top of page

31 jan. 2020 - Profetisk drøm avslører Donald Trump som leder verden under fremveksten av antikrist.

I den 17 minutter lange videoen som vises nederst i dette innlegget, deler predikant Paul , med et eget YouTube program med base i Nord-California, en serie profetiske drømmer der Gud avslørte den sjokkerende rollen president Trump vil spille i Endens tid. Jeg har bare sett noen få av Pauls videoer, men så langt - de jeg har sett bekrefter det Gud har vist meg.

Paul har en lang liste med nøyaktige profetier om amerikanske presidenter og valg. I 2011 ga Den Hellige Ånd ham en visjon om Obama og sa: “Ser du denne mannen, Obama? Han vil vinne, og det blir begynnelsen på slutten. ”

Det viste seg å være nøyaktig da Obama vant valget i 2012, men var det begynnelsen på slutten? Få mennesker i dag er klar over det, men for tusenvis av år siden identifiserte mayaindianerne og andre eldgamle sivilisasjoner i Kina, Mellom-Amerika og Sør-Amerika en spesifikk dato, som pekte til 21. desember 2012 som slutten av tidsalderen og begynnelsen på en ny tid. Nyhetsmediene feilrepresenterte de gamle profetiene og kalte det verdens ende, men de gamle så det som starten på en ny tid, preget av løslatelsen av den store fjærede slangen, den som ble identifisert i Bibelen som dragen, Satan . Mayaene kalte ham Kukulkan. For aztekerne var han Quetzalcoatl, men betydningen er den samme, fjærete slangen. (Kilde: Wikipedia )

I løpet av de siste hundreårene hevdet mange kjente kristne ledere at 2012 ville markere begynnelsen på slutten, starten på maktveksten for både antikrist og falsk profet, inkludert evangelister Jonathan Edwards, William Reid og Rene Thibaut. (Kilde: theopenscroll.blogspot.com )

Fortsatt i dag tror illuminatiene at noe betydelig begynte i 2012, og det er grunnen til at det er gjemt i Great Seal of United States of America (Oa: USAs riksvåpen), som vises på baksiden av hver amerikanske en dollar seddel, og viser den latinske frasen, Novus Ordo Seclorum, som betyr "Ny orden i tidsaldrene". I likhet med de eldgamle sivilisasjoner, tror illuminati at en ny verdensorden startet sin storhetstid fra 2012. De har gjemt planene sine i lagene av pyramidesymbolet som avslører 2012 som deres startdato.

Så Pauls profetier fra 2012, ble oppfylt ved Obamas valgseier og begynnelsen på slutten ble bekreftet av mange andre profetier. I tillegg mottok Paul andre profetiske drømmer angående amerikanske presidenter og valg, også nøyaktig oppfylt, inkludert resultatet av valget i 2016, som han så omtrent seks måneder før det skjedde.

26. april 2016 viste Gud ham at Hillary Clinton ville bli rammet med svakhet. Oppfyllelsen ble vist ved hennes offentlige opptredener, som voldsom hoste hun hadde mens hun snakket på et kampanjearrangement i New York. Da Paul mottok dette ordet, viste alle meningsmålingene at Hillary Clinton ville vinne valget, men han profeterte: “Helsen hennes vil begynne å bli verre og verre, fordi Gud ikke vil tillate henne å bli president. Løgnene hennes vil bli eksponert. Hvis det er valg, vil hun ikke vinne. (Kilde: YouTube.com )

Profetien hans ble oppfylt da Hillary Clinton tapte valget, mistet helsen og nettopp nylig mistet sin beskyttelse da løgnene hennes ble offentlig avslørt av en tidligere midlertidig styreleder for DNC, Donna Brazile. For en fantastisk hendelse, etter flere tiår med forferdelige forbrytelser begått av både Bill og Hillary Clinton.

Også i 2016 så Paul ganske nøyaktig at Donald Trump vant valget i 2016. I en profetisk drøm der president Trump sto ved et podie - da gullmynter falt fra taket. Det representerte tilbakeslaget i aksjemarkedet. som har fortsatt i ett år etter at han vant valget.

For fem år siden, omtrent tre måneder før presidentvalget i 2012, 9. august 2012, fikk Paul en drøm som avslørte Donald Trump i en stilling som verdensleder. Paul uttalte tydelig at han ikke trodde Donald Trump er antikrist, og at ingenting viste det i hans drøm. Hadde han hevdet det, ville jeg ikke dele videoen hans, fordi jeg vet at Trump ikke er antikrist og ennå har jeg ikke hørt om noen som tror han er det.

Slik beskrev Paul drømmen sin:

I denne drømmen sitter jeg på familierommet mitt og en mann kommer på TV-en. Jeg kunne se silhuetten hans, og han hadde et mørke om seg, men han utstrålte også denne falske følelsen av fred. Du må forstå, han var veldig troverdig, han var overbevisende, han snakket veldig mykt, og likevel profesjonelt, han var godt trent, og han var veldig kunnskapsrik og veldig utspekulert.

Han begynte å snakke om, akkurat som den typen som brøt inn, det var som et nyhetsvarsel. De kunngjorde ham som verdensleder. De erklærte at myndighetene hadde mislyktes, og de nevnte flere land. USA var en av dem. Og han beskrev det, hva han mente med å si at de mislyktes. Kriminaliteten var i enormt høyt. Gjelden deres hadde steget for mye. Det var ikke nok jobber, og det var ingen forutsigbar vei ut av gjelden. Han snakket om den økonomiske belastningen, den økende gjelden, krigene, kostnadene for krigene, volden, revolusjonen, det skjedde en revolusjon rundt hele verden, bokstavelig talt omfattende revolusjoner da innbyggerne gjorde opprør mot regjeringen. Det skjedde også her i USA. Unntakstiltand fungerte ikke, og det var for dyrt, og det tok oss bare dypere inn i gjelden.

Han hadde denne visjonen og denne planen for verdensfred, ikke bare fred for USA eller fred for Europa eller fred for Midtøsten eller fred for Israel, men en verdensfred. Og han forklarte det så tydelig, at det var utrolig overbevisende i drømmen min. Han fikk det til å høres så fornuftig ut og sa: ”Vi skal være samlet i enhet. Vi skal elske hverandre. ”

Han snakket som om han nesten leste fra Bibelen og spurte: “Skal vi ikke elske hverandre? Hvis vi elsker hverandre, hvorfor betaler vi ikke hverandre tilbake? Skal vi ikke betale vår gjeld? Hvis vi elsker hverandre, hvorfor er vi i krig med hverandre? Skal vi ikke hjelpe hverandre og ikke skade hverandre? ”

Han hadde en løsning, og han sa: "Det verden trenger er en total overhaling, ikke på bynivå, ikke på fylkesnivå, ikke engang på føderalt nivå, men på verdensnivå."

Og de hadde planlagt dette i flere år, og de kom til slutt på løsningen, og det viktigste var at de kom til å vinne verdens tillit. Så han hadde dette som en ti-punkts plan; hvordan fikse verdens økonomien. Det inkluderte USA. Bare sett deg i hvilket land du er enn er i. Økonomien, volden, krigene, sykdommene, nøden ville alle stoppet hvis vi kom sammen som en enhet. Med andre ord, hvis et land har for mye og et annet land har for lite, kunne vi bare dele det som vi skulle i Bibelen, og ingen skal måtte sulte. Vi skulle ikke skyte dyre bomber på hverandre. Vi skulle ta hverandres hender i kjærlighet.

Så han ga en avdragsfri periode på disse lovene, og det var en database der. Han nevnte at vi ikke skulle bekymre oss, fordi det han skulle gjøre skulle introdusere nye verdensregler, verdenslover og verdensvaluta. Og han var så forståelsesfull. Han var som, "Jeg vet at det er mye å ta inn på en gang. Vi kommer til å gi deg en tidsnåde, og vi skal hjelpe deg gjennom dette og det er til det beste og det er den eneste løsningen. Den eneste andre løsningen er at vi alle bare dreper hverandre. ”

Personen som holdt talen og som introduserte seg som verdensleder var ikke Obama. Det var ikke hans stemme eller tilstedeværelse. Det var Donald Trump. På den tiden visste jeg egentlig ikke noe om ham, men det gjorde Gud.

Noe av det Paul så i drømmen, ble oppfylt i talen, som president Trump holdt i Sør-Korea den 7. november 2017. Han ble introdusert for publikum med dette, “Nå, la meg presentere deg for verdenslederen, USAs president Donald Trump. ”

Denne tittelen, ”verdensleder”, ikke bare leder for den frie verden, sammen med innholdet i talen, fanget Pauls oppmerksomhet fordi det var det han så i drømmen. Han forklarte,

“Da president Trump begynte denne talen (i Sør-Korea) som jeg så, kunne jeg ikke la være å legge merke til at jeg allerede hadde sett det meste av denne talen i drømmen. Jeg kunne bokstavelig talt fortelle deg hva han hadde tenkt å si før han sa det. Denne talen ble holdt, og det var under tiden for antikrists fremtreden. Den profetiske drømmen ble så levende da jeg hørte Trump holde den talen."

Mange av de tingene jeg så skje i drømmen har allerede begynt, men det vil bli ytterligere taler når trengselen starter og kriger bryter ut. Den verste delen av det har ikke skjedd ennå. Det kommer til å skje i trengselen. Og Barack Obama og pave Francis kommer til å bli involvert. Det blir flere taler. Det vil være taler fra Obama og denne mannen. ”

Mine kommentarer:

Hvordan kunne Paul se Donald Trump for fem år siden i en stilling som verdensleder, med mindre Gud åpenbarte det for ham? Jeg tror drømmen hans er fra Gud. Nøyaktigheten av hans merittliste støtter også det. Hans introduksjon til publikumet i Sør-Korea som verdensleder bekrefter også det.

Jeg tror denne drømmen er en viktig advarsel til kirken, fordi mange kristne har omfavnet president Trump og står i fare for å følge ham hvor som helst. Som mange andre tror også jeg at president Trumps valg var en overnaturlig velsignelse fra Gud, fordi om Hillary Clinton hadde vunnet, kunne vi allerede være midt i tredje verdenskrig. Som Sadhu Sundar Selvaraj forklarte, ga Gud oss ​​mer tid slik at vi kunne få orden i våre "hus", som betyr å forberede seg åndelig ved å lære å bli ledet av Guds Ånd, men også økonomisk, forberede oss på de kommende økonomiske problemer ved å bli gjeldfri . Så takker jeg Gud for at han har gitt oss denne utsettelsen fra de alvorlige ulykkene som ligger foran oss, selv om mindre ulykker allerede har startet, noe som fremgår av den nylige solformørkelsen over nasjonen vår og de to orkanene som traff Texas og Florida.

Jeg takker Gud for de store tingene han har gjort og vil gjøre gjennom president Trump, men jeg tror all æren tilhører Gud og ikke til noe menneske. Bare fordi Gud lagde en vei for Trump å bli president og hittils har beskyttet ham mot mange fiender, bør vi ikke feiloppfatte det som et bifall for alt han gjør. Gud tillot også Obama to valgperioder som president, men det betyr ikke at han vil at vi skal støtte Obama. Gud vil la antikrist styre over den globale regjeringen i 42 måneder, men det betyr ikke at han vil at vi skal følge antikrist. (Åpenbaringen 13: 5)

Gud vil ikke at vi skal bli forført, men den eneste måten å unngå bedrag er ved å holde øynene fokusert på Gud, ikke følge blindt etter noe menneske. Vi må holde hodet vårt fylt av Hans Ord og våre hjerter fylt med Hans Ånd, og ikke stole på at noe menneske skal lede oss. Bare de som blir ledet av Guds Ånd, er virkelig sønner og døtre av Gud. (Romerne 8:14)

Det Paul hørte i sin drøm, var så ondt som alt jeg noen gang har hørt, fordi Trump brukte Bibelen for å overtale folk til å sette sin lit til antikristens ånd. Dette er slangens listige natur, og presenterer seg som en lysets engel. Alle disse fantastiske fordelene med enhet, fred og likhet fungerer bare under Guds styre, underordnet Hans bud , vandre oppriktig for Ham og holde Ham i sentrum av livene våre. Alle som tilbyr disse fordelene uten å nevne noen krav til å lyde Gud, er en bedrager, løgner og Satan tjener, selv om de kaller seg kristene. Det er hjerteskjærende å høre den slags bedrag som kommer over verden, fordi jeg tror mange kristne faller i det uten å stille spørsmålstegn ved det, mange tror til og med at det er Guds vilje.

Hvis Paul hadde sett talen, og bare stolt på sine fysiske øyne, ville han sikkert også blitt bedratt, men han så den med sine åndelige øyne, som avslørte at Donald Trump "hadde et mørke om seg" og "utstrålte en falsk følelse av fred.” Dette refererer til åndelig mørke, ikke fysisk mørke. Kilden til alt åndelig mørke og falskhet er Satan, mørkets fyrste og løgnens far. Bare ved å stole på sitt indre vitne ved Den Hellige Ånd, vil vi være i stand til å se nøyaktig hva som skjer. Alle som ikke er helt avhengig av Herren, vil være i stor fare for å bli feid med av det store bedraget.

Pauls drøm bekrefter det jeg har sett i flere drømmer, en tid med kommende store problemer, inkludert økonomisk kollaps, kollaps av store verdensvalutaer, borgerkrig, sivil uro, hungersnød og krig. Jeg mener at vi har fått utsettelse fra de strengeste dommene, men de mindre ulykkene har allerede startet og vil fortsette med økende alvorlighetsgrad. Selv om jeg ikke ble vist noen datoer, er jeg enig med Pauls drøm fordi jeg tror mange av disse tingene vil skje i løpet av de neste syv årene, perioden mellom de to formørkelsene, som skulle avsluttes i 2024, som ville være det siste året av Trumps andre termin.

Paul skjønte talen ble holdt i imder tiden da antikrist reiste seg, noe som er trist å konstantere for president Trump personlig, fordi det betyr at ikke bare han vil bli lurt, men han vil bli brukt mektig av Satan til å lure hele verden, og forberede seg for antikrist komme. Det kan være vanskelig for noen mennesker å tro at dette kan skje, fordi han har omgitt seg med mange kristne og noen har hevdet at han har blitt en troende. Bare Gud kjenner hans hjerte, men Satan jobber ofte gjennom kristne, og det er ikke første gang det skjer.

Det kan være vanskeligere for meg å tro at Satan kunne bruke Donald Trump slik, hvis jeg ikke hadde hørt talen hans i Saudi-Arabia i mai på Globalt senter for Fighting Extremist Ideology (Bekjempe Ekstrem Ideologi). Det var som å se en apokalyptisk skrekkfilm, men den var ekte og den ble ledet av Donald Trump. Som talen Paul hørte i sin drøm, var Saudi-Arabia-talen fylt med åndelig mørke og løgn. Jeg planlegger å dele et eget innlegg med flere detaljer om den hendelsen, av hensyn til å varsle alle om faren for å følge Trump blindt.

Vi lever virkelig de siste dagene. Tiden da antikrist står frem. Store rystelser kommer, fødselsveer fører til trengsel og stor trengsel. Disse rystelsene vil føre til at mange mennesker henvender seg til Gud og mange sovende kristne vil våkne. De samme rystelsene vil også føre til at verden setter sin lit til gudløse løsninger. Så lyset blir lysere og mørket blir mørkere, noe som resulterer i en stor separasjon, ettersom kontrasten mellom de to blir mye tydeligere.

Jeg tror dette er dagene profeten Jesaja så, dager med dypt mørke som dekket nasjonene, men samtidig så han Guds lys oppstå på sitt folk og hans herlighet dukket opp over dem på en måte som selv hedningene kunne se, som får dem til å bli trukket mot vårt lys. (Jesaja 60: 1-5)

Følgende er den 17 minutter lange videoen utgitt av Paul 8. november 2017.

Følgende 15-minutters video ble spilt inn den 9. august 2012 av Paul der han delte drømmen sin der han så Donald Trump tale som verdensleder.

En følgende 35 minutters video som viser President Trumps tale til Sør Korea Nasjonal Forsamling den 7 november 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=9hofQ3iwZ1E (videon er tatt ut)

www.youtube.com/watch?v=k7VcV56L-R0&feature=emb_logo

En følgende 35 minutters video som viser President Trumps tale til Sør Korea Nasjonal Forsamling den 7 november 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=9hofQ3iwZ1E

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Ingen tagger enda.
bottom of page