top of page

WHO program for Sex program for barn under 4 år: Homosexualitet, pornografi, masturbasjon med andre

"Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert!" Jes 5:20

Verdens helseorganisasjon direktør-general Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus

Læreplanen foreslått av FNs helseorganisasjon fremmer avvikende seksualitet for barn, og hevder at deres retningslinjer erstatter foreldrenes. Dette beveger seg mot skremmende implikasjoner, når du vurderer historien om voldtekt og pedofili i organisasjonen.

I kjølvannet av at organisasjonen forkludrer den pågående COVID-19-pandemien, så tok president Trump og fjernet det amerikanske tilskuddet til Verdens helseorganisasjon (WHO). Mange kritiserte beslutningen, men en nærmere titt, viser at ikke bare er WHO som er inkompetent til å utføre funksjonen som den ble opprettet for, men det har sideagendaer som er temmelig sjokkerende. Et slikt program, begynte for mer enn ti år siden, fokuserer på å indoktrinere barn under fire år til "glede og fornøyelser av onani" og at selv for barn er seksualitet en "normal del av alles liv."

WHO Collaborating Centre for Sexual and Reproductive Health, etablert i 2003 ved German Federal Centre for Health Education (BZgA) fokuserte på å etablere standarder for seksualitetsutdanning, gi veiledning for implementering og støtte implementering av opplæringsprogrammer for lærere. Programmet har blitt oversatt til flere språk og brukes internasjonalt. Programmet ble produsert i et rammedokument for utvikling av seksualitetsutdanning. Dette har blitt brukt i minst 14 land til å utvikle eller tilpasse læreplaner for seksualundervisning og / eller for påvirkning mot beslutningstakere.

WHO-læreplanen antyder at barn i alderen fire til seks år, får informasjon "om vennskap og kjærlighet til mennesker av samme kjønn" og "likekjønnede forhold", og bli veiledet til å utvikle "en åpen, ikke-dømmende holdning."

I henhold til dette programmet blir barn under fire år introdusert til onani, inkludert "spille lege" (dvs. seksuell aktivitet med en annen person i uspesifisert alder). Barn fra 4-6 blir introdusert til "likekjønnede forhold" (dvs. homofili).

WHO fjerner også foreldrenes autoritet i slike saker, og etablerer sine standarder som erstatter dem.

"Som argumentert,"sier dokumentet, "foreldre, andre familiemedlemmer og andre uformelle kilder er viktig for å lære om menneskelige relasjoner og seksualitet, spesielt for yngre aldersgrupper.

"Men i det moderne samfunn er dette ofte utilstrekkelig, fordi disse uformelle kildene selv ofte mangler nødvendig kunnskap, spesielt når kompleks og teknisk informasjon er nødvendig (for eksempel knyttet til prevensjon eller overføringsmoduser av STI)."

I 2018 hevdet Andrew MacLeod, den tidligere driftssjefen ved FNs beredskapskoordinatorsenter, at anslagsvis 60.000 tilfeller av seksuell utnyttelse hadde blitt begått i løpet av det siste tiåret av 3300 pedofile som jobbet i organisasjonen.

"Barnevoldtektsforbrytelser blir utilsiktet finansiert, delvis av Storbritannias skattebetalerer," sa han i et intervju med britiske tabloid The Sun. Samtidig innrømmet FNs generalsekretær António Guterres at FN hadde «kjempet i mange år med spørsmålet om seksuell utnyttelse og overgrep», som rapportert av den britiske avisen The Times. Tidlig i 2017 innrømmet FNs generalsekretær 145 hendelser som involverte 311 ofre bare i 2016, hovedsakelig i fredsoperasjoner.

I ett tilfelle som er urovekkende relevant for WHO utdanningsprogram, den kanadiske humanitære arbeidstaker Peter Dalglish, som hjalp til med å opprette veldedighetenStreet Kids International, ble tatt inn av politiet i Nepal over påstander om at han var involvert i pedofile aktiviteter i Kavre distriktet, rundt 50 kilometer nord for hovedstaden Kathmandu.

"Under dekke av å være hjelpearbeider, hvor han hevder å utdanne fattige barn og gi nødvendig støtte, hadde han isteden seksuelt utnyttet disse barna. Vi har utviklet et lydnettverk for å spore opp og arrestere pedofile som kommer inn i Nepal. Vi hadde fulgt Dalglish sin virksomhet for de siste to ukene etter at vi ble tipset om hans aktiviteter," CIB sjef og viseinspektør generalinspektør for politiet, Pushkar Karki sa, ifølge Kathmandu Post.

Før han kom til Nepal hadde han arbeidet for en rekke FN-byråer og var FNs habitatlandrepresentant for Afghanistan.

Han var også en del av FNs misjon for Ebola Nødprogram i Liberia frem til januar 2016 og har vært rådgiver for Verdens helseorganisasjon for å bidra til å takle spredningen av sykdommen.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Ingen tagger enda.
bottom of page