top of page

20 mars 2019 - "Dokumentet som viser at FNs migrasjons­avtale er bindende


Artikkel hentet her.

Under debatten i forkant av stadfestelsen av FNs migrasjonsavtale kalt Global Compact for Migration (GCM) i desember, lød det gjentatte ganger fra dokumentets tilhengere at avtalen ikke ville bli bindende.

Nylig sa imidlertid Østerrikes utenriksminister Karin Kneissl at et notat fra EU-kommisjonens juridiske avdeling til kommisjonens interne bruk konkluderte med at avtalen likevel ville bli bindende for EUs medlemsland.

Den britiske EU-parlamentarikeren Janice Atkinson har fått dokumentet i hende og offentliggjort det som viser seg å være et innviklet juridisk resonnement som går over ti sider.

De mest interessante konklusjonen står på dokumentets side 9:

It must be, therefore, concluded that the GCM has legal effects as it is able to decisively influence the content of the legislation adopted by the EU legislature.

Politikerne som forsikret at avtalen ikke ville bli bindende, må altså sies enten å ha vært inkompetente eller ikke å ha vært i god tro."

Siv Jensen gikk nylig ut mot de som kalte Høyre og Erna Solberg for landssvikere. Men å gi vår egen suverenitet over til en annen nasjon - mens du forstår hva du er med på å gjøre (ellers må dumskapen være større enn gjennomsnittet i Norge) - kalles ikke det svik? Å gå imot Grunnloven som kreves 2/3 flertall - ved ett knapt flertall - er ikke det også kriminelt etter Straffeloven?

Straffeloven § 111 sier. Krenkelse av Norges selvstendighet og fred

Med fengsel inntil 15 år straffes den som ved bruk av makt, trusler eller på annen rettsstridig måte volder fare for at Norge eller en del av Norge

a)

innlemmes i en annen stat,

b)

blir underlagt en fremmed stats herredømme,

c)

eller en stat som Norge er alliert eller i kampfellesskap med, blir påført krig eller fiendtligheter,

d)

påføres vesentlige begrensninger i sin selvbestemmelsesrett, eller

e)

løsrives.

Tilføyd ved lov 7 mars 2008 nr. 4.

Å legge Finanssystemet under EU, Den Elektriske kraften under EUs Acer, og Stortinget skal snart diskutere "forslag" om at kommunene skal ha meldeplikt til EU- der EU skal sensurere forslag fra kommuner, fylkeskommuner og regjeringen før de kommer til folkevalgt behandling i Norge, og man skal diskutere "forslag" om å legge jernbane og dens sikkerhet under EU, og det legges stadig til nye lover fra EU - er tegn på at man bevisst bryter straffeloven §111 - og ved at hverken domstolene eller den såkalte 4 statsmakt Media sier noe, og at Stortinget er enig om denne fremgangsmåten - så betyr det at omtrent hele det Systemet vi har bygd opp for å beskytte etniske nordmenn og deres rettigheter - har blitt blåst ut!

Vi kan godt kalle det svik - det finnes inget annet ord for deres handlinger! Sist Nordmenn ble avkledd denne type rettigheter og selvstendige frihet - var under Dominans av Tyskland i 1940-45 - da skjedde det med militær makt, og flere nordmenn falt for fristelsen å samarbeide nært med tyskerne for kortsiktig glede (og de svek sitt land) - når skjer det gjennom at våre Folkevalgte gir bit for bit under en annen makts dominans, for de ønsker mer nært "samarbeid" (eller å ønske å underkuve nasjonen under EU - samtidig som mange av dem søker egen karriere og det å være populær i mediene) med den store makten i Europa (EU).

Og MSM (media) har visstnok avgått med døden - Ettersom media forleder folk til å tro at Norge ikke er på vei inn i noen fare, samtidig som MSM (skolesystemet og de fleste annerkjente informasjonskanalene) opphøyer det at vi mister egen selvstendighet, ved ensrettet statlig godkjent informasjon - og oppvoksende generasjon har sluttet å tenke selv. Å tenke selv var varemerket på en nordmann på 70 og 80 tallet (og garantert mer enn 1000 år tilbake i tid) - noe som bare beviser hvor indoktrinert nasjonen har blitt.

Marrakesh avtalen - en stor spiker i vårt lands kiste

En annen ting er innvandring - som også denne FN avtalen påtvinger oss - jeg tidligere har skrevet om det profetiske med avtalen her. En FB venn, som har selv hatt kontakt med en jente som var 14 år da hun ble voldtatt av en innvandrer fra Midtøsten, og en annen voksen kvinne som viste han sin sønderrevne kjole, etter en voldtekt av en annen innvandrer - har vært kompromissløs i å si akkurat hva han mener om Erna Solberg og disse som river ned landet bit for bit - men media og politikernes velsignelse. Men det koster å stå for sannheten. Det kan man lese på det han skriver her:

"Jeg kjemper for det ekte Norge, men etter utallige glattceller, drapstrusler og 4 permer med hat, er det vel på tide å gi seg?" Andre sa han ikke måtte gå opp! Jeg skrev så dette på hans side:

"Dette her kan ikke stoppes. Det har gått for langt. Man må heller tenke på å overleve selv. Jeg er glad for at Resett og Document og HRS holder ut - og vi trenger de. Men ettersom Resett har fått 3 millioner klikk på 1 måned- så er de for øyeblikket nest størst av nettavisene (etter Nettavisen.no) - og dermed er de målet for hatet til venstresiden.

NRK la ut Breiviks manifest på Resett - for å se at det ikke ble luket ut - noe det ikke ble, og da jublet NRK - de hadde tatt Resett. Men problemet var at NRK hadde også lagt det ut på Dagen og Fædrelandsvennen - og der hadde det også gått igjennom. Og Resett slo tilbake - og la ut linjer fra "Mein Kampf" til Hitler på NRKs debattforum - og gikk gjennom sensuren det også. Det fortjente NRK.

Men problemet er at de Borgerlige har gjort akkurat som Esau og solgt sin førstefødselsrett for en posjon linsesuppe - og ved at vi har bundet oss til Marrakesh avtalen ved FN - hvor Erna ikke hørte på noen - så vil ytringsfriheten bli enda mer krympet. Samme med at vi gir hele vår suverenitet til EU - derfor har også Erna Solberg solgt alle som våger å være kritisk - til sterke krefter - og om litt vil det blir flere fengselsdommer og flere domsavsigelser - som går i Ernas ånd - hvor også FRP - Venstre og KRF er med på - på alle som våger å kritisere innvandring og vår tilknyttining til EU.

Vi kan jo spørre oss selv - klarte egentlig Gro H. Brundtland å melde oss inn i EU i hemmelighet? - ettersom de Borgerlige oppfører seg som om de følger en eller annen avtale - som nok ikke er kjent for oss vanlige borgere. De er helt besatt på å overgi alt til EU - og til Globalismen - og det er en ren selvmordsakt som også vil slå tilbake på Eliten selv - til slutt - og da vil det heller ikke bli morsomt for de."

Den modige og hjertelige mannen som skrev dette - var også den som hadde delt dette:

Utvilsomt - de modige som gikk i front under krigen for å forsvare det - samme typen mennesker, ofte deres etterkommere (som har arvet tilsvarende mot - som teks. Hege Storhaug) blir behandler som avskum og svikere av Media og Politikere - når sannheten er tvert om!

Mange av de ærverdige gamle heltene fra krigen, ville nekte å dø for en nasjon som har forandret seg til å bli en kunstig boble av uviktige ønsker, hvor ingenting av det fedrene anså som Hellig - er Hellig - kun hva FN, EU ønsker - og for hvor mye vi kan støtte Morderorganisasjonen Hamas og PLO - så de kan utrydde flere jøder! Feministene skriker i våre gater - om mer blod over Tvillingaborter og aborter - mens de selv har sin egne levende små babyer hengende inntil brystet - mens de marsjerer på lik linje som fanatiske kommunister (født barn har verdi - ufødt barn har verdi kun om mor aksepterer det) hvor perverst har ikke Norge blitt!

Internett krymper enda mer - folk skal ikke få tilgang til nyheter som motbeviser MSM (Media)

Legg da til dette - EU trumpet igjennom en internett lov - som man frykter vil binde den frie utvekslingen av ord. Det er alltid usikkerhet hva disse lovene betyr - men i praksis betyr det at frie bloggere/nettaviser som våger å skrive mot EU, FN og Eliten - vil bli rettsforfulgt, om de våger å trosse deres ugudelige lover. Vi kan lese:

EUs Internettlov gikk igjennom

EU-parlamentet godkjente tirsdag den nye internettloven. Det fryktes at loven vil ødelegge det som er nettets kultur: fri utveksling av informasjon.

EU-loven krever at man ikke legger ut materiale som andre har laget, uten å ha sikret seg at copyright er i orden. En slik klausul vil stanse informasjonsflyten. Leverandørene vil måtte gardere seg mot at de legger ut materiale som bryter copyright, da dét kan få økonomiske konsekvenser.

Delinger, slik det fungerer nå, vil opphøre. Det blir kun lov å dele en lenke, men ikke gjengi innholdet slik man gjør i dag. For alternative medier kan det bety uoverstigelige barrierer.

Man skal ikke se bort fra at nettopp det er noe av hensikten: EU slipper å drive aktiv sensur. Loven gjør jobben.

Nye internettregler godkjent i EU-parlamentet

NTB-Johan Falnes

EU-parlamentet trosset motstanden og sa ja til EUs kontroversielle nye direktiv om opphavsrett på nettet.

Et flertall på 348 mot 274 representanter sa ja til direktivet da det kom opp til en siste avstemning i EU-parlamentet i Strasbourg tirsdag.

Dermed gjenstår bare den formelle godkjenningen i EUs ministerråd før reglene kan tre i kraft.

Det nye direktivet skal etter planen også gjelde i Norge.

Høy temperatur

EU-parlamentets vedtak kommer etter en bitter lobbykampanje der anklagene om desinformasjon har sittet løst, og temperaturen var høy da de folkevalgte debatterte direktivet i forkant av avstemningen.

Saksordfører Axel Voss fra tyske CDU oppfordret de folkevalgte til å stå opp mot internettgigantenes massive lobbyisme.

– Google, Facebook og YouTube har introdusert styring ved shitstorm. De har ført en desinformasjonskampanje og brukt store pengesummer på å påvirke offentligheten, sa Voss.

Han fikk støtte fra Nicola Danti fra italienske PD. Ifølge ham er Europa blitt utsatt for et bombardement av falske nyheter om det nye direktivet, orkestrert av næringslivsinteresser som vil ha «vill vest» på internett.

– Dette direktivet vil ikke føre til sensur. Det vil ikke føre til at friheten på nettet knebles, insisterte Danti.

Frykt for tillitskrise

Julia Reda fra Piratpartiet i Tyskland har vært den kanskje mest framtredende motstanderen av direktivet.

Ifølge henne er det simpelthen ikke riktig at motstanden bare er et resultat av kynisk lobbyisme fra teknologibransjens side. Reda viste til at hundretusener nylig demonstrerte mot de nye reglene, og at fem millioner mennesker har skrevet under på et opprop mot direktivet.

Samtidig, advarte Reda, har store forlag og mediehus – de som tjener på direktivet – stått bak sin egen lobbykampanje på motsatt side.

– Det tragiske med denne saken er at en ny generasjon europeere som i år vil stemme i EU-valget for første gang, nå lærer at det ikke nytter å protestere, sa Reda.

– Dette vil ødelegge en hel generasjons tillit til politikken, fortsatte hun.

Skal beskytte artister og presse

Det offisielle målet med de nye reglene er å styrke rettighetene til journalister, medier, fotografer, filmskapere, forfattere, musikere, kunstnere, forskere og andre som laster opp opphavsrettsbeskyttet innhold på nettet.

Problemet, lyder advarselen, er at internettgigantene i dag tjener seg søkkrike på å spre andres innhold, mens de som står bak innholdet, bare får en brøkdel av pengene de fortjener.

– Dette er et oppgjør med verdenshistoriens største kunsttyveri, begått av de store teknologigigantene, som ikke betaler skatt, sa danske Jens Rohde fra Radikale Venstre.

– Uten en sterk kreativ industri blir vi både økonomisk fattigere og åndelig fattigere, advarte han.

Artikkel 13

I sluttfasen er det spesielt ett punkt i direktivet som har møtt motstand: artikkel 13. Denne artikkelen gir sosiale medier som Facebook og YouTube større ansvar for innhold som lastes opp av brukerne.

Bekymringen har vært at dette i praksis vil tvinge store internettselskaper til å utvikle teknologi for gjenkjenning av det innholdet brukere laster opp, slik at innhold som er beskyttet av opphavsretten, automatisk filtreres vekk.

EU-kommisjonen har på sin side avfeid bekymringen ved å vise til at slik filtrering allerede skjer i dag.

(©NTB)

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Ingen tagger enda.
bottom of page