top of page

22 desember 2018 - Profetisk Marrakesh avtalen

Jeg har skrevet noe om FN avtalen Norge har signert under på. Men så dukker det opp faretruende tegn på horizonten - et tegn på at frukten av FN samtalen - vil enda opp i terror og død - for vår befolkning.

Mange lurer på hva profetisk det kan være når mennesker dør - men jeg spekulerer ikke i det. Jeg sier at det var gjerningsmennene som var skyld i deres død - ikke Gud! Og Ordet er veldig klar på dette "Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod." Joh. 10:10.

Tyven er ondskapen som menneskenes egne overtredelser slipper til over sitt eget og andres liv - ofte uskyldige mennesker! Det er ikke Guds feil - men når onde ting skjer - kan det være ett tegn. Og dette tegnet har oppstått i andres tragedier, dessverre, men likevel, vi burde ta advarselen i tegnet til oss - så ikke flere katastrofer skjer!

Jenter drept på en bestalisk måte

Vi hørte den tragiske nyheten om de 2 unge jentene som ble drept bare 5 mil unna Marrakesh, den avtalen Norges Statsminister har vært overivrig på å skrive under på, for å binde det norske folket til en destruktiv farlig FN avtale - som vil hjelpe til med å utvanne og ødelegge nasjonens egen etnisitet og kultur - kanskje allerede på kort sikt.

Tross advarsler - Siv Jensen (FRP), Trine Skei Grande (Venstre) og Erna Solberg (Høyre) - selv med FRPs halvhjertede protest - sammen med ett Gudløst Storting - skrev under på avtalen - som vil binde oss fast til å enda mer overgrep mot vår egen etnisitet.

Norge er ikke med i EU - er likevel mer ivrig enn de andre EU landene til å føre inn alle lover som EU pålegger oss - og det kommer ikke til å være noe unnatak med denne FN avtalen - Norge vil følge påleggene til punkt og prikke, noe som er ett grunnleggende svik mot Norge som nasjon og dens Grunnlov.

Marokko

Marrakesh er Marokkos 4 største by - på noe over 1 million innbyggere. Kjent for sine feriesteder. Men den er også muslimsk. Jeg skal ikke ta alle muslimer over en kam - men vi må se til religionen Islams makt over nasjonen - og se til lederskapet.

At FN legger Marrakesh avtalen nettopp til denne byen - så er det heller ingen tilfeldighet at byen er muslimsk. Muslimske land ønsker fri flyt av migranter - men kun den ene veien - fra Muslimske land - til Europa eller andre vestlige land. Og de har sin agenda - akkurat som FN også har sin agenda - som er temmelig lik de Islamske motivene.

Det anses at ca 1700 folk dro fra Marokko for å kjempe for IS - men antallet kan være mye høyere. Da IS ble nedkjempet - har flere IS krigere kommet tilbake. Marokko nekter dessuten å ta imot migranter - om de blir utvist av ett Vestlig land, for lovbrudd - de får bare komme tilbake om det er frivillig. Og det skaper frustrasjon i flere land i Vesten:

Denne artikkelen er noe over 1 år gammel, men peker på en enormt problem i mentaliteten i en (god) del av de som har migrert fra Marokko til oss:

"Det anslås at rundt 400 unge og enslige marokkanere lever på gata i svenske storbyer nå. Deres opptreden overfor jenter og kvinner ses ikke minst på kjøpesentre og jernbanestasjoner, som Nordstan-senteret i Göteborg. Både ansatte og kunder antastes: De typisk omringes og grafses på. Tyskerne opplever nøyaktig de samme problemene. Derfor forhandler Tyskland og Sverige med Marokko om å bygge til ungdomshjem i det nordafrikanske turistlandet for å kunne deportere barna og ungdommen der. Sverige og Tyskland påtar seg regningen for et pilotprosjekt." Du kan lese hele artikkelen på HRS.

Dermed forstår vi at hele Migrasjonsavtalen er forfattet i Islamsk ånd - hvor Marokko, bak sine ytre form for frihet og ferie, har ett Janus-ansikt - deres Elite vil slavbinde Europa under Islam! Og ønsker kun at Europa og Vesten blir oversvømmet med først og fremst muslimer - for at Europas innbyggere, når muslimene etterhvert får posisjoner og blir flere, skal bøye kne for Allah!

Vår åndelige historie har skapt Marrakesh avtalen i FN

Bilde over: Palestinere - Israelere (venstresiden i Israel) og Norske Arbeiderparti i hemmelige samtaler for å forråde Israel (Oslo avtalen) som land og dens innbyggere - nå er tiden kommet for å høste den ondskapen vi selv har sådd.

Husk! Vi (sosialistene, noen naive, men også noen som visste hva de gjorde) gledet oss storlig da vi svek Israel via Oslo avtalen i 1993 - hvor israelerne flest ikke visste hva som de stemte på, når Peres og Rabin kom til makten - så lot de Israelerne vite at de aldri kom til å holde noe av det de hadde lovt i valgkampen - og startet prosessen med å falle den vanlige israeler i ryggen - med hjelp av Norge, USA og full støtte i Europa.

Da Israelerne protesterte mot Rabin og Peres politikk (over deres totale snuoperasjon ovenfor hva de lovte) - så marsjerte mer enn 100.000 i fredelige demonstranter protest - så slo politiet de ned som om de var en mobb. Noe som forklarer hva begrepet "fred" egentlig betyr: Overgrep, mord og svik!

Drapet på Rabin var vel egentlig bilde på den frustrasjonen som hadde bygd seg opp i Israel - som kunne ha ført til Borgerkrig. Rabin og Peres ble historiens kanskje ondeste ledere i Israel - siden Israel ble til når de inntok Kanaan, før det eksisterte noe som helst som het Muslim, Islam eller palestina.

De israelske borgerne måtte betale for den norske "freden" med sitt blod - 900% økte terroren mot israelske innbyggere - som var frukten av Oslo "freden". PLO terroristene hadde ingen medynk med babyer, kvinner eller eldre - og dette støttet Norge.

Og det vi gjør mot Israel kommer tilbake til oss selv - og denne FN avtalen - har samme vilkår og ånd over seg mot etniske nordmenn - som Oslo avtalen hadde mot Israelske borgere.

Avtalen glorifiserer terrorister og uskyldiggjør ondskapen i Islam. Avtalens fokus handler i realiteten om Islams utbredelse til Vesten - Den gir rom for terrorister å bosette seg i Norge, og den perverse volden som ble utført mot disse 2 jentene - vil også slå rot i dette landet - i takt med migrasjon til landet. En dag vil FN krev at vi må åpne grensene mer - fordi vi allerede har skrevet under og bundet oss for det - i vår dårskap og dumskap.

FN - ett redskap for å ødelegge Israel - og så de frie nasjonene

Det er også interessant: FN resolusjon 2334 ble underskrevet i desember, for 2 år siden. Les her mitt innlegg:

Gud har rammet USA 10 ganger med store katastrofer, når USA har forsøkt å dele Israels land Hvor jeg skriver noe om resolusjon 2334.

FNs representant Samantha Power (bilde over) - Obamas utstrakte arm i FN - som nektet å legge ned veto mot at nasjonene skulle tvinge

Israel inn i resolusjon 2334 - USA har alltid før lagt ned Veto mot ting som kunne skade Israel - noe nytt ble klekket mot Israel av svik og forræderi - som vi en dag vil se konsekvensene av - og som vil skade Israel, men også ødelegge verden

Vi husker den famøse avtalen fra FN mot Israel - mulig klekket ut av Obama selv - hvor USA for første gang ikke la inn veto mot en farlig svikefull resolusjon mot Israel - altså resolusjon 2334 - Norge var en gladelig pådriver og underskriver for dette. Og det skjedde nettopp 23 desember 2016 - 2 dager før Hanukkah - der de feirer Makkabeernes seier over Bibelens første Antikrist - Antiokus Epifanes. Om jeg ikke husker feil var det 70 nasjoner som var med på dette. Derfor tror jeg ikke det er en tilfeldighet - at når FN var villig til å forråde Israel i desember for 2 år siden, så kommer det tilbake på de nasjonene, via det samme FN, i samme måned - ved deres Marrakesh avtale, som mange nasjoner har nå bundet seg til.

Så FN ble brukt som ondskapens redskap - og de nasjoner som istemte dette - vil nå få igjen i samme mål - via det samme FN. Vesten blir så rov for IS lignende operasjoner - hvor betaliske voldtekter og drap vil ta sin plass - for å ære Koranens gud, Allah!

Den fryktelig handlingen

Bilde over: Tragedie: De ble behandlet på verste måte, og døde i frykt, smerte og skrekk - ett tegn på hva som vil skje i mye større omfang om FN får det som de vil

Det var 2 jenter - en norsk og en dansk - de var venninner. De dro til Marokko alene - og dro i fjellene alene, for å campe - tross advarsler. Oppi fjellene - møter de 3 eller 4 muslimske menn - som voldtar dem, dreper dem, hugger hodet av den ene/eller begge - og så jeg har skjønt, legger videon av ugjerningen ut på nettet.

Jentenes Naivitet og frykt for Fordommer ble trolig deres bane

Så hva for en galskap kan ramme unge jenter - at de er så naive at de bare tror at muslimer er snille? Vel, tenk etter på denne videon som enda ligger på Facebook siden til den norske jenta som ble myrdet - dette ble postet 10 januar i år:

Denne videon - om du nøye ser på blikket til denne muslimske mannen - så ville jeg vært skeptisk - kall det gjerne fordom, lik den som damen på filmen hadde før hun ble bedratt av en scene, hvor politiet griper en norsk etnisk mann (ikke muslimen), mens de som spilte de hvite - var norske skuespillere, ingenting spesielt skremmende med deres blikk eller personlighet. Les her en beskrivelse av filmen:

"På Maren Uelands Facebook-vegg har flere bemerket denne videoen, som er full av klisjeer og det overtydelige budskapet: Den farlige er ikke den du tror. Dette språket er verdt et studium: Det hevder å bekjempe fordommer, men gjør noe enda verre. Fordommer er noe alle mennesker har. Det kommer an på typen og om man er i stand til å korrigere dem ut fra erfaring.

I den klisjefylte versjonen er fordommer noe som ikke står høyt i kurs, i hvert fall ikke hos den europeiske og amerikanske befolkning.

Derimot er PK-virkeligheten (Betyr: Politisk korrekthet) full av påstander og regler om hva du skal mene. Folk fremstilles som typer, og samtidig skal vi tro de er ekte mennesker? Den hvite kvinnen med barn ligger under for fordommer, mens muslimene på bildet er bevisst på hva hun tenker. De er ovenpå, selv om kona er fullt tildekket. Skurken er selvsagt en hvit ung mann. Det er han som selger dop. De som trodde mennene som løper og mannen med salafistskjegg var farlige, er stupide.

I sin ytterste konsekvens er dette et farlig budskap. Det får mennesker til å senke guarden og ikke ta signaler på alvor." Dokument.

Ingen blir belønnet for å være naiv

Dessverre måtte jentene betale for sin naivitet og sin mangel på kunnskap - det hadde vært bedre om de hadde hatt fordommer - enn å stole helt og fullt på at den islamske verden er en trygg havn for 2 attraktive jenter, som ikke har på seg full dekning (Burka) og ledsagere - spesielt utenfor vanlige turistområder.

Grunnen til at jentene hadde en følelse av at dette var trygt - var ganske sikkert fordi Norges myndigheter har hele tiden - sammen med media - hvitkalket og propagandert Islam - og satt opp muslimer som entydig positive - uten å se inn i hva deres religion egentlig lærer de - og religionen er endel av hverdagslivet til de fleste muslimer - de som er uskyldige - er som oftest de som ikke har en Imam som oppilder de til å leve etter grunnvollene (såkalt fundamentalisme) i Koranen og Hadithene - og de fleste Imamer holder seg til den voldelige delen av Koranen - som normal måte å leve ut Gudslivet!

Men vi lukker våre øyne - fordi vi vil ikke se - vi lukker våre ører - fordi vi vil ikke høre - så tror vi at hele verden er som Kardemomme by - hvor den eneste negative er Tante Sofie, som jeg personlig ser som den eneste fornuftige i byen

Ett bilde på norsk hykleri - vi setter opp "Koran klosser" - her På Carl Johans gate i Oslo, og blir sinna om noen sier "Koran klosser" - og ingen forteller at dette blir satt opp 100% sannsynlig for å forebygge at en sinna muslim - som vil kjøre ned folk, får fritt leide - vi snakker ikke om noen andre religioner eller grupper - kun de som kommer ut av Islam - men det er hysj, hysj i Media

- og den propagandaen som Norge daglig trykker overalt, via media og politikere - hvor vanlige folk er redde for å si noe - påvirket jentene til å gå i overmot på områder som er rene galskapen! Deres overmot pga løgner - ble trolig deres bane. Vestlige jenter er oftest de mest naive når det gjelder å forholde seg til Islam - og mest opprørske når det gjelder å høre på gode råd fra autoriteter, familie og andre som vet best for dem.

Jeg skal ikke spekulere hva de tenkte under torturen og dødsøyeblikket - men kanskje i deres frykt og smerte forsto de kanskje sin egen naivitet ovenfor denne bevegelsen, i Islams eget kjerneområde - Og det profetiske bildet er at disse jentenes ferd, vil også bli den ferden Norge nå må gå - ettersom vi har gjort en pakt med døden - via dødens budbringer, FN, hvor vi først vil forstå dumheten, den gangen Islam kaster sin redselsfulle maske - og viser sitt sanne ansikt?

Bilde over: Islams dobbeltmaske - eks. tekst på maske: Jeg lyver ikke - på ansiktet Jeg lyver!

Sånn lurer Islam Vesten - pga at media forfører og bedrar oss - og vi tror det media sier til oss

Jeg beklager å si det - men dette er ansvaret til våre myndigheter, at de ikke forteller oss sannheten eller tillater oss å tenke selv - annet en det politisk korrekte! Og denne FN avtalen som vi skrev under på - påtvinger land å nektes å skrive noe negativt om migrasjon - når man tenker at det meste av migrasjonen kommer fra muslimske land. Dermed er vi overgitt til Historiens ondeste religion - fordi vi grunnleggende stoler ukritisk på media - og dermed har onde mennesker styrt skuta Norge - nå mot vår undergang, inn i Islams favn - mens modige, tapre mennesker som har omtrent mistet sin status, venner og mye annet - fordi de vågde å stå for sannheten - nektet vi å lytte til. Det er aldri flertallet som har rett - det er stort sett alltid mindretallet - bare se til Churchill før krigen - han hadde rett - de Politiske korrekte feil.

Vi er selv skyldige å sette sånne dårer som Erna Solberg med mange flere - til å styre vår skute!

Årets fredspris - norsk dobbeltmoral

Bilde over: Årets pris er ikke galt - men ingen prater om hvem som gjorde overgrep mot disse jentene - var utsprunget av Koranen og Hadith - mens samme menneskene som forsøker å beskytte norske jenter blir overgrepet her til lands - hvor overgriperne blir dominert av folk med samme bakgrunn (muslimske land) - blir stemplet som rasister, fordomsfulle, hatefullet etc.

Vi kan snakke om Hege Storhaug - som begynte sitt arbeid for å beskytte unge jenter fra å bli giftet bort i tvang - nede i Pakistan - Media "glemmer" at Storhaug har mange Muslimske venner i Pakistan - og kjenner religionen bedre en "ekspertene" som eks. Lars Gule - som bedrar massene med sin "kunnskap". Likevel så viser media i Norge - at de hater sin egen etnisitet - så lenge de ikke føyer seg deres autoritære og villedende måte å drive pressen på.

I England har det skjedd store overgrep fra spesielt muslimske pakistanere mot jenter (muligens mer enn 5000 jenter) til under 12 års alderen - uten at storsamfunnet der eller Norge bryr seg nevnverdig - mens Tommy Robinson som jobber for disse jentene - blir kastet i fengsel og behandlet meget rått - også hans familie har blitt behandlet meget råttent - fordi han peker mot muslimske overgripere. Derfor blir også denne fredsprisen noe hyklersk - fordi vi bryr oss lite om når vår egen etnistet blir voldtatt av folk med samme religion som IS folkene - da beskytter vi dem, og bruker politiet for å arrestere "rasister". Dvs. de som våger å kritisere - enda de fortjener kritikk.

Her skrev jeg ett innlegg om hvor hjerteløst politiet og domstolene behandlet Robinson - vi er i ferd med å få samvittighetsfanger også her i Vest.

Islams grusomheter

Om folket i Norge hadde lest dokumentasjon jeg har lagt ut, om hvordan "fredsorganisasjonen" PLO i Libanon holdt på - som Ramon Bennet har rapporter om i mange, mange år - og om Media hadde hatt interesse av sannheten - så hadde jentene aldri dratt uten Guide eller beskyttelse. Men ingen sa det - de ble tytet ørene full med løgner fra høyeste hold -

Statsministerens kontor og selve Stortinget - og deres vaktbikkjer Media. Og vi andre blir daglig truet med både politianmeldelse ol. om vi ikke snakker søtt og fint om Islam - vi blir nektet å ha fordommer mot en Religion som er så grusom at det er vanskelig å finne ord for det.

Vi lærer kanskje våre barn å ha fordommer mot eldre menn ol. som gir smågodt, fordi de kanskje har dårlige motiver - men mot Islam og dens følgere, bli vi nektet å være kritisk eller å ha fordommer mot - vi skal bare svelge alt de kommer med - først når de gjør noe galt, så kanskje reagerer domstolssystemet, men ofte ikke - og ofte er domstolene urettferdige ved at de aktivt beskytter muslimer!

Første gang jeg leste om PLOs herjinger blant det Libanesiske folket - så ble jeg kvalm. Jeg tenkte "finnes det mennesker som virkelig kan gjøre så onde ting". Men jeg visste at Ramon Bennet bare skrev sannheten - full med dokumentasjon - men media da på 70 tallet, nektet å skrive noe om det - og de få som vågde - ble gjerne drept av PLO terrorister, selv hjemme i Europa.

Isteden la media skylden på Israel (det er alltid det enkleste) - og skrev ingenting om at selv muslimer vinket med glede når de israelske soldatene når de kom inn i Libanon - ja, noen kastet til og med blomster til dem - fordi de visste at denne banditt gjengens (PLO) makt var brutt - de var frie igjen.

PLO som massakrerte og voldtok mer enn 100.000 kvinner og satte barn på dem - var den vårt AP omfavnet - uten å bry seg nevnverdig om Arafats rulleblad - eller deres blodige fortid - og alle som rører ved den mannen og PLO - blir gal på sinnet - sånn som evangelist Aril Edvardsen ble det i sin tid! Det er den mest effektive måten å miste sitt åndelige kompass - og bli sinnslidende og forvirret - er å blande det rene med det urene! Og Arafat og mange av de onde lederne i Midtøsten - som styrer Muslimske land - burde man være forsiktig å inngå partnerskap med!

Profetisk

Hele Marrakesh avtalen er en høst av Guds lov nedfelt i 1 Mos. 12:2-3. Ikke ble forbauset om du etterhvert får høre om norske jenter som blir voldtatt og så kuttet hodet av - eller andre bestaliske ting, også mot etniske norske gutter/menn - midt her i Norge.

FN legger nå en grunn - for at vi kan ta imot mange migranter - altså ikke lidende folk - men hvem som helst av folk fra Midtøsten/Afrika som ønsker å flytte hit - det er grunntanken i dokumentet - selv om de sier det ikke er bindende - så vil trolig norske politikere ukritisk praktisere avtalen - som de har gjort via EØS avtalen - hvor EU dytter lover på oss hele veien!

Utdrag fra artikkel:

"Drapene har en mer symboltung betydning fordi begge regjeringer nylig undertegnet migrasjonspakten i Marrakesh, som ligger bare fem mil unna.

Hvis du stilte de to statsministrene spørsmål om de ser noen sammenheng mellom avtalen og drapene ville de steile. De ville bli personlig krenket.

Men det er en slik sammenheng og den forsvinner ikke selv om norske og danske medier ikke vil se den.

Folkevandringen i 2015 skremte europeerne skikkelig. For mange gikk det for første gang opp for dem hva som holder på å skje: Vel har det vært innvandring og mange synes Europa allerede har store problemer. Nå så de en invasjon og det skjedde med Angela Merkel som sto i døren med åpne armer. Folk begynte å forstå at det er en galskap ute og går. De ble også redd sine egne politikere.

Når de samme politikerne tre år senere kan undertegne en avtale som skal gi migranter samme rettigheter som flyktninger, og det etter at selv EU er klar på at 80 prosent av de som kommer er migranter, så begynner det å gå opp for folk at politikerne er på en trip. De har mistet realitetssansen.

Mediene informerer ikke. Politikerne på Storting og i Folketing opptrer som zombier. Men alternative medier viser her sin makt,, dvs det er folket som viser sin makt, vi er bare katalysatorer." Document.

Landssvikere?

Nå har flere og flere på sosiale medier begynt å kalle Erna Solberg for en landssviker. Så går da Siv Jensen ut og til angrep på sånn tale på denne måten :

" - Jeg aksepterer ikke at landets statsminister kalles for landssviker eller at Tor Mikkel Wara trues og får vandalisert hjemmet sitt. Det er en trussel for demokratiet, skrev hun på Facebook.

Innlegg ble også publisert i Dagbladet som nå følger opp med en lederartikkel der de hyller Frp-lederen.–

– Siv Jensen veksler inn noe av sin popularitet i deler av velgermassen, i kampen for et mer skikkelig ordskifte. Det bør flere gjøre, og det bør gjøres oftere. Blant annet av representanter i hennes eget parti, skriver Dagbladet og legger til:

– Siv Jensens har med sitt innlegg slått ned en grensestolpe. Det forplikter, både henne selv og rollen hun har som partileder.

Jensen får også støtte fra MDG-politiker Shoiab Sultan.

– All kred til Siv Jensen, for noe man skulle tro en norsk partileder burde kunne gjøre uten større «blowback». Det er trist at det ikke er det, men desto viktigere at Jensen er så tydelig på dette. Det gir de av oss, som har advart mot retningen en stor del av partiet har tatt, rett i våre advarsler. Håper at Jensen følger opp, og støtter henne i tilfelle fullt ut på dette, skriver han på Facebook." Resett.

Når Siv Jensen blir bejublet av de som tidligere var hennes fiende - så må vi se at hun har gjort en fullstendig kuvending i sin kurs - hun jobber ikke lenger for folk flest - men for Globalistenes milliardærer først og fremst - som har lik agenda som kommunistene og sosialistene på Stortinget - og Jensen har sveket sin rolle som å beskytte sin egen etnisitet.

Erna Solberg, Siv Jensen, Trine S. Grande og selv Hareide - må ses på som svikere av det landet de skulle tjene. Hvilket annet ord kan man bruke? Og når de fleste - unntatt noen få unnatak - på Stortinget svikter Norges Grunnlover så grundig - så er svik det beste Ordet. Fordi det er sannheten.

La oss se hva Straffeloven da sier:

Lov om straff (straffeloven) §111

Annen del. De straffbare handlingene

Med fengsel inntil 15 år straffes den som ved bruk av makt, trusler eller på annen rettsstridig måte volder fare for at Norge eller en del av Norge

a) innlemmes i en annen stat,

b) blir underlagt en fremmed stats herredømme,

c) eller en stat som Norge er alliert eller i kampfellesskap med, blir påført krig eller fiendtligheter,

d) påføres vesentlige begrensninger i sin selvbestemmelsesrett, eller

e) løsrives.

Kanskje på tide å bure inn de fleste inne på Stortinget? 15 år passer bra - når de ikke er tjenere for folket - men har blitt dens herskere!

Ja, er det ikke det Stortinget gjør da? Bryter Straffeloven? Og de som våger å fortelle domstolssystemet dette, og gå til sak mot Storting og Regjering - får alvorlige problemer med media, hemmelige grupper, politi, psykologer, Barnevern og alt annet som det nye Mafia lignende statlige systemet som reiser seg i vår nasjon.

Men sannheten er at de som legger Finanssytemet under EU og vår Vannkraft - gjør kriminelle handlinger jmfr norsk lov - og når de slipper ansvar - så må vi vel kalle de svikere eller forbrytere!? Når innvandrere får alle rettigheter - mens etniske norske som sliter økonomisk får liten eller ingen støtte - så er vel noe helt grunnleggende galt?

Bibelen sier "En som ikke har omsorg for sine nærmeste, og særlig for sin egen familie, har fornektet troen og er verre enn en vantro." 1 Tim. 5:8.

Ett Norsk stat som ikke bryr seg om sine egne - men fremmede - har tapt seg selv - og har glemt hvorfor de selv eksisterer og hvem de egentlig skal tjene. Derfor går det galt med Norge - fordi vi har svikere som styrer Nasjonen. Bibelen sier "En som ikke har omsorg for sine nærmeste, og særlig for sin egen familie, har fornektet troen og er verre enn en vantro." 1 Tim. 5:8.

Ett Norsk stat som ikke bryr seg om sine egne - men fremmede - har tapt seg selv - og har glemt hvorfor de selv eksisterer og hvem de egentlig skal tjene. Derfor går det galt med Norge - fordi vi har svikere som styrer Nasjonen.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Ingen tagger enda.
bottom of page