7 år - til å vende om. Dette er det samme som Jesus kalte Jona tegnet - dvs. før Jona dukket opp - så gikk det en solformørkelse over hele Ninive - og i tillegg til alle andre plager som hadde truffet nasjonen (pest, krigsnederlag etc.) så var de veldig mottagelige til å høre på Profeten Jona. Les da denne viktige og grundige undervisningen om dette av Steve Ciocciolanti.

Her er Korset/eller krysset - som er tegnet etter hvordan 2 solformørkelser vil gå over landet

Også Steve Ciocciolanti snakker om en mulig oppdeling av USA - hvor hennes makt vil skrumpe inn - og muligheten til å påvirke nasjonene, vil bli minimale.

Og dette har mye med hvordan USA har behandlet Israel - og i tillegg til alle hennes overtredelser. Jeg tenker ofte at overtredelsene følger Israel hatet - jo mer synd en nasjon hengir seg til - jo mer vil også den antisemittiske strømmen påvirke nasjonen.

Trump er en mann som gjør det gode - men det kan også virke som han gjør det onde - og at den siste forførelen kan ta bort alt det andre gode som han før gjorde - på samme måte som Jehu.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Ingen tagger enda.
bottom of page